Márki-Zay Pétertől és Kész Zoltántól azt kérdezték hétfőn washingtoni tárgyalópartnereik, hogy ha Orbán Viktor aláír velük egy megállapodást, akkor azt betartja-e.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Elmondhatták ,,ez olyan mint a verébbel sakkozni,, teleszarja a táblát, feldönti a bábukat, és ugrál, hogy ő győzött,, !!!
Commenter
@papa.49: ja helló röfi! alapon beköszön és úgy kiganajozza Amerikát is, hogy az amerikaiak maguk is meglepődnek tőle...ott sem lesz több "disznóól" ahogy Mo-n sincs.
papa.49
@Commenter: Ott most csak az elnök a lökött, a többinek még helyén van az esze, ezt irigyelheti a trampli a csutitetűtől, mert itthon már mindent bekebelezett a ,,kis gömböc,, már várom mikor durran szét !!!
Csizmás Kond
...pont tőle...vazzzeee...
Na de ha valakik ezt eszik, hát egyék...
Commenter
@papa.49: azért sokba kerül nekünk ez az amerikai pofavizit, fegyverkereskedelem, kinn is vagyok benn is vagyok pávatánc és "pozitív" reklám. Ezzel a látogatásával is csak az EU bomlasztásához keres további támogatókat, plusz a hintapolitikát folytatja az USA-val és Oroszországgal szemben is. Sok szék között a pad alá...ez egy megvett találkozó volt fegyverekért, és európai destabilizációért cserébe semmi több.Nem véletlenül fegyverkezik ez, már a tengerentúlról is...
papa.49
@Commenter: Szerintem nem így történt ahogy az mti. hazugsággyár lehozta !!!
A trampli elmondta, hogy mit akar, mit vár el az országtól, a csuti meg a szokásos bamba vigyorával bólogatott hozzá !!!
A 40 perc ennyire volt elég !!!
kereső
Mekkora szégyen egy országra nézve, hogy ez a kérdés felmerül az ország miniszterelnökével kapcsolatban- megbizható-e? Megbizható-e az az ország- amelyet egy ilyen miniszterelnök vezet? Piréz leszek!
Commenter
@papa.49: Hiába kérte Trump a sajtót nem kérdeztek a csutitól semmit! Úgy állhatott ott mint valamelyik EU-s csúcs alkalmával biodíszletként és végül Jean Claude Juncker egyszerűen csak "levonszolta" az emelvényről?
Commenter
@kereső: Piréz leszel? Olyan nincs is, csak elvben, de az emberek zöme őket is utálta, így isNem megbízható az az ország ahol szép a rút és rút a szép. Amin a miniszterelnök és kampányai, kül és belpolitikája révén ilyen gyűlölethullám söpör végig.Amit orbán ma megígér azt elfelejti a holnapra, vagy akár a következő percben. A szomorú tény, hogy az unió egyik sereghajtói vagyunk is mutatja hogy nem tekintenek ránk megbízhatóként.Meddig szigetelhet még el bennünket de tényleg, hogy egyfajta "pirézekként" éljük itt le az életünket?
papa.49
@Commenter: Minek kérdezték volna , hiszen már tudják értelmes választ nem lehet várni tőle, csak azokra tud válaszolni amit előre leírnak neki, azt nehezen ismételgetve felolvassa !!!
kereső
@Commenter: Magyarországon utálhatnak magyarként- mert nem szavazok a fidessre, és utálhatnak pirézként, mert nem tudják ki/mi az. De Európában nem akarok szégyenkezni egy primitiv,önimádó,szószegő,esküszegő tolvaj miatt,aki a saját népétől lop.Inkább leszek olyan, ami nincs is, piréz.
Commenter
@kereső: azért mert ők azt mondják, hogy nem vagy magyar, mert nem szavazol rájuk attól még igenis magyar vagy, sőt! Mi az hogy magyar? Ezt nyilván majd kásler magyarságkutató intézete lesz hivatott eldönteni. Amit az esküszegő primitív tolvaj tesz az az ő és köreinek szégyene-nem a tied! Pirézek, xenuk, mindenfélék vagyunk az ő szemükben de ez sem a mi szégyenünk. Csak egy sokszínű Magyarország lehet erős, és ebben talán Szent Istvánnak azért még hinni lehet. Magyarország több, sokkal több, mint a fidesz és orbán és eljön majd az idő amikor ez majd számukra is világossá válik. Ez az alja rezsim nem tarthat örökké, nem nyomoríthat meg országot és lelket nem hamisíthat meg múltat, jelent és főleg nem veheti el örökre a jövőt.
Commenter
@papa.49: udvariasságból, és mert az elnökük ezt kérte. Nem is értem az MTVA-s mikrofonállványai közül miért nem vitt magával párat. Így kevésbé lett volna feltűnő az egész. Erre mit mond ma: "Az elmúlt száz évben sosem voltunk mi ilyen jó bőrben"? Szerintem keressen fel szemorvost is, mert aligha volt még ilyen rossz bőrben az ország mint ez alatt a rinocéroszbőrű alatt...
papa.49
@Commenter: Amerikában még az elnök kérésére se udvariaskodnak egy csutitetűvel, miért, mert az igazságot többre tartják a nyilvánvaló hazudozásnál, ez a faszi meg csak, és kizárólag hazudozni tud !!!
HÁT EZÉRT NEM KÉRDEZTEK TŐLE SEMMIT !!!
Mondjuk normális esetben egy ilyen eset után elbujdosna a világvégére, de ennek meg se kottyant a sajtó mellőzése !!!
verőce21
Nagyon ritka, aki bevallja, hogy nem a hatalom módszere rossz, hanem a liberális eszme és gyakorlat rohadt és embertelen, mint a kommunizmus...
Ezek a lipsi társutasok úgy viselkednek, mint a piromániákus, aki megrettent a tűzvésztől...a tűzvésztől, amit Ő segített felgyújtani...Újraindított Szabad Európa Rádió...az meg minek, hogy elvégezze helyettük, sokezer kilométerről...?
verőce21
Ezek a szellemi piromániások, akik selypegve, szemlesütve, füllentve falaznak a lipsi nihilnek...de aztán megijednek a tűztől és beállnak kárbecslőnek, egy tűzbiztosítási társasághoz...
Clavigo
Vazzzze,,,,,,Hogyne bízhatnának...,,,legalább annyira,,mint mi, a "" nem voltam,nem vagyok,ésnem leszek vagyonos ember " - című ,hasbaakasztó témájú felolvasó szeànszának...oszt jó napot...Végül is Simicska is megbízott benne...
Csizmás Kond
...naszóval, hogy is jutottak ők a külügyhöz ?...mert a meghívóról ami vagy volt vagy nem úgy hallgattak mint szar a fűben...pedig mekkora dicsőségként kezelték volna ha tudták volna lobogtatni, hogy lán nem csak Orbán hivatalos...bűzlik itt valami...
Commenter
@papa.49: persze, hogy nem. Óriási siker ez is. Szerintük.
papa.49
@Commenter: Hazudni bármikor, bármekkorát tudnak !!!
Commenter
@papa.49: nekem elsőre mindig a lenyúlt MANYUP pénzek jutnak az eszembe. A beígért egyéni állami nyugdíj számlák éppen úgy hazugságok voltak mint a sörméretű adóalátét, vagy bármi amit "kormányprogram címén felhoztak. Ez az egyetlen párt vagy tömörülés vagy pártnak nevezett kft ami úgy tudott választást nyerni/elcsalni hogy nem is volt programja csak a gyűlöletkeltés, a "migráns" szavazók megvásárlása és behozatala, a trump-csuti találkozó meg csak nagyjából arra volt jó hogy Amerika is szerette volna tudni mekkora is most a kínai-magyar barátság ha már üldözzük a kommunizmust, és Kína már amúgy is gazdasági nagyhatalom sőt ebben beelőzte Amerikát. Azért mivé is lettünk a rendszerváltás 30 évfordulóján? Olyan miniszterelnökünk van aki Kínának gazsulál, egy hozzá hasonló redneckre aki Észak Korea diktátorával és Putyinnal barátkozik felnéz, Nagy Imre szobrát az éj lelple alatt elbontja, befóliáztatja és valami depóba teszi...majd hogy június 16-án valahol felállítsa és koszorúzhasson. Ha nem lett volna az újratemetés ez a senki ez az igazi hazaáruló ma sehol sincs...mikor buktatja már meg a történelem?
papa.49
@Commenter: Már írtam neked az a beszéd ,,pártfeladat,, volt, kisakkozták az ,,elvtársak,, hogy ha már változás kell, ők hogyan maradjanak a hatalom közelébe, mit mondjak SIKERÜLT NEKIK !!!
Commenter
@papa.49: így sikerült...félresikerült, ez, már akkor. Arra senki sem számított hogy ez még a koporsók és egy nép gyásza mellett is felrúg minden írott és íratlan szabályt és már ott uszítani kezd..Miért nem lökte el senki el úgy onnan, hogy a kisföldalatti aluljárójában landolt volna?.Mert most meg valahogy nagyon nem zavarják az oroszok sőt! Még Simicskának lett igaza, és tényleg a Roszatom is itt a képben, ezen borult a két jóbarát között a haverság. De megbuktatni már Simicska "atombombái" sem tudták.
Eladott Ország
A Szabad Európa rádió román és bulgár nyelvű műsora már újraindult. Már putyinpincsi, a régi titkos kis dolgait Putyin őrzi. Felesége apja meg III/III-as volt.
Eriksson
Hacsak nem valami különleges utasítások esete merült fel, akkor teljesen felesleges volt ennek a két elégedetlennek Amerikába utaznia.
Hogy a szokásos szófordulattal éljek, vajon ki fizette az útiköltséget nekik?
papa.49
@Commenter: Már akkor is olyan volt mint most ...
RonaGyuri
Ni csak mit Plihál ez vezércikként

Már a címe is hazudós, de a végszóval nagyon egyet lehet érteni, igaz nem azonos tárggyal.

„Hírmagyarázók” címmel számol be róla, hogy két ellenzéki politikus volt a vendége a State Department-nek.
Csak úgy repkednek az eposzi jelzők:
„a hazai ellenzék két magasröptű gondolkodóját ”,
„Mindenki Magyarországa Mozgalom jelesei ”,
„kétségbeejtő Márki-Zay”, etc.
Ezek persze finom célzások a másik gaz ellenre vonatkozó „piros fejű ember…. a túlbérmálkozott habzóborász” –hoz képest!
No de a lényeg a derék firkász megengedte magának a megjegyzést: „Ennél is nagyobb baj, hogy hazajönnek.”! =))
Ami pedig az egyetértésemet illeti hasonlóan vélekedem azokról az esetekről, mikor Őfenesége a Keleti-diktatúrákban élvezkedik! =))
dr. prédikátor
@Eladott Ország: Hát a devlábá!!! á gyekereket nem lehet megtágádni,dik mán!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.