Eldurvult a tüntetés a Sándor-palota előtt.

A kormány és a köztársasági elnök ellen tüntettek ellenzéki pártok, civil szervezetek és szakszervezetek pénteken Budapesten, a Sándor-palota előtt azt követően, hogy Áder János aláírta az önkéntes túlmunkaidő bővítéséről és a közigazgatási bíróságok felállításáról szóló törvényeket.

Füstgránáttal dobálta meg a Sándor-palotát egy férfi

A BRFK szombat hajnalban azt közölte a rendőrség, hogy a rendőrök előállítottak egy tüntetőt. A 28 éves debreceni férfi az I. kerületi Szent György téren befejezettnek nyilvánított rendezvényt követően füstgránáttal dobta meg a Sándor-palotát. Ellene garázdaság miatt indul büntetőeljárás.

Cikk- és címlapkép: MTI/Mohai Balázs

(Police)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ezt a cikket nem engedte beküldeni a propi...ütős vélemény egy gimistől.

444.hu/2018/12/21/gimnazistatol-ilyen-duhos-beszedet-meg-nem-hallhattunk-a-fideszről

"Egy undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járvány járja az országot. Ez nem a pestis, nem az ebola, nem a kergemarhakór, pedig kicsit hasonlít rá. Ezt a járványt úgy becézzük, hogy Fidesz."
”Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát.”
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Dobalhatta volna otthon a Lala néni disznohizlaldajat is, de Áder kulipintyoja jobban tetszett neki! Vagy sürgősen téli lakásra volt szüksége? Esetleg még nem szóltak aki neki Kubatovek, hogy már abbahagyhatja...
lampa laz
Ezt a cikket nem engedte beküldeni a propi...ütős vélemény egy gimistől.

444.hu/2018/12/21/gimnazistatol-ilyen-duhos-beszedet-meg-nem-hallhattunk-a-fideszről

"Egy undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járvány járja az országot. Ez nem a pestis, nem az ebola, nem a kergemarhakór, pedig kicsit hasonlít rá. Ezt a járványt úgy becézzük, hogy Fidesz."
”Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát.”
tudode
Abból is kitűnik, hogy ez a GALERI olyan FELELŐTLEN, hogy az ország KÉT HATALMI ÁGÁT odalittyentik a budai várba, NAGY SEGGÜK fitogtatása céljából.
.
Akik valójában egy Csornáról, és Felcsútról gyütek föl Pöstre szerencsét próbálni.
.
Ettől a füst izétől hogy berezeltek, akkor, amikor az ország határán VALÓS HÁBORÚ DÚL, amelyet a BAZI NAGY OROSZ MEDVE
tudode
Folytatom!
.
Ettől a füst izétől hogy berezeltek, akkor, amikor az ország határán VALÓS HÁBORÚ DÚL, amelyet a BAZI NAGY OROSZ MEDVE haver szít, és ezek arra nem gondolnak, ugyan ÉRTÜK NEM ÉRNÉ NAGY KÁR AZ ORSZÁGOT, de ez a két épület kitettsége akkora, mint a HIM-ALÁJA, amúgy .. h a d á s z a t i .. s z e m p o n t b ó l!
Csizmás Kond
...ez a járvány maga az ellenzéknek titulált baloldal ...@lampa laz:
karma1
Nem igaz, semmi ilyen nem tortent. Vegigneztem a helyszini kozvetitest, a beszedeket... Es kulonben sem a Sandor palota van a kepen
karma1
Mikozben a 888 ilyen tartalmu cikkekkel szorakoztatja a nagyerdemut (nem en kerestem ra a cikkre, hanem a rettego futyiszesek terjesztenek eroszakosan ilyen jellegu propagandat egy felugro ablakban

888.hu/article-nezopont-a-fidesz-nepszerusege-nott-mig-a-randalirozo-ellenzeke-csokkent?source=hirstart

Ha valaki hanyni akar, teljesen megfelelo olvasmany erre...
szep napot
Jani megviccelhette volna a bulizokat egy karacsonyi trefaval www.youtube.com/watch?v=tpfOhYRYv80 ,de Jani nem volt otthon. Feltehetoen het fogasos vacsorajat fogyasztotta valamelyik luxus etteremben ameg a fiuk es a lanyok haza elott partyztak.
Show Must Go On!!! Remelem az ellenzeki kepviselok nem hazudtak (mar megint) es a TV szekhazban toltik a szentestet ha kell.
Lepényleső
Ezek ilyenkor nincsenek a palotában,mint patkányok húznak le a hajópadlón,ha a hajó
merül önmagában? Egyébiránt ha levegővel dobálná akkor is elítélnék?
lampa laz
@karma1: (11:46), Kecskeméten tartott tüntetésen mondta a kislány ezt a beszédet, 444-en fent van, a videón 35:51-nél kezdődik, a Mérce élő közvetítése volt.
lampa laz
@Commenter: a 444.hu oldalon ott van mėg.
Eladott Ország
A rend éber őrei tehát továbbra is professzionális módon állnak a helyzet magaslatán. Nem félemlítenek meg fiatalokat és középkorúakat és nem kameráznak jogtalanul utcán sétáló embereket sem. Nem visznek be ok nélkül fiatalokat és középkorúakat sem, ők csak a hazát védik. Jah, nem pontosan ezt teszik. Hogy lesz-e felelősségre vonás ezek után? Majd Pintér Sándor eldönti, az ország egyik legnagyobb bűnözője, a 85 évre titkosított olajszőkítő.
Szerencsére Sándor-palota péniszcsillárja a füstbombától nem sérült meg.
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/243/2430/24305/2430548_de6b3b18092565b8ee2923e5d08298fd_wm.jpg
mackoka46
Nem így kell kifüstölni a patkányokat a palotából.
kokopelli
Lehet,hogy a cikk írója "fogalmazásgátlót" szed?Miért is kell egy önkéntes vállalást
törvénybe iktatni ?Most törvényes,vagy önkéntes!Normális helyen az ilyen dolgokat
a munkaadó és a munkavállalók intézik el, esetleges egy külső egyeztetővel!
Ez a ß@r egy régi ellentmondásra emlékeztet:"Önkéntes alapon kötelező!" ..anno
a morgós öregeinktől hallottuk "nemegyszer"! A sumák niemandok úgyis keresztül vi-
szik! ...marad a sztrájk!? Annakidején az volt a mantra:"Saját magatok ellen sztrájkol-
nátok elvtársak?" A csuti-papa biztos emlékszik!
karma1
@lampa laz: Tudom, Kedves, en mar lattam, megneztem, - hat utos volt rendesen, de a Hadhazynak a szovegetol is elakadt a lelegzetem, amit a Sandor palota elott mondott, es meg latinul is megismetelte, hogy a ket tetu orvos "kollegajanak" visszavagjon...:)

A Sandor palotat a momentumosok nem fustgranattal, hanem narancssarga WC papir gurigakkal dobaltak meg rendesen, mondta Fekete-Gyor , hogy vettek jo par szaz csomagnyit, azt kiosztottak a fiatalok koZott, hogy dobalhassanak, akik akarnak, de meg veletlenul sem volt benne fustbomba.

orban annyira fel, annyira begyavult, hogy meg provokatorokat sem mer kuldeni a tuntetok koze, mert szerintem mar tudja, hogy most az egyszer iszonyu messze ment el...:o(((
lampa laz
@karma1: Bocsi, azt hittem, h nem találtad meg a videót ahol a kiscsaj kiosztotta a hatalmat. Ahhoz, h valami változás (első sorban orbán picsába zavarása) beinduljon, ilyen harcias, széles látókörű, az aljasságra, igazságtalanságra érzékeny fiatalokra lenne szükség. Valami elindult és ha nem engedünk belőle akkor talán valamit elérhetünk a hatalommal szembe, de igazából arra az 5 pontra lenne szükség, mert az orbán megsemmisítéséhez vezetne.
karma1
@lampa laz: Tudod, en meg nagyon jol emlekszem a taxisblokadra, 1990-ben,... Hat az fantasztikus ido volt,...:o))) Sokat voltam akkor az utcan en is, mert csak gyalog lehetett kozlekedni mindenfele, - EGYETLEN duhos, vagy elegedetlen embert sem lattam, regen volt akkora egyetertes a magyarok kozott.
Annakidejen a Papam buszsofor volt a 15-os buszon (meg a regi, haboru utani csatabuszon, "csoros"-on, es emlekszem, hogy a fonokeik hogy rettegtek attol, hogy a kozlekedesiek szakszervezetbe tomoruljenek, mert tudtak, hogy az egyik legkemenyebb fajta sztrajk a szallitasi- es kozlekedesi dolgozok teljes leallasa lenne. Ezzel az osszes tobbi szakmat is egycsapasra lebenitanak, ha akarnanak a tobbiek dolgozni, ha nem - nem tudnanak.
Ha ehhez meg a vasutasok is - mint a legnagyobb magyar munkaltato - is becsatlakozik, akkor orbannak annyi...
De mar csak latnam, hogy ezeket vezetoszaron viszik el onnan, ahol eppen vannak.
Szerintem is jo, hogy vannak fiatalok, akik lelkesek, de a magyarorszagi volt szocialista tipusu gondolkodast, meg annak a hatasait nem lehet kirekeszteni egy tollvonassal, es nem lehet az orszagot rabizni egy huszenves fiatalra - ez nem a brit uralkodohaz, ami csak egy kirakati brand, kizarolag jelkepes erovel bir - aki ma Magyarorszagon atvenne a hatalmat, annak nemcsak taoasztaltnak kell lennie, de a kulfold tulnyomo reszenek (es foleg az EU-nak) is el kell fogadnia a szemelyet.
Szerintem orban utan egy kizarolag szakertokbol allo miniszterialis rendszernek kell felallnia, minden szakteruletre a megfelelo szakemberekbol kell a vezetest rabizni, es mindenben tobbsegi szavazattal kell donteni, de nem egy ember kezebe leteve a hatalmat, mert akkor csak ugyanaz lesz, mint ami orbannal tortent.
Meg lehet csinalni, de oriasi munka lesz.
karma1
@Eladott Ország: Aaaaa', most mar ertem, miert volt olyan draga a puhos irodajanak a berendezese. Legalabb Muranobol hozattak? Biztos azert volt ilyen draga, mert a keszitok rengeteg uveget eltortek, amig rohoges kozben csinalgattak a csilit.
anima
Csak egy férfi... Egy, csak egy legény volt talpon a vidéken? :(

Magyarok, férfiak és asszonyok, csak egy füstgránát volt nálatok?

www.youtube.com/watch?v=Gqyhae7hcaQ
Zeta
Ha 2006 os forgatókönyv szerint menne a tüntetés már bevezették volna rendkívüli állapotot.
Mégis mi durvult el, a füstgránát, a festék?
Vagy a címzetteknek szóló szidalmak?
Azok csak arról szólnak , amik!
Annak megfelelően , amit érdemelnek!
Desischado
@lampa laz: Az én face oldalamon is fent van!
Hazugság ezerrel, de remélem, nem dőlnek be nekik!
Shaleonsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.