Lehet, hogy most túl messzire ment a magyar kormány.

Eljárást indít a Néppárt a Fidesz ellen

"Az Európai Néppárt 12 tagpártja kilenc országból kérte a Fidesz kizárását vagy felfüggesztését. Ezt a kérdést a párt politikai választmányának március 20-i ülésén tárgyaljuk meg"

- közölte az AFP hírügynökséggel Joseph Daul, a pártcsalád francia elnöke.

A hvg.hu felidézi, a Fidesz elleni eljárást azt követően indítványozták a tagpártok, hogy európai szinten is felháborodást váltott ki a kormány legújabb plakátkampánya. A plakátokon először Jean-Claude Juncker, szerepelt Soros György mellett, de Orbán Viktor a német médiának azt ígérte, az Európai Bizottság elnökét lecserélik Frans Timmermans alelnökre.

Margaritisz Szkínasz, a testület szóvivője a hétfői tájékoztatóján azt mondta, ennek nincs jelentősége, akár az elnök, akár az alelnök, akár bármelyik tag szerepel a plakátokon, a bizottság fel fog lépni ellene.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
" az elnököt lecseréli a plakátokon,,az alelnökre"...:)DDD Kb.,mint egy idióta.. Basznák ki a picsába végre...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@lusta: Írod:
"MIhelyt kiteszik a Néppártból, egyszerűen egy senkik lesznek az Unióban."

Nem vagyok benne biztos, hogy nem éppen ez volt orbán célja. Mármint, hogy kireptessék a Néppártból.
Mindenesetre ezután a forgatókönyv az lesz, hogy pár olasszal, franciával és némettel megalakítják a szélsőjobb frakciót, ahonnan fajsúlytalanul továbbra is migráncsozhat.
Az EB szakbizottságai a védőernyő nélkül maradt orbánra száz számra zúdítják a negatív véleményeket, kritikákat, a bírságokat, ami majd érzékenyen fogja érinteni a főge@it.
F_Viktor
@lusta: Még annyit, hogy szépen fog mutatni semmilyen zsóóti csíra-pártja abban a szélsőjobb frakcióban.
Remélem a magyar keresztények hamarosan inkvizíció elé cibálják.
Desischado
@F_Viktor: Viktor, a próféta szóljon belőled! De nem reménykedem, eddig sem csináltak semmit, pedig ideje lenne már, hogy végre megszakadjon a sikersorozata ennek a szemét bandának!
F_Viktor
@Desischado: Szerintem orbán május végén magától is ott hagyná az EPP-t, rosszul érezheti magát olyan vendégségben ahol mindenki utálja, lenézi.
Majd beülnek a fityeszesek az ENF frakcióba, de ott is csak a migráncsozásban kap támogatást, illiberalizmusát ott sem fogadják majd szívesen.
Az is biztos, hogy a 7 éves EU-s anyagi támogatáson bukni fog az ország (és legfőképpen oligarchái!), s csőstül kapják majd a bírságokat.
Otthon pedig lehet, hogy a Brüsszelezés megelőzi a migráncsozást.
Aztán egy hazug nemzeti konzultációval kikerülik a népszavazást az uniós kilépésről.
kereső
@F_Viktor: már most tárgyalnak Le-Pennel!!!
Desischado
@F_Viktor: Én is ettől félek. De reménykedem benne, hogy tényleg megmozdul az ország, ha megpróbál bennünket kiléptetni. a pénz elvonással meg elsősorban mi fogunk szívni, bár ne legyen igazam. Mi a nyavaja kell még, hogy végre bukjanak?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.