Elfogadta a magyar miniszterelnök meghívását.

Magyarországra jön Bolsonaro, a frissen beiktatott brazil elnök
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Orbán Viktor kormányfő brazíliai munkalátogatása keretében kétoldalú megbeszélést folytatott Jair Bolsonaro brazil elnökkel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szerdán.

A találkozó során a felek áttekintették a két ország közötti nemzetközi, gazdasági és politikai együttműködési lehetőségeket.

A magyar miniszterelnök megerősítette Jair Bolsonaro meghívását Magyarországra, melyet a brazil elnök elfogadott – közölte a sajtófőnök.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
Van már a párosról mém is ...Bolsonaro - Bonsai Néró
Jozefina
Mert őt sem hívják máshová!!! Viszont neki legalább csinos felesége van!!!
Grafix69
Szerintem ezért ugrott el érte a repzivel :))
tudode
Azért a Felcsút SE sálja hiánycikk a képről.
.
Beszélgettek a munkalátogatás alkalmával, vagy zsibiz-TEK is, ha nem a hokizsebéből vásárolt VÁSÁRFIÁT népes családjának!
Csizmás Kond
...amikor Kádárék hozták a brazilt senki nem sóhajtozott...
RonaGyuri
@Qqberci: nem azt egyelőre a Nyau kérte! =))
kereső
@Qqberci: 17:58, még most iktatták be, kicsit korai lenne. Vagy már előre tudja,hogy az lesz a vége?
CsipkeRózsa
@czibor78: @Grandiansa: Költözzetek össze, és felejtsétek el a Propeller.hu-t.
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Netanyahu nem kér menedékjogot, ő bíróság elé áll. Különben sincs olyan összeg a listáján, hogy azért érdemes lenne elhagynia az országát.
papa.49
@Jozefina: Igazad van a ,,menyecske,, szemrevaló néni !!!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Még te sem sóhajtoztál?
SystemError
Na akkor lesz occsó kokója Habony fajtársnak. Ez buzi meg kezd nagyon leépülni, már immunis a gyógyszereire vagy mi! :)
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...nem és most sem...igaz akkor nem brazilt hanem kubait láttam de az most mellékes.
papa.49
@SystemError: Az ő baját a SZÍVLAPÁT GYÓGYÍTJA SEMMI MÁS !!!
papa.49
@CsipkeRózsa: Nem, nem a szívlapát amire kb. 20 kiló szén fér fel, azzal jól pofán verni biztos nem kérne még egyet belőle !!!
Commenter
Pont ez hiányzott innen. Falconon jön?
Commenter
@kereső:általában menekülés a vége...
advocat
Csak egy kérdés. Mit keres egy kormányfő egy államfő beiktatásán? Ez nem Janó dolga lett volna? Persze akkor ki tartja az újévi beszédet? Hogy az felvételről ment. Nahát?
Commenter
@CsipkeRózsa: nem csak Netanyahu, a felesége is bíróság elé áll.
kokopelli
@advocat:... jó házaknál úgy "szok" lenni,mert a ME csak harmadik a brigádban!
SystemError
@Csizmás Kond: Jobb érvet is írhatnál annál, hogy orbán nem különb Kâdárnál...
karma1
Ennek a szerencsetlen Jairnak igy sincs tul hosszu jovoje ebben a szekben, de hogy a puhos (plane a meghivasa) felgyorsitja ezt a folyamatot., az tuti...:) Pedig elhetne meg jo soka... Azert a brazilok is elenjaroak az amerikai kontinensen a korrupcioban. Szamomra csak az a rejtely, hogy mit talaltak egymasban vonzonak?
Ha Jair valoban a korrupcio ellen fog harcolni, akkor hogy tudta meghivni orbant, ha meg orban tudja, hogy Jair kilovi a korruptakat, hogy szamithat tole megertesre, elbujtatasra, es hogy bizhat abban, hogy Jair nem fogja kiadni az uj magyar kormanynak? Nem ertem egyikuk reszerol sem a vonzalmat...
Nessy
@karma1: vannak dolgok földön egen, mit bölcselmünk föl nem ér!
Megint napokig lehetetlen lesz közlekedni, hegesztik a csatornafedeleket,minden tetőn mesterlövészek lesznek. Lesz a Várban nagy rongyrázás, milliárdokért. A "korrupció elleni harcról" előadást tart Polt Péter és Domokos László!
karma1
@Nessy: Mondanam, hogy "hahaha", ha nem a Ti penzetekrol lenne szo...:o((((
Nessy
@karma1: Köszi az együttérzést! :-)))
kereső
@karma1: Emlékszel még? Orbán is igy kezdte-még ellenzékben, a fidesz volt a korrupció elleni harc "élharcosa", annak ellenére,hogy már akkor nyakig benne voltak. Pokorni mit mondott anno? " aki belenyúl a közösbe, annak le lesz vágva a keze".Na ők nem belenyúltak/belenyúlnak. Övéké lett a "közös", szőröstől,bőrüstül. Magyarország 8+ év alatt hűbérbirtok lett. Orbán hűbérbirtoka, igy már nincs is korrupció. Törvényesitett lopás van,ami már nem korrupció.
kereső
@kereső: Mondhatjuk azt is, orbán sikeresen megvivta a korrupció elleni harcot!Nincs !
karma1
@kereső: persze, hogy emlekszem! Hiszen volt o harcos liberalis-demokrata (igy kezdte) aztan szelidult polgariva', aztan meg jott a nemtomhanyadik koponyege,...
De a szemelye annyira a konnyen felejtheto kategoriaba tartozik, hogy ez is megtortenhetett vele: (persze, a propi nem engedi be ezt a cikket, pedig semmi9 terhelo vagy negativ nincs a puhosrol)

24.hu/kulfold/2019/01/02/osszekevertek-orbant-az-amerikai-kulugyminiszterrel/
karma1
@RonaGyuri: Ja, a "Not secure" propi nem enged be egy ilyen cikket, ami abszolute nem negativ orbanra - ez bizony a brazilok hibaja volt.
karma1
Na, pont az az idoszak lesz jo arra, hogy Braziliaban megdontsek az uj kormanyat... Nem tudja meg szegeny Jair, mire vallalkozik,...:)
RonaGyuri
@RonaGyuri: pedig erről ez ugrott be nekem:

Na ez is majdnem megvalósult

Úgy 2013-tájékán Sólyom Hungarian Airways néven egy magyar légitársaság terve borzolta a kedélyeket

Hogy ez honnan ugrott be? A napokban vált egyértelművé, hogy Őfenesége használatba vette a Falcon flottáját. Ezek egyikével repült – s sajna jött haza – Brazíliába egy diktátor találkozóra. Hogyan? Hogy csak két falcont vettünk (a másik kettő airbus)? Miért a Sólyomnak csaj egy gépe volt! =))
No de félre a viccel! Tetszenek tudni, hogy mibe kóstál ezeknek a gépeknek az üzemeltetése? Ingyé van! Igen ne lepődjünk meg ingyen. Mert a fenntartás az ugye a hadsereg dolga, még az üzemeltetés… Nos most fijjej Wazze, mert ezen még te is beámulsz: „Orbán Viktor útjai a pilóták kiképzésének részei. ”! NIncs kicsukva, hogy fellépti díjat is fizetnek Őfeneségének ezért! =))
karma1
@RonaGyuri: Nagy valoszinuseggel kapcsolatban van a honvedseg fejlesztese es a fegyveres erok tagjainak beigert beremeles is... Na meg hogy a rendorok ne alljanak at majd a tuntetokhoz,.. Viszont ez is csak egy igeret marad majd, - eddig meg egy igeretuket se tartottak be, miert pont ezeket tartanak be?
namihami
Szép pár!
Csak tudnám, hogy az a nő minek a képre? Biztos ő az Á1G-féle mutogatóslány.
namihami
A nejem pedig csak annyit kérdezett (nem túl jártas politikai téren), hogy az a középső az vajon anyakönyvvezető?
karma1
@namihami: Uzenem a Kedves Nejednek, hogy teljesen egy rugora jar az agyunk...:o))) Nekem hajszalpontosan ugyanez ugrott be. Egyebkent Jair felesege a holgy, elvegre Braziliaban megiscsak a karneval a divat, es kollenek a szep nok. Mindenesetre sokkal kevesebb jele van annak, hogy botoxozna, mint szegeny USA first lady...:)
namihami
@karma1: Nono, egyfoán gonoszak vagytok
namihami
@karma1: A fene egye meg ezt a telefonklaviatúrát...
Nono, egyformán gonoszak vagytok. Neki mondtam is. Igaz, csak csukott ajtón keresztül és akkor, mikor már nem volt otthon. Két, világmegváltó csodalény, akik végre rátaláltak egymásra.
Kicsit inkább a csaj látszik a harmadik keréknek, ezek így szép pár. A nő inkább csak a fotó elrontására alkalmas. Ezek mellett???
Ineslinsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > tinyurl.com/kp95cw8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.