Hiába a kormány EU-ellenessége, az erről szóló kampányok, a magyarok még mindig az Európai Unióban képzelik el a jövőjüket. Még a Fidesz-szavazók 29 százaléka is úgy véli, hogy a Magyarországra érkező EU-s fejlesztési pénzek jelentős része magánzsebekbe vándorol- írja a Vasárnapi Hírek. A Publicus Intézet felmérése szerint még a Fidesz- és a Jobbik-szavazók meggyőző többsége sem akarja azt, hogy kilépjünk az unióból, és a válaszadók jelentős problémának tartják az uniós források elherdálását. Az EU tehát – legalábbis a magyarok gondolkodásában – erősebb a Fidesznél. Arra a kérdésre, „Ha most vasárnap népszavazást tartanánk arról, hogy Magyarország belépjen-e az EU-ba?”, a válaszadók 68 százaléka mondott határozott igent és csak 16 százalékuk nemet, a távol maradók aránya pedig 11 százalék lenne (a maradék 5 százalék nem válaszolt). Ez azért is figyelemre méltó, mert tavaly áprilisban a támogatók aránya még csak 59 százalék volt (32 százaléknyi elutasító mellett), 2016 augusztusában...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Mindenki látja, hogy lopnak. Az az ijesztő, hogy nem is leplezik, hogy diktatúra épül, jogtiprással.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Mindez a PUPÁK "falusi gyereken" múlott!
.
Akkora ÖNGÓLT RÚGOTT be hét évvel ez előtt az ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGHELYZETTEL, hogy az nem ügy, hogy számára, de az ORSZÁGNAKNAK ÉVTIZEDEK KELLENEK, hogy kiheverje a NARANCSOS KÖD ártalmait, amelyen nem lát át a FÉLELEMKELTÉS, a menekültek, ma már a hajléktalanokra. stb-re terelt VIRTUÁLIS "hadjáratával"!
.
Ezt a BILLOGOT ma már nincs az az atyaúristen, aki képeSS lenne lemosni róla/luk!
mackoka46
Mindenki látja, hogy lopnak. Az az ijesztő, hogy nem is leplezik, hogy diktatúra épül, jogtiprással.
csipetke
Valahová csak eltűnik az az irgalmatlan mennyiségű pénz,ami az EU-ból jött/jön.Érdekes módon a környező országok mind fejlődni tudtak belőle,mi meg ugyanott vagyunk a bányászbéka segge alatti mély gödörben.Sőt,néhány dolog sokkal jobban állt fideszék és orbán előtt.A korrupciót nem is igen tagadják,nem is tudnák,mert teljesen nyilvánvaló.Ez a kormány a mi szégyenünk,hogy még itt élősködnek a nyakunkon.
Csizmás Kond
...hogy a zeus pénzek magánzsebbe vándorolnak...nadekérem ki képzelte úgy, hogy valaki az ő zsebébe fog beruházni ?
Igenis minden egyed lehívott cent abba a zsebbe vándorol aki a pályázatot megnyerte...és ez mindenhol a világon így van. Az, hogy a pályázatból majd egy használhatatlan bicikliút fog létrejönni az ismét azok felelőssége akik ilyesmire pénzt adnak.
nevemnick
@Csizmás Kond: ,,...használhatatlan bicikliút fog létrejönni az ismét azok felelőssége akik ilyesmire pénzt adnak."

...és ezeket, akik a pénzt adták, hogy hívják: Európai Unió, vagy a Fidesz Polgári Keresztény Haveri és Családi Kör Suskaellátó Párt?
Csizmás Kond
@nevemnick: ...ja persze ...a fidesznél van a zunióspénzek bankjának a kulcsa...szerintem te meg vagy húzatva...
nevemnick
@Csizmás Kond: lehet, hogy nem kicsit, nagyon te vagy meghúzatva.
Az unio a pályázatoknál kijelöli, hogy mire adja a pénzt, a kormány meg kiírja a pályázatokat, majd megelőlegezi egy részét. A pályázó megpályázza (általában a nagyobb suskánál a baráti-családi kör nyer) majd az előbbiekben általad írt szar minőségben végrehajtja (az alkotmányos költségek visszaadása mellett) ilyen például az ELIOS, vagy az Ős-Dráva Program, ahol legtöbb helyen az átkötő kerékpárutak eleje és vége száz-kétszáz méterre le vannak betonozva, a közte lévő öt-hat km meg földút.
Menetközben részenként elszámolnak, és kapják a további suskát a zunijotól.

(nem árt, ha azért tisztában vagy egy-két dolog menetével)
tudode
Ha maradunk az eltulajdoniíásnak becézett LOPÁSNÁL, amelyért a mi 94 éves kleptomániás Repülős Gizi nénink hosszú élete legalább negyedét LOPÁS miatt ette a mi kenyerünket rácsos ajtó, rácsos ablak mellet, akor AMIT EZEK megengednek maguknak ALAPTÖRVÉNY JOGILAG, az már NEM LOPÁS, az ország törvényesített KIRABLÁSA, nem is akármilyen fokozatokkal.
.
Ott volt néhai Stadler Józsi bácsink, akinek volt JÓZAN PARASZTI ESZE, de könyvelni nem tudott a kijárt osztályaival, ő is épített STADIONT,, ahányszor kijött a dutyiból képes volt a melléktermékből is CSODÁT MŰVELNI!
.
Mivel, mikkel, hányszor ÍTÉLTÉK el a világháló arhivuma szerint???
.
Nagyjából 4 160 találat (0,42 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=Stadler+J%C3%B3zsefet+elit%C3%A9lt%C3%A9k&oq=Stadler+J%C3%B3zsefet+elit%C3%A9lt%C3%A9k&aqs=chrome..69i57.13445j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------------------------
.
Ezekhez annyit, ha lenne ebben a GALERIBEN a betyárbecsület egy szikrája, teljesítenék Józsi bácsi utolsó törekvését, ÖSSZEADNÁK a törvényesítetten ELKOMMUNIZÁLT LÓVÉT, és felújítanák PÉLDAKÉPÜK stadionját, mert ez volt a LEGFŐBB VÁGYA, csak a BÖRTÉNÉLET megrogyasztotta azt AMIBŐL MINDANNYIUNKNAK egy van, koldusnak AKÁRHOGY LETT gazdagnak!!!
csipetke
@Csizmás Kond: 15:50 Téves lájk! Bizony,most nem szívesen,de igazat adok neked.Ez így van,ahogy írod,"minden egyes lehívott cent abba a zsebbe vándorol,aki a pályázatot megnyerte".A névsor nem hosszú.-garancsi,tiborc,mészáros,és még 1-2 fidesz-közeli vállalkozó,miután a pályázatok úgy voltak kiírva,hogy más vállalkozó véletlenül se feleljen meg.(lásd.-pl az elios a nemzeti töklámpás vejkóval az élen)
A gond még ott van,hogy ezek többszörösen túlárazva dolgoztak,bármilyen tendert nyertek.Az EU már vizsgálja ezeket,de túl későn kaptak észbe.
Csizmás Kond
@nevemnick: ...szerintem te csak annyit értesz a pályázatokból amit az azt piszkáló sajtó megírt...mert amit leírtál az még megközelítőleg sem egyezik.
Pályázatot magáncélra is lehet beadni, saját cégalapításra meg mindenfélére...de ezt nagyon hosszú volna elmagyarázni
Csizmás Kond
@csipetke: ...tehát pályázni kell...vagy nem irigykedni...mert ma nem az irigy él hanem az aki pályázik.
nevemnick
@Csizmás Kond: (17:35) ne röhögtess.
1998 óta kezdetben norvég, majd eus projekteket vezetünk. Most 8 közvetlen európai -bécsi központtal- (határon túli, horvát,szerb,szlovén partnerekkel), 5 kormányzati (itthoni) kulturális-művészeti és oktatási projektet viszünk a két egyesületemmel. A mi pályázatunk mellett a pályázatíróink az általad említett szférának is ír pályázatokat. (magánvállalkozások cégalapítás stb.) Sőt ingyenes jogi tanácsadással is rendelkezésükre állunk, és nem mellesleg, egy tizenegyezer fölötti lélekszámú város önkormányzatában a civil egyesületünk adja a többséget és a polgármestert. Jelenleg 48 főt alkalmazunk a feladatok elvégzésére.
Szóval ennyi.
Csizmás Kond
@nevemnick: Vagyis eus projekten lógattad-tod a tököd, lopd a napot, dőzsölsz a más pénzén, és még te mondod, hogy lopnak...vazzzeeee ...
nevemnick
@Csizmás Kond: ne indulj ki a gazdáidból, így tehetsz egy szívességet nekem csizmás.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Te elbaszott bocskoros román picsája a világnak, megint olyanba ütöd az orrod, amiről lila gőzöd sincs!
Grafix69
Persze a rendszer meghozza a törvényeket ( nem az igazságot , azért ott nem tartanak ) , a törvények melyek törvénytelenséget fedeznek azoknak akik meghozzák a törvényeket . Érted? Nem baj , ha nem . Most mennyünk tovább , aki hozza a törvényeket ( amik a te és én életemet szabályozzák ) pontosan tisztában van vele ,hogy azokat aki betartja az beledöglik . Érted még? Akkor folytatom ...Tehát az aki azokat a törvényeket hozza amik betarthatatlanok és azokat amik fedezik a jogtalanságot , az az ember pontosan tudja ,hogy ha te betartod akkor beledöglesz , ha meg ő tartja be akkor szét tudja lopni azt a pénzt ami miatt Te beledöglesz a törvényesített törvénytelenségbe. Akkor egyszerűbben ,: nem baj , ha lopnak azoknak akik szintén lopnak, azoknak van baja vele akik nem tudnak lopni és nincs is beleszólásuk a lopásba. Amúgy meg ez ilyen magyar mentalitás , mindenki lop aki tud aki meg nem annak meg semmi köze azokhoz akik lopnak . Érdekesség képen Írországban 2 éve egy államtitkár asszony a kozmetikusnál a szépítkezéshez az állam pénzét használta , persze nem egyszer hanem sokszor . Érted ezt ? Nem palotát vett a lányának hanem kifestette a körmét és elszámolta költségként , kiderült . Lemondott . Otthon ?
Csizmás Kond
@nevemnick: Abból indultam ki, hogy tudom mit beszélek...és abban is biztos vagyok hogy abszolút semmi közözd a projektekhez csak itt adod magad...
tehát mégegyszer és most komolyan, ki adja a pénzt és ki jár jól abból ???
...ha nem tudsz komolyan válaszolni akkor nem érdekel.
Csizmás Kond
@F_Viktor: ..ismét kiengedtek ???...pedig jön a tél, és lefagy a tököd ha nem kerülsz hamar vissza...
nevemnick
@Csizmás Kond: neked komolyan? Olvasási problémád van? Az eu közli, hogy annak az országnak milyen fejlesztésekhez ad pénzt. Az ország kormánya kiírja a pályázatot azokra a projektekre, és a nyertesnek ha szerencséjük van megelőlegez egy bizonyos mennyiségű lóvét, ha nem, akkor a nyertes projektgazda saját tőkéjéből teszi ezt.
A kulturális és egyéb szociális projektek nem hoznak a projektgazda és a résztvevők számára plusz lehetőséget, mivel ott csak pár tíz milliókról van szó, negyedéves elszámolásokkal.
A gazdasági fejlesztések azok, amiből mindkét fél jól jár.
Amúgy ebben a fórumban elég sokan ismernek, nem úgy mint téged.
Na, ennyi az egész okoska.
Csizmás Kond
@nevemnick: Egyetlen uniós kormány sem adhat pénzt semmire magánszemélynek.
A gazdasági fejlesztéseknél segíthet területtel, adókedvezménnyel, hitelkezességgel de pénzt nem ad.
A szociális, kulturális és egyéb népjóléti fejlesztéseknél a kormányok a fejlesztők kivitelezők által.
...és mondtam... nem érdekel ki vagy ...de attól még tudom ki hazudik...innen is ennyi.
nevemnick
@Csizmás Kond: Ki beszél magánszemélyekről? Keveset tudsz, és csak annyit amit a kis eszed befogad.
Csak kérdezem: mennyi lóvét is vár a kormány az eutól az előre megelőlegezett projektek miatt ? Mennyi is a költségvetési hiány emiatt az elmúlt hónapokban?
:D

:D
Csizmás Kond
@nevemnick: ...a költségvetést a befolyt adókból intézik aminek semmi köze a zuniós pprojektpénzekhez...hát ennyit erről.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"a költségvetést a befolyt adókból intézik aminek semmi köze a zuniós pprojektpénzekhez...""

Te nagyon hülye, belegabalyodtál, mint macska a gombolyagba! :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.