A héten rendezik meg az Európa jövője nevű konferenciát Budapesten, amelyet a Schmidt Mária vezette XXI. Század Intézet szervez. A brit Guardian mellett több magyar sajtóterméket sem engedtek be, de Balog Zoltán legnagyobb aggodalmáról érkezett hír.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Amikor a vezetőink felmenői tüzzel vassal tiltották a templombajárást, a hittanoktatást akkor is megtörtént. Arról viszont érdemes lenne látni egy statisztikát, kiknek a gyerekei keresztelkedtek, bérmálkoztak, esküdtek templomban, 20-30 év elteltével, az esedékesség után! Igen csak tátva maradna a Bözsivel megvett lelkes támogatók szája.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Hogy Balogh Zoltán ne féljen, majd kötelezővé teszik a gyerekkeresztséget.
RonaGyuri
csak meg akarták óvni őket az ilyen baromságok meghallgatásától! =))
nezelodo
Amikor a vezetőink felmenői tüzzel vassal tiltották a templombajárást, a hittanoktatást akkor is megtörtént. Arról viszont érdemes lenne látni egy statisztikát, kiknek a gyerekei keresztelkedtek, bérmálkoztak, esküdtek templomban, 20-30 év elteltével, az esedékesség után! Igen csak tátva maradna a Bözsivel megvett lelkes támogatók szája.
Eladott Ország
A civil szervezetek listázása tehát – úgy néz ki – csak az első lépés volt Európa jövője felé. Schmidt Mária és intézete pontosan tisztában van azzal is, hogy kit szabad beengedni egy konferenciára és kit nem. A blőd baromságokat terjesztő és még Donald Trump által is vállalhatatlannak gondolt Steve Bannont például nem csak beengedni kell, hanem meghívott vendégként mikrofont kell a kezébe adni, hogy Európa jövőjéről beszélhessen. Valamint a szélsőjobb egyik, még Amerikában is igen megvetett figuráját, Milo Yiannopoulost is tárt karokkal fogadják.
tkr ltl hmlysn
Mert akkor kiderülne, hogy a világon több a muszlim, mint a keresztény?
Hát ettől tényleg félhetsz.
Csak abban tévedsz, hogy ez nem a muszlimok térnyerése miatt van így, hanem a béna semmirevaló keresztény egyházak megalkuvó és pénzért gombot varró vezetői miatt.
justhpeter
Nézzetek széjjel a hazai "keresztény" egyházak körül - tisztelet a kivételnek -, mindegyiknél van valami bibi. Aztán nézzetek széjjel a hazai keresztény egyházak hivatali támogatói körül. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy a vezetők közül melyik él úgy, amit hirdet.
Én inkább megmaradok pogánynak. Azok közt egy kevéssel több a tisztességes ember.
Eladott Ország
A tudatlanság, a feneketlen cinizmus, az embertelenség és a haszonlesés olyan elegye Balog Zoltán minden megszólalása, amilyet ritkán tapasztalni, még a mi, narancsot termő banánültetvénnyel övezett, nemzeti rántotthús alakú stadionországunk környékén is. Még nálunk is csak a kormány körül tenyésznek az ilyen kártékony élősködők. És vajon kinek a megszólalása bizonyíthatná ezt mindennél jobban, mint a református lelkészi hivatást a mocskos, elvtelen politikai szekértolásért keresztre feszítő, a semmihez nem értést, a dilettantizmust ájtatos, pátosszal teljes párthűséggel kompenzáló Balog Zoltán nyilatkozata?
tulipan
EZ a szürke marha, már megint megszólalt??
Eladott Ország
@justhpeter: Több mint 600 évvel ezelőtt Bocaccio megírta a Decameront, melyben számos kis történet a papok ostobaságáról, telhetetlenségéről, erkölcstelenségéről szól. Eltelt ez a temérdek idő és csak annyi változott, hogy már katolikus és reformata egyházra estek szét, de a képviselőik ugyanolyanok.
szép új világ
Balogh egyházfi félreértett valamit. Nem az gyerekek keresztelését, hanem fogdosását és zaklatását próbálják megakadályozni az Isten hű szolgáinak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.