A Fidesz szerint a baloldal szembemegy a magyar emberek akaratával, amikor a brüsszeli bevándorláspolitikát erőlteti.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Niedermüller Péter DK-alelnök szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, pártja javasolja, hogy Magyarország vegyen részt egy közös európai menekültügyi politika kialakításában és végrehajtásában.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt közölte, hogy a baloldal nyíltan szembemegy a magyar emberek akaratával, amikor a "brüsszeli bevándorláspárti politikát erőlteti és a Soros-hálózat jól ismert migránspárti érveit ismételgeti".

A választáson az emberek világossá tették, hogy nem akarnak egy bevándorlóországban élni és nem támogatják a migránsok elosztását és betelepítését, amely jelenleg a brüsszeli bevándorláspolitika alapja

- hangsúlyozta.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: Fidesz/YouTube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hiteles is lenne Hídvégi Balázs, ha nem lenne huszonezer "letelepedési kötvényes", ezer kopt keresztény, 1300 poltergeist! ( Szépen kopogó szellem)
Erről mikor kérdezték meg a zembereket?
Meg arról, hogy vállalják e kötvények visszafizetését kamatostól?
Lemaradtam volna valamiről? A visszafizetésről biztos nem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Hiteles is lenne Hídvégi Balázs, ha nem lenne huszonezer "letelepedési kötvényes", ezer kopt keresztény, 1300 poltergeist! ( Szépen kopogó szellem)
Erről mikor kérdezték meg a zembereket?
Meg arról, hogy vállalják e kötvények visszafizetését kamatostól?
Lemaradtam volna valamiről? A visszafizetésről biztos nem!
tulipan
@Nessy: Naná, hogy ezt egy narancsos agyatlan csinovnyik, soha meg nem kérdezné,, nem kérdezi, még kellemetlen válaszokat kapna!! :D
CsipkeRózsa
A baloldaliak is magyar emberek, a saját véleményükkel nem mennek szembe.
advocat
Mint az előttem szóló! Így igaz! Hazudnak éjjel, és hazudnak nappal. És hazudnak ha kérdeznek. De jó ez így. Legalább is 48 %-nak!
advocat
És mit akar Soros? Ki olvasta? Én nem, de biztos bennem a hiba.
kereső
Másról beszél ez is!,mint Bodóné, amikor a bor árát kérték tőle.
Közös Európai menekültügyi politika: miért nem irta alá a Magyar kormány az Európa-Afrika megállapodást ?pl..., dk-sok ezt kéne igy kérdezni.Ki a franc tudja csajágaröcsögén,hogy milyen politikája van az eu-nak menekültügyben?és migránsügyben?Meg a többi ügyben is! Nem sajtótájékoztató kell,hanem felvilágositás-és tájékoztatás.El kellene már felejteni ezeket a paneleket.Nem műkszik.
nevemnick
Nem kívánom Soros halálát, de kíváncsi lennék, hogy akkor kire fújna ez a ,,kiváló társaság".
Gyurcsányra? Merkelre? Junkerre? Pista bácsira a sarki kocsmában?

Mert azért nyolc év elmúlott valós tétlenségben.

(ez már nem az az ,,elmút nyóc év".)
nemfideszes
A fityesz pedig nem csak a magyar emberekkel, de egész Európával szembe ment, amikor egyedüliként nem szavazta meg az Afrikából érkező menekültek visszaszorítását szolgáló Afrikai-Európai egyezményt.
nevemnick
@human: (17:21) ha a papa meghal, a fia majd a vagyonka elköltésével lesz elfoglalva, nem azokkal az állítólagos mocskos, büdös, fekete és szürke tenorista menekültekkel.
tudode
Ki megy, kivel szemben?
.
Ez a .. g a l e r i .. évek óta átmegy UTÁNZÓMAJOMBA, és mindig arra fújja, magas állás reményében, a felcsúti passzátszelet, akire a .. G A Z D I .. hálából acsarkodik!
.
Uncsi a Soros, a migráns mantrájuk!
.
Szégyenletes ahogy húzzák a belüket a .tüntetők ... j o g o s .. t ü n t e t é s e kor, pedig nem lőnek, nem bombáznak, csak .. t u d o m á s á r a .. hozzák a GAZDINAK, hogy elég volt a marháskodásából.
.
Nem szeretnék megélni még egy világháborút, de a zsigereimben még 83. évesen is benne van a II. világháborúval járó borzalom, az innen, oda menekülés, a világháború utáni ... n é l k ü l ö z é s!!
.
Mindenért még mindig a .az a. b a l o l d a l .. felel, akit MÓDSZERESEN kinyírt a GAZDIJUK lassan ölő méreggel karaktergyílkolt, amellyel a lakósságot is félelemben tartják!
.
Romhalmaz az eü., az oktatás, a szoc. ellátás, az alapjogok lenullázva!, és még nekik ál feljebb ezzel azzal a HATALOMMAL, amellyel .. k ö z j o g i l a g ..NEM IS RENDELKEZNEK!
.
Be-, és kivándorlás MINDIG IS VOLT és lesz!
.
Annyi időt .. l o p n a k .. el az EU működésétől a KÜLDÖTT JEGYZŐKÖNYVEK tanúsága szerint, hogy ahhoz képest a PÁRTUNK-, ÉS KORMÁNYUNK parlamenti tevékenysége egy 00!!!
.
Ha az EU-ban annyi ... d e m o k r á c i a .. lenne, mint hazánkban .. L A B D Á B A .. sem rúghatnának akadályozva, baromkodva, - egyenlőre!
human
@nevemnick: Persze, ez is benne van a pakliban. Lehet, hogy őt már nem érdekli majd a demokrácia, az emberi jogok. Nem is neki kellett a nácik alatt letagadnia, hogy zsidó, hogy túléljen.
Grafix69
A választáson az emberek világossá tették: Nem tudnak mit tenni a szellemileg a moszatok és a kutyaszar alatt lévőkkel , akiket meglehet venni fél kiló száraztésztával. Világossá tették , hogy azt sem tudják kitől védi meg őket a kormány . Azt is világossá tették , hogy kénytelenek egy bűnözői csoport érdekeit szolgálni azért mert a Romániában élő magyar ajkú lakosságot megvette Orbán és bandája a magyarok által befizetett adókból , templomok, iskolák , kórházak külföldön létrehozott támogatások formájában , míg az anyaországban élők meg is dögölhetnek , vagy imádkozhatnak. Azok akik nagy magyar hazafiként tetszelegnek kizárólag a saját és klientúrájuk támogatásával érték ezt el Világossá tették a magyar választók , hogy némelyik még azt sem tudja ki az az Orbán Viktor , de mondták, hogy arra kell szavazni ha még akar közmunkás lenni . Világos? FOLYTATJUK
Ó-buda
@Grafix69: Totál igazad van! Sajnos!
lusta
Lehet, hogy nem tudni magyar, de aki nem erre a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártra szavazni, az nem is magyar.
nezelodo
Na körvonalazódik, miként akar a háromharmad miniszterelnöke lenni. Ha ilyen tempóban cimkégetik az ellenségeket, még az egyharmad sem marad meg. Sebaj, ennek ellenére négy év múlva már négyharmad szavaz rájuk.
justhpeter
Hidvéghi Balázs az ostobaságban és a demagógiában kezdi utolárni Rezsi Szilárdot, ami pedig nem kis teljesítmény, de hát fiatalon ennyire gyorsan és alaposan leépülni sem akármilyen teljesítmény.
csipetke
@human: 17:21 Négy fia van,és egy lánya...
csipetke
A fidesz az összes magyar ember ellen megy,ha a politikájukat nem is veszem alapul,mert amit szíjjártó művel,az nem politika,hanem egy óvodás dackorszakára emlékeztet,aki a "majd én megmutatom" korszakát éli.Láthatja bárki,hogy a magyar emberek ellen vannak sokéve,ha csak az omladozó egészségügyet nézem,vagy a 700 ezer kivándorló fiatalt,akik már nem bírták tovább cérnával.Viszont örvendetes,hogy azok is szívnak mint a torkosborz,akik a fideszre szavaztak..
Nessy
@csipetke: Számomra az lenne "örvendetes", ha csak a fidesz szavazók, meg a levelezőtagozatosok szívnának! De hát ebben működik a "szolidaritás"!
human
@csipetke: Nahát. Akkor tán csak talál köztük Orbán egy ellenségképet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.