A filmügyi kormánybiztos felesége szerint a baloldal kreált botrányt abból, hogy magánrepülővel vitte Amerikába a macskáját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Jó helyen panaszkodott ez a folyékony matrac...Dr. Hadházy Ákos ugyanis állatorvos...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Jó helyen panaszkodott ez a folyékony matrac...Dr. Hadházy Ákos ugyanis állatorvos...
volvós
..." Azt is írta, hogy a magánrepülőzést nem közpénzből fizetik, "hanem a férjem egy világhírű producer-akinek saját vagyona van- és a külföldi barátai kölcsönadják ill. kibéreljük tőlük a gépet "...
Meg a jóqrwaédesanyátok is besegít, meg a sok-sok méteres fekete amerikai hímvessző !! Nem sok időbe fog tellni mucika, hogy ismét a 4-es úton várd a buszmegállóban a betevő " falatot " 3000.- HUF-ért !!
Commenter
Tudta ő azt nagyon jól, hogy Hadházy dr. állatorvos! Ahogy a posztjában megvádolt egy másik állatorvost is műtét közben elkövetett műhibával, és a baloldalt is vádolta a botrány "kreálásával". A botrányt ő maga kreálta amikor kiposztolta a fényképet és a bejegyzést az állat eü problémáival az FB-ra. Hasonlóan Szabó Tünde is maga kreálta a botrány amikor a gyerekei magániskolás képét kitette a FB-ra.Most már magánügy a macska. Téved. Abban a pillanatban amikor a repülős képet kiposztolta közügy lett. A macska itthoni kezelésére még visszafogottan reagáltak, de ilyenek "ezek az emberek" most elszakadt a cérna.
Clavigo
Ezt a lófejű pinát megint zabostarisznya nélkül fényképezik...
Grafix69
A kedvencem ez a lény. Annak idején a hirtelen haragú faszkalap Damú Roland ellen felhozott vádakban és itt nem a pofonokra gondolok , szóval a megerőszakolás körüli hercehurca felvetett bennem néhány gondolatot . Mégpedig valaki eltudja azt képzelni , hogy ezt az élőlényt valaki képes lenne megerőszakolni aki kurva gazdag ( a szegény meg annál inkább nem ) . Aztán hirtelen felbukkant a nemzeti aranyhörcsög oldalán aki a paróka gyártástól egészen a Rambó illetve a Terminátor produceri szintjéig jutott , persze több millió dolláros adócsalással megspékelve . Olyan hirtelen ült bele az öreg ember faszába , hogy még Popsi ja bocsánat Pepsi Kata sem csinálhatta volna jobban annak idején mikor nagypapát választott azon a bizonyos felfelé ívelő létrán. Aztán a rosszul csengő Palácsikból ,hirtelen Andy Tímea lett , és minden nap nézhettük amint a méregdrága luxus autókkal és repülőkkel , sport eszközökkel és kurvákkal pózol a ló fejével és a megerőszakolt testével. Nem olyan zavaró az amikor a bíróságon egy turkálós félszárú csizmában szipogva mesélte a borzalmakat amiket átélt mikor a vadbarom megbaszta . Hát igen most már edzőcipő van a lábán és olyan karóra ami alsó hangon is 60 millió forint . Viszont egy valamije nincs , gerince az nincs neki . Azt a gyűlölet áradatot amit nap mint nap olvashat a " rajongóitól " , ép eszű ember soha nem emésztené meg . Tragikus az egész lénye , a női nem megalázója , de nevezhetjük csak egyszerűen ócska kurvának . Sajnos inkább beteg szegény .
volvós
@Grafix69: Ezt a véleményt beadhatná ez a ribanc egy minkahekyi önéletrajzként . Köszönkjük, hogy megírtad helyette ( lehet hogy írni nem is tud ez a ringyó !!! )
Qqberci
@volvós: Csak ha alul van benne a ceruza...
csipetke
Jobban tenné ez a betegesen magamutogató biodíszlet cafrinka,ha mélyen hallgatna,és nem posztolna sehol agyatlanul.Ennek a ribinek pont annyi esze van,amennyi a fejéből kilátszik,különben eszébe se jutna ilyen dolgot posztolni.Azt is olvasni lehetett,hogy amíg a dagadt hörcsög esténként fáradságos munkával talicskázta haza az irgalmatlan sok közpénzt,addig a riherongy modellfiúkkal szórakozott,és drága ajándékokat is vett nekik.De megérdemli vajna,hogy a háta mögött kiröhögjék...
papa.49
Na most akkor a macska végett utazott vagy csak a ,,ződkártya,, végett el kéne már dönteni végre, mert ez így csupán tömény hazugság !!!
papa.49
@csipetke: Ez a spiné csak ,,státusz szimbólum,, a télapónak )))))))))))))))))))
A ,,nehéz testi munkát,, is a ,,modell fiúk,, végzik ))))))))))))
JAJMÁR
Na, ugyehogy milyen nemzethy magyar keresztyén? Meg az Andy? Mindent a hazáért!
anima
Nem verünk nőt - mert gyöngébb edény!!!
Én soha nem emeltem kezet egyre sem, ezért merek viccelni (?) ezzel.

De néha előfordul, hogy átesnek a nők egy vak komondoron (hogy ez a nő hibája, vagy a férfi reagálja túl - nos az van, hogy mindkettő elő szokott fordulni).

Damu Roland megverte.
A halálközeli élménytelen nagypapa címeres Vajna meg elárasztja luxussal.
Innentől kezdve a te habitusod szerint döntsd el, hogy ez mit érdemel.
Irritál?
Még a szót sem ismered?
Apjuk, baj van az anyjukkal?
Tudom mit tettél tavaly nyáron?
Már arra sem emlékszem, hogy én mit tettem tavaly nyáron?
Globális felmelegedés?
Elvenni az élettől azt, ami egyesek szerint jár nekik - mert megérdemlik?

Ez csak test!
Az ember nem csak egy test!
A jövőben meg még inkább nem az lesz.
Tudom, hogy a halál vonzásában nehéz elvonatkoztatni, de te nem az vagy, ahogy kinézel, és főleg nem az vagy, amit most megszerzel - többet ér ennél az ember.

Egy egész világ van benned!
Ragozhatnám pátoszosan, de rosszul hangzana - pátoszosan.
És úgy sem hinnéd el :)

Tudod mennyire szar érzés a mindentudás, egy semmit nem tudó világban?
Tíz perc alatt fel tudnálak homályosítani (a világok harcosai így nyomják), de neked nem kell.
Hidd el, neked nem kell :(

Tudnék beszélni a föld megalkotása előtti időkről is, és tudnék beszélni arról, hogy mi fog történni veled, a földdel 10 ezer év múlva.
Süket fülekre találnék.

De ne aggódj, hihetetlenül sokan dolgoznak azért (hogy te nem látod, az nem azt jelenti, hogy nem is történik meg), hogy te élj.
A jövő kovácsaként mit is írhatnék még...?
Kovácsolok, mint állat, aztán majd eljön az idő, amikor már csak azt kérded magadtól: "Hogy lehettem ilyen vak?"
Persze ez csak a "jó" emberekre vonatkozik.
A rossz emberek?
Ők mennek a csatába Sátán és a démonai oldalán, Isten ellen.
A rossz hír, hogy qrva sokan lesznek, mert qrva sok rossz ember van a földön!

"Én szóltam."
anima
A világ haderejének globális tesztelése szerinted tényleg arról szól, hogy emberek emberek ellen?
El vagy tévedve!
Ha ismernéd a Jelenések könyvét, tudnád, hogy ez nem erről szól !!!
anima
Nem baj, ha nem tetszik.
Tudod, az igazság nem attól lesz igaz vagy hamis, hogy te elfogadod, vagy sem.

A gyökér filozófusok fals ideája ellenében, igenis létezik abszolút igazság!
Desischado
Annyi esze sincs ennek a sarki rihének, hogy legalább ne dicsekedne, hogy neki milyen jól megy. A cicának a legjobbakat, gyógyuljon meg minél hamarabb. Aztán csodálkozik ez a riherongy, hogy az embereknél elszakadt a cérna. Urizál közpénzből! Legalább húzná meg magát, de nem, neki villognia kell!
dr. prédikátor
@Grafix69: Tökéletes jellemrajzot írtál erről a kurváról!!!
Commenter
@papa.49: á, nem. ez örök szerelem,mint a mesében, el is mondták mindketten.
1magyar
Nem is érdekelne ez senkit ha nem tudnánk, hogy a kaszinók után nem fizetnek adót.
De így az embernek az jön le, hogy a mi pénzünkön szarja a kínt.
csipetke
@papa.49: 23:35 A riherongy némber tényleg csak biodíszlet a dagadt hörcsögnek,állítólag az öreg buzulmán vallású...Lehet,hogy neki is bejöttek volna a fiatal modellfiúk.Különben a kutya se foglalkozna velük,ha a vén majom nem kapta volna meg a kaszinókat a fidesz jóvoltából,és ha már megkapta,legalább csengetné az adót becsületesen.Az Isten tudja hány milliárdot lenyúlt így a néptől,és még azt se értem,hogy hova kapar már ennyi lóvét?Ugyanolyan meztelen seggel megy el ebből a világból,ahogy jött.Nem visz magával semmit.
csipetke
Ja,és az idióta ribi azt hiszi,hogy ahhoz a baloldal kell,hogy ennyien gyűlöljék őket a vén potrohossal?Hadházy meg biztos jól összesz@rná magát,ha balos lenne.Idióta
kokopelli
@Commenter: nem vettem ki a csaj siránkozásából,hogy az "apuciférj" is vele volt-e!
Úgy olvastam jó pár éve,hogy a kisgömböc férje pár $-al és sok 0-val megette sáros
az "államoknak",ami a gyikolásnál nagyobb büntett,ha a "kádi"-k őt kézbekapják!
Igaz,hogy az M.o.-on a csókosoknak is természetesen egy betyártréfa!
Commenter
@kokopelli: ezt nem fogjuk megtudni. Nem értem miért hajt a zöldkártyára? Mert lehet hogy ov-t és köreit ki fogják tiltani az USA-ból (lásd egy korábbi topic). "Kádi" itt? Ahol a bírót is a hajléktalan ellen lép?
papa.49
@Commenter: Miért hajt a kártyára???
A szörcsögő vénmajomnak lement a napja itthon, a tv2. meg az újságjait viszi a lölö, neki marad a rádió 1 slussz., viszont a szopóca azért akar kint maradni, mert ott még vevő rá, a télapó meg felejtős !!!
anima
Minél magasabbra jutsz, annál nagyobbat esel pofára - ezt sose felejtsd!
Commenter
@papa.49: gondolod hogy a gázos mindezt tényleg viszi? Mármint a médiáit?
papa.49
@Commenter: Ezt ,,hallottam,, !!!
Az év végén lesz aktuális !!!
Commenter
@papa.49: mindig van lejjebb... "Túlélik ezt is, vagy mégis meghalnak?.." ahogy a Tényekben mondták anno...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.