Megalakult a Fidesz-KDNP-frakciószövetség népesedés- és családügyi kabinetje – jelentette be Novák Katalin, a Fidesz alelnöke a kabinet első ülése után szerdán Budapesten.

Novák: megalakult a Fidesz-KDNP népesedés- és családügyi kabinetje – videó

Fotó: MTI/Kovács Attila

Novák Katalin, a kabinet vezetője, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára közölte, az első ülésen megerősítették a kormány elköteleződését az iránt, hogy

Magyarország jövőjét a magyar gyermekekben látják, a migráció helyett pedig a családok támogatását tartják fontosnak.

Elmondta, a testületnek 11 tagja van.

A Fideszből Bányai Gábor, Dunai Mónika, Kállai Mária, Kovács József, Mátrai Márta, Szatmáry Kristóf, Tapolczai Gergely és Zsigmond Barna, a Kereszténydemokrata Néppárt képviselőcsoportjából pedig Harrach Péter, Juhász Hajnalka és Vejkey Imre vesznek részt a munkában.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az összes demagóg, szenteskedő fatökű bekerült a népesedést elősegítő kabinetbe. Nagyon helyes lesz, ha a Mátrai-Harrach tandem fog tanácsot adni a Novák-Orbán kettősnek a népesedéspolitikával kapcsolatban. Normális munkahelyek, bölcsődék, óvodák, iskolák nem kellenek hozzá, csak a kabinet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Jó munkahelyekkel, versenyképes fizetésekkel, megfelelő és stabil vállalkozói környezettel bármelyik család vígan megáll a maga lábán, nincs szükség az állam kegyére, amit egyébként is az adófizetők finanszíroznak. Támogatásra az elesetteknek van szükségük. Az időseknek, betegeknek, valamiért válsághelyzetben lévőknek. Őket a jelenlegi banda az árokba, de még inkább a szakadékba rúgta, miközben éppen olyan értékes tagjai a társadalomnak, mint Mészáros Lőrinc és kiterjedt pereputtya.Mindezekhez nem kell baloldali, sem jobboldali, sem semmilyen oldali kormány. Normális, becsületes, hozzáértő kormány kell. Nem pedig az, ami jelenleg szívja az ország vérét és életerejét, miközben kormánynak hazudja magát. Ez az út sehová nem vezet, csak a pusztulásba. De oda igen gyorsan, ha engedjük.
dr frédikántor
NÉPESEDÉSÜGY-CSALÁDÜGY az alábbi történet is ehhez kapcsolódik szorosan:

Szabálytalanul közlekedő, takarásból előjövő gyereket ütött el egy nő múlt szombaton a Borsod megyei Encsen.
A gázolás során a gyerek súlyos sérüléseket szenvedett, az időközben helyszínre érkező rokonok, ismerősök pedig nekiestek a nőnek: ököllel ütötték, fogait kiverték.
Az autóban is kárt tettek.
justhpeter
Az összes demagóg, szenteskedő fatökű bekerült a népesedést elősegítő kabinetbe. Nagyon helyes lesz, ha a Mátrai-Harrach tandem fog tanácsot adni a Novák-Orbán kettősnek a népesedéspolitikával kapcsolatban. Normális munkahelyek, bölcsődék, óvodák, iskolák nem kellenek hozzá, csak a kabinet.
papa.49
Mi a büdöslófasznak, még egy VÍZFEJ az eddigiek se csináltak semmit, ezek is csak a pénzt fogják LOPNI !!!
Eladott Ország
Nyilván gyarapodnak a családok – az a néhány a húsosfazék körül – kell a munkahely az időközben felcseperedett gyereknek, keresztgyereknek, unokatestvérnek. Semmi baj, örömmel finanszírozzák a magyar családok ezeket a projekteket. Szeretünk hülyék lenni, azt pedig kifejezetten jól viseljük, ha a nyakunkon élősködnek. Lehetőleg jó sokan.
Nessy
Murphy törvény: ha azt akarod, hogy valami ne oldódjon meg, hozz létre bizottságot, (kabinetet)!
Halvány emlékeim szerint a gyermek fogantatásához, születéséhez nem kell kabinet, előadássorozat! Legrosszabb esetben egy pipetta, és egy petricsésze.
papa.49
@Nessy: Leginkább normális légkörű ország (ahok a ME. nem harcol örökké), normális élethez elegendő fizetések, elfogadható árak, lakások, házak, és nem utolsó sorban ÖNTUDATOS EMBEREK !!!
Nessy
Egyébként elmennek az anyukájukhoz látogatóba, ha a szeme elé mernek kerülni!
Aki a beteg férjét/feleségét, szüleit ápolja, annak pár ezer forintot adnak!
De a mindenit neki, ha ennyire csak a gond meg a baj van az idősekkel, vezessék már be a kegyes halált! Aztán probléma megoldva!
solidedge
"Magyarország jövőjét a magyar gyermekekben látják, a migráció helyett pedig a családok támogatását tartják fontosnak." A népességi adatokat látva ez rasszista és kirekesztő lesz. Míg a magyar 2001 és 2011 között 11,7 %-kal fogyott, a nemzetiségek közül a cigányoké 53 %-kal nőtt. Innen nem folytatnám.
Desischado
@Nessy: Pontosan. Ennyit a "családbarát" kormányról. Ezek a herék is csak a pénzt fogják vinni, de sebaj, jól mondja Eladott Ország, el tudjuk őket tartani, mert szeretünk hülyék lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.