Továbbra is sok a kérdőjel az Encs-Fügödön történt gázolás ügyében. Térfigyelő kamera felvétele oszlathatja el a kételyeket.

Az Encsen elütött kislány rokonai teljesen más sztorival álltak elő, mint amit a rendőrség állít

Mint megírtuk, az olaszliszkai esethez kísértetiesen hasonló majdnem lincselés történt Encsen a hétvégén. Egy 52 éves helyi lakos autójával elütött egy szabálytalanul az úttestre szaladó 5 éves kislányt. A gyerek súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az időközben helyszínre érkező rokonok, ismerősök pedig nekiestek a nőnek: ököllel ütötték, fogait kiverték. Az autóját pedig téglával verték szét.

Éva, a helyi boltos, aki az autót vezette, az ATV Híradójának azt mondta, hogy az ott levő családtagok azt kiabálták, hogy meghalt a kislány. A mentők eközben ellátták és elvitték a gyereket, ezután szabadultak el az indulatok. A nő szerint kijött az egyik rokon, aki szájba vágta, ekkor tört ki a foga, és ütötte, ahol érte.

A kislány rokonai a Népszavának azt mondták, egyáltalán nem úgy történt az eset, ahogy az a sajtóban megjelent. Míg a híradások arról szóltak, hogy a gyerek súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett, a nagymama azt állítja, 

 az unokája napokig élet-halál között lebegett, a koponyacsontja betört, a tüdeje bevérzett, a lábáról lehántotta a húst a nekiütköző autó.

A rokonok szerint

a boltos autója előzni kezdett egy ott parkoló, épp krumplit áruló teherautót, így a sofőr a túloldalon ütötte el a kislányt. A rendőrségi jelentések szerint viszont a kislány a menetirány szerinti sávban ugrott az autó elé, amikor át akart szaladni a túloldalra, és a teherautó takarásában a vezető nem láthatta őt.

Az asszony észlelve a gyermeket, megpróbálta elrántani a gépjárműve kormányát, de az ütközést már nem tudta elkerülni.

Az időközben más faluba menekült boltos sógornője, egyben a falu óvónője viszont azt állítja, a rokonok hazudnak:

a sógornőjét alaposan összeverték, úgy, hogy a fogai is kitörtek, és nem a kormányba verte bele az arcát, ahogy azt terjesztik. Lassan ment, még egy biciklis is megelőzte – tette hozzá –, és amúgy sem az a száguldozós típus.

A rokonok szerint ők nem bántottak senkit, de úgyis rajtuk veri majd el a rendőrség a balhét, mert mint mondták,

roma származásúak, sötét a bőrük és nincs pénzük jó ügyvédre, hogy megvédjék magukat.

Az események tisztázásában nagy szerepe lehet egy köztéri térfigyelő kamera felvételeinek.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Még a csillagokat is lehazudják az égről. Az nagyon megy nekik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Még a csillagokat is lehazudják az égről. Az nagyon megy nekik!
maci0427
Itt is látszik az, hogy a cigányoknak általában azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek ! Ezért tilos velük üzletelni is ,eladni és venni ! Gyáva primitív barbári időket idéző emberkékkel, akik hordákban bátrak egyedül félnek és az összes problémájukat csak erőszakosan késsel - baltával tudják megoldani ! Ahol ők élnek és ahol ők megjelennek, ott a Magyar-magyar embernek az élete - életkörülménye tönkre van téve, házukat még eladni sem tudják, mert cigányok mellé illetve közel egyetlen egy magyar ember sem költözik ! Millió példa van arra, hogy hogyan viselkednek , akár Budapesten - akár Borsodban -Szabolcsban -Hevesben vagy bárhol is ! Ez megy több száz éve ! -- Pakisztán és India északi részén a Himalaja lábainál van a Lovári völgy,ahol a mai napig cigányok élnek,onnan indult el id. után 1300  -ban a cigányok bevándorlása,migrációja !!! A Gangesz parti szegény hinduk azóta is keresik a lovaikat amióta ezek ide migráltak !!!
Zeta
Az igazi veszély. Az tudja ezt a helyzetet megítélni, aki nem egyszer szembesül a fenyegetésükkel!
Aki a Rózsadomb magasságából akar véleményt nyilvánítani, az inkább hallgasson. Integrálódás?
Pálinkás Pál
Koszos cigányok...itt lenne az ideje rendet tenni "Sanyi bá"!!!
maci0427
@bencemacska: Ez is megy nekik meg más is és mégis sokan , jobban élnek mint a többségi társadalom lakói ! Kocsi-aranylánc-benzin-cigi-pia parfüm, temetéseknél meg a rongyrázás, milliós temetésekkel ! "Agyon dolgozzák magukat" szegények és letojják a szegényebb cigány társukat is , hiszen még nekik sem segítenek azon, hogy jobban éljenek , legalább úgy, mint ők... !
fergeteg
Tetves cigányok,basszátok az anyátok !!!
Edmond Dantes
Ilyenkor hol van Farkas Flórián a fideszes cigány király? Vagy védje meg,vagy ítélje el,de leginkább nevelje meg a közösségét.Ott van nála kb.másfél milliárd forint,legalább is senki nem találja.
fergeteg
@Zeta: Tetvet,poloskát akar integrálni???
Nessy
Érdeklődöm a kedves rokonságnál, hogy egy 5 éves gyermek miért rohangál át az úton egyedül, ahol gépkocsi forgalom van? Ha már ennyien ott voltak, nem tudott volna valamelyik a gyermekre figyelni?
Elsősorban ők nem vigyáznak a gyerekeikre, de aztán verekedni már mindegyik tud!
sokanvagyunk
Nevükhöz méltóan viselkedtek: cigányul.
Veleda
A cigányok falkában nagyon bátrak, ezt tudjuk. És lehazudják a csillagot az égről.
Fültanúja voltam egyszer egy hétfő reggel az óvodában, amikor a nagymama erős hangon számon kérte az óvónőt, hogy pénteken délután miért vitte ki az udvarra a kislányt, mert megfázott
" Az ügyeletre kelletett vinni, mer' 40 fokos láza volt"--mondta ő. Én megkérdeztem, ha ilyen beteg volt, akkor ma reggel miért hozta óvodába? ---Magának ahhoz semmi köze!!!
Peller Anikó
@Veleda: "Ne azt nézd, hogy mit mondanak hanem hogy mit tesznek."
sziralisa
@bencemacska: Meg az átkozódás - ez a kettő így egy csomagban megy náluk...
1magyar
Az a baj, hogy a cigányok ahelyett, hogy kölkökre vigyáznának mindig mást okolnak. Kicsapják a gyerekeiket, nem vigyáznak rájuk, ha meg elüti valaki akkor azt támadják.
A migránsok dettó ugyanez a fajta.
Veleda
@Peller Anikó: 20.19. Szerintem a kettő között nincs nagy különbség.Semmi.
Sámannus
Remélem éppen a fidesz krumplit árulták, amivel a választóknak gazsulálnak.
Szentendrén is sorba álltak vagy ötszázan, ott kerítés mögé terelték a kuncsaftokat, de így is csődület volt az osztásnál, igaz a lurkók nem tudtak az útra kifutni. Kija fax foglalkozik egy pulyával, ha ingyen ebédet lát.
Én találkoztam már útközepén ballagó kutyával, részeggel, természetes, hogy a kölykök is csak az útközepén érzik otthon magukat, ha az ősök is ezt tették, a szart is képesek az úton szétszórni, mindegy, itthon, vagy külföldön, de még Ploesti esetekben is megtörténhet egyes halszagú megállapítások szerint ahol a fidesz krumplit oszt..
papa.49
Nincs ebben semmi különös csupán úgy viselkednek, mint a fajtársuk a csuti kretén HAZUDNAK ÁLLANDÓAN !!!
kokopelli
@papa.49: A mi angyalföldi egyszerű bérházunkban három cigánycsalád élt,és azonkívűl
,hogy nem volt velük a a többi lakónak soha problémája,három teljesen különböző család
volt!Zenész papa két gyerekkel,fiatal pár (naponta munkábajárók) két picivel,és egy idő-
sebb analfabéta anya a gimnazista fiával,akik a mama pénzkölcsönző "adottságából"éltek!
Soha nem volt nekünk (a többi 23 lakás lakóinak ) problémánk! Talán mert nem "csak ma-
guk között" voltak,sőt akár egymást kicsit kerülték is? A környezet annyira determináló ha-
tású lehet? ;-(
papa.49
@kokopelli: Egyesével nincs is baj velük sohasem, csak a putrisok, és falkában veszélyesek!!!
Volt több cigány kollégám, de én nem tudok rájuk rosszat mondani ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.