Tarlós István főpolgármester szerint az utóbbi egy hónap történései azt bizonyítják, hogy Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltje, Zugló polgármestere nem az a politikus, akinek a közvélemény előtt fel akarták tüntetni.

Tarlós megosztott egy nagy titkot Karácsony Gergelyről
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Tarlós István az Inforádió Aréna című műsorában hétfőn elmondta: szerinte ami az utóbbi egy hónapban történt, az azt jelenti, hogy "nagyjából vége van a légvárépítésnek". "Bizonyos körnek" és a követőiknek szembe kell nézniük azzal a ténnyel, hogy

Karácsony Gergely "nem az, akinek a közvélemény előtt fel szerették volna építeni vagy talán nem is az, aminek gondolták"

- fogalmazott.

A főpolgármester szerint Karácsony Gergellyel kapcsolatban

több "elképesztő jelenség" is volt, kezdve a "zsidólistázások megpártolásával", aztán Csepelt akarta elhelyezni Budapest északi szektorában, legújabban pedig a "parkolási probléma".

Karácsony Gergely összekeveri a fővárosi parkolási rendszer és a zuglói fizetős parkolás üzemeltetésének kérdését – mondta Tarlós István, hangsúlyozva: centralizálni szeretné a fővárosi fizetős parkolást, és az ebből befolyó pénz döntően a közösségi közlekedés büdzséjébe kerülne. Közölte, a Fidesz és közte strukturális vita zajlik ebben a kérdésben, és az nem egyenlő azzal, ami Zuglóban történt.

"Az egy vicc", hogy egy polgármester bejelentse, saját jelölő pártjának takargatnivalója van a kerületi parkolási szerződés ügyében, nem élve törvényes jogaival aláírja az általa kétségbevont megállapodást, és a kerület "brutálisan" veszteséges lesz

- mondta Tarlós István.

Arra reagálva, hogy Karácsony Gergely vitára hívta, a főpolgármester közölte: nem érthető mit akar, hiszen a baloldali előválasztás még nem is ért a végéhez. Továbbá miért kellene arról vitatkoznia, hogy Karácsony Gergely mondta-e azt vagy sem, amit több tízezer ember hallott egy tévében. Esetleg vitatkozzunk arról, hogy igazak-e azok a számok, amelyek a zuglói költségvetésből valók – vetette fel Tarlós István.

Szólt arról, Demszky Gábor korábbi szabaddemokrata főpolgármester mindig

azzal piszkálta, hogy nem beszél angolul. "Én ezt sosem tagadtam, más időben szocializálódtam (...), más nyelvet is tanultam"

- fogalmazott, megjegyezve, hogy szerinte Karácsony Gergely esetében ezt a kérdést nem fogják feszegetni.

Tarlós István Puzsér Róbert független főpolgármester-jelöltet érdekes jelenségnek nevezte, aki egyáltalán nem érti "a rendszer működésének dallamát sem".

A bulinegyeddel kapcsolatban Tarlós István elmondta: a Fidesszel "győzködik egymást", hogy a főpolgármester – a budapesti rendőrfőkapitány véleményének kikérésével – bizonyos esetekben akár bezárással szankcionálhassa a botrányt előidéző szórakozóhelyeket. Önmagában már az is "rendkívüli visszatartó erővel bír", ha van egy ilyen jogosítvány – tette hozzá.

Tarlós István beszélt arról is, hogy újbóli főpolgármesterré választása esetén összevonná a főváros vizes cégeit.

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Most én is megosztok egy titkot TaplóPifftiről: Ritka nagy sunyi [email protected] Ha még eddig valaki nem tudta volna...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Bolondistók te FOSOL ez már látszik !!!
Qqberci
Most én is megosztok egy titkot TaplóPifftiről: Ritka nagy sunyi [email protected] Ha még eddig valaki nem tudta volna...
durbincs
Hej @papa.49: @papa.49: na ponyt maga , az a rettenet 50IQ-s bányatudor, akinek meg ?...
A Pilis-Hegységben van Ócsa is ?
Föciből csak karó ? maga osztaná megint az észt ? ... bányás-tárnás ?
Picsogoként kb 1000km -ről ?
Plusz 1 moslék Ajakú ? azt fürödjék le !! de fogat is mosson, mert bedes, gyomorszagú lehelete ?
mégtán a levegője ?
Sámannus
Egyszerűbb fröcsögni miszter légkondi, mint beismerni, hogy csak egy lyukkal jöttél csak arrébb a világra
Sámannus
Most nézem alól MTI. Mi a lószar ez tyerekek?
Gauntlet
Bolond lukból bolond szél fúj. Talán fél hogy ez a kollaboráns fazon kiborítja a helyéből?!
colibri
Kit érdekel a buzeráns fidesses titka? Ezzel is csak lejáratja magát. Már megmondtam, hogy kár volt neki megöregedni, napról napra hülyébb lett!
Cicamama55
Ebbe a sárdobálásba való beállása miatt nagyon remélem, nem fog nyerni Tarlós! Eddig én őt tartottam a "felhozatalból" a legalkalmasabbnak, de ha valaki az érvényesülése érdekeiben ilyen aljas eszközökhöz nyúl, egyértelműen alkalmatlan a feladatára!
Eladott Ország
Tapló Pista, háborodjál fel, ahogy szoktál, próbálj meg jópofa lenni, miközben csak egy büdös paraszt vagy, oktass ki mindenkit, - akit kirúgtak a BME-ről - aztán menj szart lapátolni egy tanyára, azt talán rád lehet bízni. Érdekes, ez a mentálisan sérült barom soha semmiről nem tud, örökké egyeztetni akar a félművelt bugris Orbánnal, de nem sikerül neki. Az egész várost feldúlta, az utak rosszak, a közlekedés pocsék, semmire nem tud érdemben válaszolni, csak az "elmút nyóc" évről hablatyol.
justhpeter
Tarlós csak megpróbál előremenekülni. Programja neki sincs, már ígérgetni sem tud, mert fogalma sincs arról mire lesz pénz, így hát nyomja a negatív kampányt. Amire az egész fideSs alapul. Szar idők, szar emberek.
Aki Én
Hogy Karácsony alkalmatlan, még nem jelenti, hogy Tarlós alkalmas.
Hogy Tarlós mire képest, azt már viszont láttuk.
tudode
Pont ott van a gázgéza, hogy MÁS IDŐBEN SZOCIALIZÁLÓDOTT, és amint az ábra mutatja, nem csak koránál fogva NEM TUD HALADNI a kor kihívásaival!
.
Szomorú, hogy átvette a KARAKTER piszkatúrát ahelyett, hogy kiállna .értelmes. V I T Á R A .., mert ha így megy tovább FELCSÚT lesz a főváros is, mindenféle látszat beruházással.
Kookas
@Qqberci: de mekkora! és még fogalmazás gátlót is szed a szenilise!
Kookas
@Cicamama55: az aljassága már akkor kezdődött amikor nagy pofával és jó hangosan ugatta hogy ő független.
Commenter
Rohadt nagy "titkot" osztott, meg mégpedig azt, hogy ő alkalmatlannak tartja KG-t a főpolgármesteri posztra, és ezért mindenhol csak lejáratja ilyen vagy olyan ügyek kapcsán. Hát nyilván, mert ő magát tartja a legalkalmasabbnak továbbra is. Én a helyében nem dicsekednék a mai világban azzal hogy nem beszélek angolul. Lett volna ideje megtanulni, ha lett volna igénye rá, már csak a pozíciójából adódóan is. Nem baj, fideszül remekül ért. Remélem ez lesz a veszte is.
Csizmás Kond
Tarlósról mindenki azt mond amit akar, viszont az biztos az elkövetkező néhány évtízedben nem lesz hozzá hasonló, aki ennyit tegyen a fővárosért...mert az ilyen gergőcskék csak kirakatfigurák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.