Adott egy lány, akinek összes politikai teljesítménye annyi, hogy csúnyát mondott Magyarország miniszterelnökére, ezért kikezdte a kormánypárti média, ja, és csillogó szemű fiatal, mégis olyan sztárt csinál belőle a magyar politikai nyilvánosság, mintha legalábbis megmászta volna a politikai Mount Everestet. Mit mond el rólunk, a politikai teljesítményről, a politikától való elvárásainkról Nagy Blanka esete? A 19 éves lány a hétvégén a DK kampánynyitó rendezvényének felszólalója volt, és tudjuk, felmerült a neve az MSZP EP-listájára is. De miért? Nekem semmi bajon nincs Nagy Blankával. Biztos kedves, okos lány. Azzal sincs bajom, ha valaki egy párt rendezvényén szónokol, azzal se, ha fiatalon politizál. Nem kell ezért félteni vagy sajnálni. Alapvetően az lenne a jó, ha minél több ember vállalná fel pártszimpátiáját, állna be a neki szimpatikus párt mellé, és minél több fiatal aktívan politizálna. A probléma azzal a nyilvánossággal van, amely teljesítménynek értékeli azt,...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Hát... nálunk teljesítménynek értékelik azt a nép irtást és lakosságcserét amit ez a hazaáruló bűnöző banda elkövet.
Sajnos itt az "újságírónak" nevezett szélhámosok osztanak észt. a lepukkadt agyalágyult embereknek. Leginkább ezt tekintem ma az ország legfájóbb gennyes sebének..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
én sem kedvelem, de esze sokkal több van, mint az Orbán bagázsnak! =))
RonaGyuri
@durbincs: te kb. ennyire vagy képes??? =))
csak úgy....
@durbincs: @Shikari: a két, globálisan fölmelegedett?
Eriksson
Péchy Blanka forogna a sírjában, ha ezt a beszédstílus vitát hallaná.
Sámannus
Hát... nálunk teljesítménynek értékelik azt a nép irtást és lakosságcserét amit ez a hazaáruló bűnöző banda elkövet.
Sajnos itt az "újságírónak" nevezett szélhámosok osztanak észt. a lepukkadt agyalágyult embereknek. Leginkább ezt tekintem ma az ország legfájóbb gennyes sebének..
RonaGyuri
@Eriksson: látom élvezed elvtársaidat: @durbincs: @Shikari:
JAJMÁR
De már annyi sok szépet elmondtak a kormányról, pl. a kormány maga, hogy kezdett az egyenesúlya felborulni. A Blanka csak helyrerángatta egy picit :)
kulabombaafityiszre
Vége a politikai korrektségnek a magyar ember természténél fogva politikailag inkorrekt.
Szajkózza fidesz viktátorral,meg szíjrágóval az élen.
Szerintük nevezzük nevén a dolgokat.
Ők mondták,megkapták.Mi a probléma?
Eriksson
@RonaGyuri: Ugye fogalmad sincs ki volt Péchy Blanka?
kereső
"A Nagy Blanka-jelenség valójában a legnagyobb segélykiáltás, amit a magyar politika hallathat – legyen ellenzék, kormánypárt vagy független média – arról, hogy mekkora bajban van ez az ország és közös ügyeink intézése."

És ha már a "mérce" nagyon helytállóan levonta a következtetést, feltehette volna a kérdést- mióta? Ki volt az, aki meghirdette,hogy a pc kora lejárt. Mindez ennek a siralmas következménye- egyszerűen ebben a közegben, amit orbán ,csahos kutyái segitségével létrehozott képtelenség normálisan politizálni, politikai teljesitményt nyujtani. Lassan tényleg nem mrad más, mint a káromkodás. Ja ,és ebben igazán nagy segitségére voltak a sajtómunkások-még a véleményblogok IS! Megoldás???
RonaGyuri
@Eriksson: nálad valamivel jobban, mert ő, veled ellentétben, nem csak a neki nem tetszőknek mondat meg a magáét! =))
RonaGyuri
@Eriksson: ja hogy nálad ez ostobaság jele lenne, én inkább jellemtelenségnek nevezném! Nálad ez persze megszokott épp most olvastam, hogy beolvastál Dobrevnek, hogy komcsi volt a családja. Ez valahogy nem zavar mikor a az elvtársaidról van szó: Orbán, Kövér, & co egytől egyig szaros komcsi káderek!!! =))
Eriksson
@RonaGyuri: Szóval neked erről a megjegyzésről "Péchy Blanka forogna a sírjában, ha ezt a beszédstílus vitát hallaná.", ennyi minden jut eszedbe rólam?
Mondd? Te komplett vagy?
Aki Én
Béla Sándor Lakatos fészbuk.
Ennyi okoskodó butaságot rég hallottam :)
Blanka már eltűnt volna feledés homályába, ha a fidesz félelmében nem csinál neki ekkora hírverést. Mikor volt, hogy megszólalt? De a mai napig minden nap foglalkoztok vele. Ennél jobb hírverés nem is kell
Tehát ki csinált belőle ,,sztárt"?
Nem magától Blankától fél a fidesz, hanem attól a ténytől, hogy a fiatalok túlnyomó többsége nem fideszes, értelmes, világot látott, informált... (mondjuk pont ezért nem fideszes)
Szeretnék megijeszteni a fiatalokat, jelezni hogy jár az, aki a rezsim ellen meg mer szólalni.
Titeket sem a trágár beszéd zavar, mert akkor a fideszes trágárokat is kritizálnátok. De nem.
Titeket az zavar, hogy az értelmes, bátor fiataloktól veszélyben van a kiöregedő, ex-komcsi, rezsim.
haereticus.hu
A degenerált koalíción úgy öltözködött trágárka, mint egy ribanc. Nem a fotós tehetett arról, hogy normál szögből is kilátszott a ribanc csúnyája.
A másik pedig, tényleg színvonaltalan az oktatás, amikor egy rettenetes külalakkal írt és tárgyi tévedések tömkelegétől hemzsegő történelem dolgozatra ötöst ad.
"A rendszerváltás után az MSZP sikerrel nyerte a választásokat. Az emberek úgy gondolták, hogy ők azok akik tudnák biztosítani a Kádár-rendszerben kialakult gazdasági biztonságot.
Az MSZP próbálta visszafogni a válság okozta hátrányokat és [röfike mancsa eltakarja kicsit: csö]kkenteni az ország hatalmas államadósságát. A Horn-kormány szintén folytatta az MSZP által [kitűzött] célokat, visszaszorítani a..."
Szerintem ez egy rohadt nagy egyes. Vagy ahova jár, visszavezették a régi osztályozást, amiben az 5-ös volt a legrosszabb jegy.
- Nem a MASZOP nyerte a rendszerváltás után a választásokat.
- A Kádár-rendszer nem gazdasági biztonságot tertemtett,
- hanem ő okozta a hatalmas államadósságot.
- A Horn-kormány nem a MASZOPot követte, hanem maga volt a MASZOP-SZADESZ kormány
Ti ezt az agyatlan csitrit hősként ünneplitek, aki ennyire sötét. Mindez titket jellemez, bár eddig is tudtuk, hogy a degeneráltak koalíciója vagytok.
haereticus.hu
@RonaGyuri: Nézd meg trágár ribancka töri dogáját, oszt meglátod, hogy mennyi esze van sötétkének, meg a degeneráltak koalíciójának is.
haereticus.hu
@Aki Én: Te hol élsz? Pl. legutóbb a degeneráltak koalíciója rendezvényén, ahol ribancnak öltözött. Ti tényleg annyira sötétek vagytok, mint a röfi nagy blanka.
Aki Én
@haereticus.hu: Te meg egy ostoba suttyó vagy. Taglalhatnám hosszabban, de ahhoz is buta vagy.
haereticus.hu
@Aki Én: Csak nyugodtan. Ne fogd vissza magad!
RonaGyuri
@haereticus.hu: nekem elég Orbán földrajz tudása! =))
kereső
Mennyien tobzódnak itten, de egy sem a cikkel foglakozik. Mert a téma NEM Nagy Blanka- hanem az a politikai jelenség, amelyet a személye jelenitett meg a rögvalóságban. Eddig is létezett ez- de jobbára a fidess oldalról, ezzel kinyirva a politikai párpeszédet, a poltikai teljesitményt. És most ne jöjjön senki nekem azzal, hogy a fidess=orbán micsoda "politikai" teljesitményt vitt véghez a háromszori győzelmével. Igen győzött- megtévesztéssel, hazuugsággal-hiszen az ország teljes átalakitását nem propagálta előre, az első győzelmét követően meg a törvények egyoldalú átirásával biztositva a további győzelmeket.
Ez nem politikiai teljesitmény- hanem gengszterizmus.Amit még súlyosbit a lopás, a csalás- a minden szinten ,szinte mindenhol mi vagyunk. Amig ez igy lesz még a kmérce se várjon senkitől "politikai "teljesitményt. Ja, és a fidess választáson nem legyőzhető, mindaddig nem amig uralja a választási szerveket-és a szoftvereket.
Talán ha ehhez szólnának azok, akik olyan nagy kéjjel matatnak egy kislány szoknyája alatt. Mert a cikk erről szól, nem a szoknyáról.
magyarbakancs
@haereticus.hu: Kedves drága női szülő egységedet ribancozd.
Aki Én
@Shikari: 10:38 Én sem hiszem, hogy van neki ilyen.
Viszont ennek nincs is semmi köze ahhoz, amit a kormánysajtó tesz egy diáklánnyal.
Normális esetben még az ellenfelei is megvédenék ilyen esetben.
Egyébként nem tudom mire ez a nagy nyomulás még mindig. Már az is belátta, hogy elbaszta, aki tette.
könnyű lelki sértés
" valós politikai teljesítménynek nincs értéke" - írja a cikkíró.
És tényleg, Orbán beteg világában nincs értéke a valós politikai teljesítménynek - sem pro, sem kontra.

Amúgy egyedül Nagy Blanka káromkodott nyilvánosan, és miért ne tehetné meg legalább egy ember ebben az országban, aki pont az életkora miatt -"fiatalság bolondság",- trágárul adjon hangot dühének, mert a Fidesz-maffia mocskos gépezete kilencedik éve tapossa hétmérföldes gumicsizmában ezt az országot, élükön a 2,5 millió agyhalott szeretett vezetője, atyuskája, Orban Viktorovics Vktorov?

Amúgy meg, ha politikus lesz, azt 19 évesen kezdi, akinek van véleménye (utálja a rosszat, a rosszakat, és ez kezdetnek jó), és még tanulhat tovább.
Ezzel szemben van sok 40-70 éves suttyó "politikus", akinek nincs véleménye, szereti a rosszat, a rosszakat, és már nem is akar tovább tanulni. Jó neki úgy ahogy van, tök hülyén, mert ennyi elég egy fideszesnek.

Szóval, a Mérce cikkírója ezt most nagyon elmérte. Ez az írás simán megjelenhetett volna a ripostban, a prostisrácokban, vagy a 888.hu-n. Nem is értem, hogy a szerkesztők ezt miért tették közzé.
Kicsit csalódott is vagyok...
RonaGyuri
@durbincs: te retardált ócska tróger legalább elemi szinten tanulj meg magyarul (tudom ahhoz hogy Orbán seggét lefetyeljed nem kell), ha már idepofáztok szaros szőröstalpú szekus-huszár! =))
Jozefina
Nagyon sok Blankára, fekete Nővérre lenne szüksége ennek az országnak!!!
vacsi
@RonaGyuri: Már értem, miért a kedvenced ez a lány: mindketten egyformán beszéltek, ócska, trágár módon! Elhiszem, hogy valami (esetleg sok minden) nem tetszik, de normálisan is el lehet mondani!
RonaGyuri
@vacsi: Bunkókám, nekem nem kedvencen, de talán olvass Bayer Zsoltot!!! =)) Ja neki szabad???
csak úgy....
@durbincs: belém esté mint lú a gederbe?
tudode
Azért az éremnek KÉT OLDALA VAN!
.
Ha a .. p é l d a k é p e k .. megengedhetik maguknak azt, amelyet még a TÍZPARANCSOLAT is tilt a keresztények számára, nem olyan nagy ügy, ha egy fiatal, ugyan nem lop, a KUSTIBAN lévő sorstársai helyett KIMONDJA a tutit, hogy azok is megértsék, akik egymás között úgy nyilvánulnak meg, mint az EGYETEMET VÉGZETT kocsisoKK, az után, miután felgyújtatták a bevárost:
.
Példaképeink:
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Ez van POLGÁRTÁRSAK b+!
csak úgy....
@durbincs: te rettenet unalmas? setét bányakecós ,kit az utcán körbe röhögnek a kölkek? nincs keresö kisködmön?
vacsi
@RonaGyuri: Senkinek nem szabad így beszélni - az ilyen beszéddel mindenki magát minősíti! És így, bármennyire igaza van is, hiteltelen lesz!
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Blanka azzal sokkolta a politikai életet, hogy hihetetlenül trágár módon szállt bele a kormány politikusaiba nagy nyilvánosság előtt."

Szánalmas színjáték részedről a mimóza lélek eljátszása, amíg a bayer zsóótinak véresre tapsolod a tenyered!
Nagy Blanka a Zemberek számára érthetően elmondta mit művel az országgal orbán és a fityeszes maffiája.
A receptet orbántól, a fityesztől tanulta, viszont a különbség annyi köztük, hogy ő nem hazugságokat zúdított rájuk, nem karaktergyilkolászási céllal állt a színpadra.
S, hogy Nagy Blanka miért lett "jelenség"?
Ezt orbán médiákban dolgozó seggnyalóinak köszönhető, ha ők nem akarták volna egész pályás letámadással elnémítani, akkor nagyon kevesekhez jutott volna el igaz mondatai.
Tehát ez öngól volt részetekről.
Másik öngólotok Nagy Blanka korosztályának elvesztése! A 18-26 éves korosztály elvesztése. + a jövő szavazóinak elvesztése, a jelenlegi 16-17 évesek szintén elfordultak a maffia-rezsimtől.
Közben arra sem figyeltek, hogy a nyugger szavazóitokra figyeljetek, csak az eü-ből ellopott pénzekkel évente 24-26 ezer szavazót buktok.
F_Viktor
@Shikari: Az ötös számú féreg zsóótiról is részleteznéd a véleményedet?
Eriksson
Bayerról az a véleményem, hogy egy középkorú férfi, aki a maga meglátásai, meggyőződése, tapasztalatai alapján reagál különböző jelenségekre hol finoman, hol durvábban.
Erről a fiatal lányról pedig az, hogy eleve a zsenge kora miatt valós tapasztalatai nem is lehetnek, így nem a saját átélt traumáiról beszél. Nyilván manipulálva van.
Sajnálom szegényt.
Pár hónap és senki nem fog emlékezni rá,legfeljebb úgy, hogy volt egy kislány aki maga se tudja miket beszélt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.