A Parlamentben felszólaló a DK-s képviselő keményen beszólt a kormánypártoknak. 

Vadai szerint bilincsben fogják végezni a Fideszesek

Fotó: MTI

Vadai Ágnes arra kérdezett rá napirend előtt, hogy hogyan lehetséges az, hogy a hazájában elítélt, nálunk azonban politikai menedékjogot kapó volt macedón miniszterelnök, Nikola Gurevszki nem a tranzitzónában várta ki kérelme elbírálását, hanem Budapesten.

Azt is felhozta, hogy múlt héten Orbán Balázs államtitkár ezt egy olyan törvénnyel magyarázta, amit éppen a kormány függesztett fel: az általa említett részt ugyanis a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetre hivatkozva függesztették fel.

Vadai szerint ez tehát azt jelenti, nincs már válsághelyzet, ami viszont azt jelenti, hogy akkor "nincsen közbeszerzés nélküli luxusköltekezés sem", és hosszan sorolta a DK-s politikus, kik és hogyan fognak börtönbe kerülni.

 Bilincsben és vezetőszáron fogják befejezni a munkájukat

- mondta Vadai, aki szerint, amikor a magyarok elzavarják a kormányt, annak tagjai mindent el fognak veszíteni, a legfőbb ügyésznek lesznek cellatársai.

Kontrát Károly válaszában azt mondta, Magyarország kormányának minden tagja a magyar törvények betartásával jár el, és a fenyegetést, "azt a cinikus, vérlázító fenyegetést" visszautasítja, amivel Vadai élt.

A konkrét Gruevszki-ügyről pedig megismételte, hogy nem adhat információt egyetlen menekültügyi eljárásról sem.

(Index)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez nem fenyegetés, hanem egy reális jóslat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rakovszky
Ideje lenne ha végre Gyurcsány és társai lennének bilincsben!!!
Aki Én
Ez nem fenyegetés, hanem egy reális jóslat.
Eladott Ország
És mi csak irigykedhetünk, hogy már a románok is ezerrel húznak el mellettünk. Ja, hogy ők dolgoznak érte keményen? Hogy ott naponta visznek el bilincsben korrupt embereket, kormányfőket és egyéb politikusokat? Na, igen, ott van főügyész, aki tesz is érte. Keményen megdolgoznak a jövőjükért, miközben mi csak nézünk, hogy lopja szét pártunk és kormányunk az országot és az ország jövőjét.
tudode
A most folyó PLENÁRIS ÜLÉS olyan kofaszíntó:
.
www.parlament.hu/plenaris-elokozvetites
.
Kilencedik évi FOLYAMATOS országrombolás után akkora energiát fektetnek bele abba, hogy MI VÓT 2010 ELŐTT, az ellenzék ki miről szavazott.
.
Ezeknek a KÖZSZOLGÁKNAK vastagítani kell az ARCUK bőrét annak érdekében, hogy TARCSA MARCSA a hátát játszanak a FASZA GYEREK, G-ORBÁN, qvára vásott kölök helyett. mert ha nem a "csuti" előveszi a répács-KÁJÁT és lő rájuk!
.
Nem hihető az, hogy NEM LÁTJÁK ÁT mit művel velük is a FEJÜK!
nevemnick
@Rakovszky: apafej, nem vagyok Gyurcsány fan, de nem tudtatok nyolc év alatt mit kezdeni vele. :D
Inkább foglalkozz azzal az elmúlt nyolc évvel ami alatt a retek bandátok az országot tönkreb@szta

(megint egy ratyi réti néger)
cikicakk55
@Eladott Ország: Nagyon tetszett a szózat átirata. Engem csak az bosszant,hogy érdekes módon,most minden ellenzéki párt tudja,hogy tenni kell valamit,mert ez így nem mehet tovább. Még is,mikor tehettek volna,csak egyetlen egy napra,de összefogtak volna,nem tették meg. Miért a népre várnak? A népnek nincs fegyvere. A jog és a politika nem a dolgozó nép asztala. A kapa,ásó,kasza,ma már nem fegyver. A tüntetések semmit nem érnek. Fogjon össze végre az ellenzék.Ne darabolják szét pártszimpatizánsokra az országot,mert azzal ugyan azt érik el,amit a Fidesz is akar,hogy a Magyar a Magyarnak is ellensége legyen,ne csak a migránsoknak. Most már ott tartunk,hogy minden ellenzéki párt szimpatizánsai fújnak,morognak,ekézik a másik vagy a többi ellenzéki párt szimpatizánsait,pedig egyetlen ellenfelük van a Fidesz. Jobb lenne a népet egységbe tömöríteni nem feldarabolni pártokra. Mi is tudjuk mi lenne a jó,de nincs semmihez jogunk,nincs semmi politikai képzettségünk,nem értünk a gazdaságtanhoz.Azzal kéne kezdeni,hogy a Főügyészt leváltani.
cikicakk55
@cikicakk55: Még annyit,hogy a fényképen is látszik,hogy Honatyáink nagyon lazán veszik a munkaidő beosztást. Nekik nem kell 400 órára emelni a munkaidejüket? Esetleg hóakadályok,vannak,esetleg taxis sztrájk és nem értek be a munkahelyükre? Hol az ellenzék? Hol a kormánypárt nagyobb része? Annak a 15-20 embernek beszél Vadai akik ott ténferegnek?
Rockxy
Hümmm, és kinél lesz annak a bilincsnek a kulcsa?
Aki Én
@Rakovszky: A harmadik ,,kétharmados" fidesz-kormánynak nem sikerült???
Akkor talán érdemesebb volna őket számon kérni ezért is, meg a tolvajlásokért is.
Nektek mindenhez kell vagy tíz év, csak utána kezditek kapizsgálni??
Húúúúú, de egysíkúak vagytok ti lebutított fideszesek...
Jennijina
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
ila51
ez nem cinikus fenyegetés ...azt viszont elhisszük , hogy nem jó hallani az igazságot
Borsodi
Nincs már egy tisztességes ember se aki a bilincset rátehetné ezekre.Elvégre már egy nagy családról van szó ahol mindent lehet.Magyar meg már nincs is aki elzavarhatná ezt a kormányt.A kormány zavarja el a dolgozni ,élni akaró Magyarokat.
nezelodo
Ágika azt a negyedórát sajnálod a macedón tettestárstól amíg elbírálták a menedékkérelmét? Felesleges. Azon viszont csuklásig röhögtem, hogy a Kontráttól egyáltalán elvárja valaki, hogy három értelmes mondatot el tud mondani papír nélkül!
papa.49
A mai nap nem a csutigörény napja volt az biztos, este jól elkalapálja az oldalbordáját, oszt, megint jön a napszemcsi a mosőnőnek !!!
papa.49
@bakcsubakka: Arra pontosan a 63. mintájúra ))))))))))))))
tulipan
@durbincs: Narancsos seggnyaló, félfaroknyi agyatlan Sügér Igazán hozhatná pár veder vizet ? s gumicsizmát neked nem is kell ?
tulipan
@durbincs: Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s ! a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Mi a francot csipogsz itt?
Húzzál vissza a bányakecódba elenabánylaló hátsó fertályára lócitromot szopogatni !
Melyik szót nem érted hígagyú román?
Lepényleső
Jogállamban,vagy álmaiban? Melyik elérhető ebben a pillanatban?
tulipan
@durbincs: Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s ! a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? te bányacsoti ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat?
tulipan
@durbincs: Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? te bányacsoti ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, de higagyú román?
tulipan
@durbincs: Te, húgyagyú, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytok?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? te bányacsoti ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, de higagyú román? Bizony, látva Téged...?
mackoka46
Már rég a hűvösön lenne a helye a magyar oszama bin orbáncnak.
Yoda69
Vadai Aginak teljesen igaza. A nagy kerdes csak az hogy mikor?
Amint leallnak az unios penzek, a magyar gazdasag kartyavarkent fog osszedolni, es ez fogja maga ala temetni a fideSS-t is, igaz fajdalmas lesz a magyar nepnek is.
De egy mutet sem jar fajdalom nelkul, a fideSS pedig olyan mint egy rothado tumor az orszag testen, amit ki kell vagni, barhogy fajjon is.
Eladott Ország
Úgy legyen! Bár csak a jó Isten szólna belőle.
tulipan
@durbincs: Há' Isennek Téged, látni SE KEL, Te narancsos seggnyaló, szaros nyelvű, félfaroknyi Sügér!! :)
tulipan
@durbincs: Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? te bányacsoti ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, de higagyú román?
tulipan
@durbincs: Hmmm,látva Téged, Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, alúiskolázott, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Shakira beszéljen már a fejével ? hisz rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? te bányacsoti ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, de higagyú román?
tulipan
@durbincs: Micsoda szerencse, hogy Téged még csak látni se kell, Ploesti Bányarém, narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!!!
desiro
@Eladott Ország: Ez nagyon jó, reggeli ébresztőnek, szét röhögtem magam, de az igazság sajnos, inkább sírni kellene.
desiro
@durbincs:@durbincs: @durbincs: @durbincs:@durbincs:@durbincs: @durbincs: @durbincs:@durbincs:@durbincs: @durbincs: @durbincs:@durbincs:@durbincs: @durbincs: @durbincs:@durbincs:@durbincs: @durbincs: @durbincs:@durbincs:@durbincs: @durbincs: @durbincs:@durbincs:@durbincs: @durbincs: @durbincs:
Ennyi hülyét és még a shikari nincs is itt!!!
tulipan
@durbincs: Te süket, látva Téged, Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Ugyan, mit hepciáskodsz itt ??? Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, iskolázatlan, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ?íAz a 102 évesen is, ott Ploestiben annyit babusgatott Shakira beszéljen már azzal a hülye fejeddel ? hisz rszegről-végról rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? Ti bányakeósok ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, te sötét, higagyú román?
tulipan
@durbincs: A narancsos seggnyló féldfarokni Sügé! azt Te takony még mindig a födig jojózol Te, sötét Bánya-tahó ? rettenetesen alulméretezett ,s silány ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.