Az Alapjogokért Központ elemzője szerint a Sargentini-jelentés "eljogiasított politikai vita".

Alapjogokért Központ: a Sargentini-jelentés valójában egy politikai vita
Fotó: Youtube

Párkányi Eszter az M1 aktuális csatornán csütörtökön azt mondta, a jelentés nem a valódi jogállamiságról szól, hanem arról, hogy a zöldpárti Judith Sargentini és társai milyen

liberális tartalmakat próbálnak beerőltetni a második cikk szerinti értékekbe, például a demokrácia fogalmába.

A jelentés koholt vádakat tartalmaz, mégis vannak olyan tagállamok, amelyek folyamatosan próbálják napirendre hozni a Magyarország elleni hetes cikk szerinti eljárást – vélekedett, hozzátéve, ez nem többségi akarat.

Az eljárás előrehaladása a választások utáni Európai Parlament új összetételétől és az Európai Bizottság elnökétől függ – közölte az elemző.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
Egy kristálytiszta elemzés, amit Sargentíni elkövetett. Ja hogy a Bölcs Vezér, és táskahordozóinak sérti az egóját, hát istenem. Majd kinövik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Az Alapjogokért Központ valójában "jogiasitatlan" propaganda bagázs!!! =))
tudode
Függetlenűl a klf. ALAPJOGI VITÁKTÓL a bazi nagy kérdés, hogy ennek a SÓHIVATALNAK nem dolga, nem tűnik fel, hogy mit, kit .. s z o l g á l, valójában a NARANCSKÖDŐT, aki, ami miatt, következtében, alávalósága miatt
.
----- Alkotmányos válság van, de miért hallgatnak erről a jogászok?
.
www.youtube.com/watch?v=TIE7nFplwyE
.
Vajon amikor GYALULJÁK a POFALEMEZÜKET "ezeknek" a .. t ü k ö r .. nem mond semmit!
.

.

.
tudode
Szégyene az országnak, köztük az ALAPJOGI izének is, hogy egy holland politikus világosítja fel az EU-n keresztül a "csuti"' SÓHIVATALAIT, hogy a "falusi kölök" .. e l t e m e t t e .. a demokráciát, miközben a HAZAI jogÁSZOK átmentek KUSTIBA, mert van az a LÓVÉ, amellyel be lehet fogni az etetőjüket, MEGSZEGVE ESKÜJÜKET szinte minden szinten!
nevemnick
,,...liberális tartalmakat próbálnak beerőltetni a második cikk szerinti értékekbe, például a demokrácia fogalmába."

,,...Az illiberális demokrácia egy klasszikus példája Szingapúr, ahol az 1960-as évektől a Népi Akciópárt bebetonozta a hatalmát és korlátozta gyülekezési jogot és az egyesülési jogot, majd megszállta a médiát, a nem kormányzati szervezeteket, az akadémiákat, oktatási intézményeket. "

Na, akkor Eszterke, kiállhatsz a párkányra... mondjuk a huszadik emeleten, és ugorgyá...
Eladott Ország
Új ok az örömre: Szánthó Miklós lett fideszék propagandagépezetének új vezetője. Ahelyett a bácsi helyett, akire nagyon megharagudtak kereszténykonzervék mert azt merte mondani, hogy a tehetséges újságírók a másik oldalon vannak. Szánthó ilyet az életben nem fog mondani, az tuti. Én nem tehetek róla, de erről a figuráról kivétel nélkül mindig eszembe jut valami. Konkrétan ez: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/03/bajusz.jpg
Jó, én vagyok a gonosz dög. Az Alapjogokért Központ nagyszerű igazgatója nem is így néz ki. De! Aki nem tud magyarul, az nem is érthet semmit. Semmiből. Konkrétan: aki nem tud magyarul, az sík hülye. Az a helyzet, hogy él ebben az országban nagyjából tízmillió ember, aki beszéli ezt a világnyelvet. Tehát tovább kell szűkíteni a kérdést. Hülye mindenki, aki nem beszél magyarul ÉS nem fideszes. Így korrekt a megfogalmazás.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/03/sz%C3%A1nth%C3%B3.jpg
Mert ha nem, akkor hogyan is érthetnék meg ezt a virágzó illiberális szittyakeresztény gyökérfalvát, ahol egy kiöregedett hobbifocistát királlyá koronáz az ő egyharmadnyi kétharmados többsége. A megértéshez feltétlenül bírni kell a magyar nyelvet.Egyik legnagyobb igazságtalansága a világnak, hogy Viktor és bandája beszélik, beszélhetik a mi gyönyörü anyanyelvünket. El kéne kobozni tőlük, basszus, hogy ne hazudozhassanak tovább Arany és Ady nyelvén.Ó, ők Horthy, Szálasi és Rákosi nyelvén beszélnek ...
Ábel
Egy kristálytiszta elemzés, amit Sargentíni elkövetett. Ja hogy a Bölcs Vezér, és táskahordozóinak sérti az egóját, hát istenem. Majd kinövik.
Csizmás Kond
Az egész szrgentini úgy úgy szar ahogy van. Először is példanélküli, hogy egy hivatalnok a saját felmérései alapján el tud itéltetni egy államot. Ahhoz hogy egy ilyen jogerejű megfogalmazás születhessen legalább egy csoport jogász és frakció meg mittudommi kéne meghatározza a beadvány nem egy olyan ember akinél túlteng az együgyűség. Ahhoz, hogy valakit jogtalannak kiáltsanak ki nem elég egy párt elvi megfogalmazása mert a jogállamiságot nem egy párt határozta meg tehát nem is egy döntheti el hogy az az vagy nem az. Az egész sürgösségi szarakodás meg csak arra volt jó, hogy kiderüljön a kivénhedt kecskék utolsó vágyálma.
kokopelli
@Ábel: (;-)) Aztán ki a f@ßt érdekel az EU-ban,hogy a mezitlábas,antipolitikus "Pajtavajda
és állandó jellegű tettestársai" hörögnek a kritika hallatán?? Adják vissza az EU-milliárdokat,
ha megsértődtek! Emlékezzenek a "rablóbecsületre"!
advocat
Ha ezt egy mindentől független szakértő mondaná, talán el is hinném. Kedves Kandúr. Ne feledd, hogy a jogállamiságot egy párt dönti el. Ha nem vennéd észre, akkor is. És azért egy ilyen jelentés nem csak úgy készül. Vannak ám segítők is. Bőven. És ez a jelentés azért az uniónak készült, ott meg él vagy félmilliárd ember. Azoknak meg ez alapján lehet véleménye kis Orbanisztánunkról.
Csizmás Kond
@advocat: Ez a jelentés magában semmit nem ér és semmilyen más jelentés sem. Minden jelentés, legyen az felkért vagy önkéntes jellegű, csak tájékoztatási jelleggel bír, így ez a jelentés is csak alapul szolgálhatna egy szakértőkből álló helyi felülvizsgálásra nem pedig ez alapján döntsenek szintén a jelentést megíróhoz hasonló dilettáns elemek.
...és ismét jogállam...szerinted egy jogállami minősítést egy párt határoz meg ???
kokopelli
@advocat: Az Orbán és társulata politikusokból áll? Lóf@ßt mama! Összetákolt banda,ami
csak úgy reflexszerűen reagál mindenre,ami nem fér bele a szűk horizontjukba! Dolgoztak ezek
egyáltalán életükben ? Hallottak már a munkáról,de mindig sikerült nekik a kanyartvenni!Szájka-
rate és semmi más! Nem is tudom,hogy miért vannak még mindig az EU-ban? Miért nem próbál-
ják szólóban!! Pár hónap alatt "legyilkolnák" egymást a "húsosfazék" hiánya miatt! Kiderülne,hogy
ki tart ki a "főnök" mellett "zsé" nélkül...senki..(;-))
creativehun
@Shikari: Ez is egy vélemény...azonban nem releváns mivel tudjuk ,hogy erősen elfogult vagy a fidesz irányába.
Sámannus
Ezért nem zavartátok még el a politikából a szopatós polgármestereteket. Süllyedjen el veletek az ország. mocskos büdös szájú hazaárulók!
Desischado
Fáj az igazság a sz@rházi mocsok rablóknak, ugye?
kokopelli
@Desischado: Nem kell hogy fájjon,mert ők már reflexből reagálnak,mint a kiöregedett "díva",
aki automatikusan a fény felé fordul vigyorogva a fotozáshoz,pedig csak villámlik!Az Orbánnál
is csak a tűsarkú cipő és a smink hiányzik! Az ajkak nyalogatása már "profi"!
Eladott Ország
Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ elemzője? közpénzből eltartott fideszes szarházi. Sajnos egy a sok parazita ingyenélő közül.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/03/bajusz.jpg
terlasz
@Csizmás Kond: Ez a tehetségtelen, kontár Sargentini csak annyit ért el a jelentésével, hogy Európa őrangyala felfüggesztette a Néppártot. Hát, tudod...
kokopelli
@terlasz: ...ami hiba volt,mert a vezetőket kellett volna "felfüggeszteni"! (;-))
evacica
Na egy újabb talpnyaló aki a mi pénzünkön élősködik Orbán által, és irkálja a főnökének a neki tetsző dolgokat! Orbán semmilyen kritikát nem tud elviselni, önteltsége már beteges!
papa.49
Micsoda KALAPJOGÉRT KÖZPONT emán döfi igaz nekünk a nép nagyobbik részének csak a gürcöléshez van jogunk, de NAGYON MEGNYUGTATÓ, hogy van egy ilyen SÓHIVATAL IS, igaz SÓ AZ NINCS de nem baj, mert úgyis csak pofázni kell a stiglinceknek a mantrát !!!
Grafix69
Rávilágít a rendszer fasizálódás mivoltjára . Figyelmeztet az önkényuralmi , ideológiai alapokon hozott bűnszervezet tevékenységére . Bemutatja a teljes jogállamiság lebontását .
kakaósbögre
Alapjogkért központ,ja.ne erőlköjetek,fideszesek.akiket meg lehetett téveszteni azoknak nem kell már ekkora baromságokat kinyilatkoztatni,akiket meg nem azok csak röhögnek az idiotizmusotokon.
tudode
Biztos is'!!!
.
Az ALPJOGOK főizéjének kényeSS ízlését azt nem bántja, hogy a Sargentini jelentés részletezi azt a pucsiKÁT, amelynek a KINYÍLVÁNÍTÁSA a jogÁSZ társadalom, és nem a laiKUSS átvert társadalom dolga lenne, mégpedig annak, hogy
.
----- Alkotmányos válság van, de miért hallgatnak erről a jogászok?
.
www.youtube.com/watch?v=TIE7nFplwyE&t=9s
.
Erre kellene GOMBOT VARRNIA ennek a SÓHIVATALNAK, és az alkotmány, v milyen bíróságnak, de átmentek KUSTIBA, mert SZEMÉLYES, ÖNNÖS ÉRDEKÜK ezt kívánja!.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.