Szigorítana a házszabály fegyelmi rendelkezésein Kövér László az Országgyűlés elnöke, de nem várja ettől, hogy megakadályozza az ellenzéki akciókat. A házelnök az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a minisztériumi apparátusok blokkoló erejéről, az azonnali kérdések kiüresedéséről és a bizottsági ülések nyilvánosságáról is. A politikus, aki egyben a Fidesz országos választmányának elnöke is, részleteket árult el az EP-lista összeállításáról és a kormányzás hosszú távú terveiről is. Fél évvel az általános választás után hogy látja, mi a Fidesz politikájának a célja az új ciklusban?Bízzunk a közgazdászoknak a véleményében, és akkor Magyarország előtt jó gazdasági esztendők állnak. Viszonylag nagy, az Európai Unió ütemét meghaladó gazdasági növekedésre lehet számítani. A mögöttünk hagyott esztendők is ilyenek voltak és a mögöttünk hagyott esztendőknek egy jó részében már ezt a növekedést a bérek, a jövedelmek növekedése is követte. Én szép évek elé néző Magyarországot látok magam...

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Te vadbarom. Remélem szép évek várnak rád (is) a rácsok mögött.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Hofira kell figyelni és idézni: "Ömlik a szar Kövér szájából." Kövér László állapota szemmel láthatólag súlyosbodik. Az egy dolog, hogy veszi magának a bátorságot és nyilatkozik mindenki nevében. Ez is egy tünet, nincs egyedül ezzel a kórképpel. Az viszont, hogy már látható módon teljesen elrugaszkodott a valóságtól, ráadásul képtelen meghatározni saját helyét és szerepét az országon és a társadalmon belül, ennek következtében mindenhatónak érzi önmagát is, a kormányt is, az túlmegy minden írott és íratlan szabályon. Baj van, nem is kicsi.
RonaGyuri
@Commenter: leginkább egy szőrmókra hasonlít, ahogy lóg az ágon. Föl-le, föl-le jár, mivel egy kis szellő hintáztatja az ágat.Egyszer fönt, egyszer lent. Aztán persze középen is.
s közben - ha tudna franciául - elmondhatja: Et de la corde d'une toise
Saura mon col que mon cul poise.
Nessy
Jó neki, hogy ilyen optimista. jelzem az ő fizetéséért én is optimista lennék. A fiatalság is szép éveket lát maga előtt, csak nem itthon!
Remélem pallosjogot nem vindikál magának a parlamentbe?
Azért néha a saját csapatát is megregulázhatná!
simmering73
Be kellene tiltani a droghasználatot a Parlamentben. Egy tiszta pillanatuk sincs nyolc éve a hatalmat bitorlóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.