A magyar kormányszóvivő mind a tízmillió magyar nevében üzent. Finoman nem igazán lehetne megfogalmazni azt az üzenetet, amit a magyar kormány nemzetközi szóvivője (egész pontosan a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára) írt ki ma délelőtt a Twitter-oldalára.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
K1G! Az en nevemben te ne nyilatkozz, foleg ugy ne ne, hogy Mr.Cohen abszolut az igazat irta. Ezen nem kiakadni kellene te goreny, hanem valtoztatni a politikatokon, de leginkabb helyreallitani a demokraciat, utana pedig bortonbe kuldeni azokat, akik allami penzeket sikkasztottak el. Majd ha ezt megleptetek, akkor nyilatkozhatsz az en nevemben is. Addig csak hagyatkozz arra a 2 millio birkara, akit ilyen olyan modon a hatalmotokban tartotok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ugyan csak hozza a formáját: sötét korlátolt barom! =))
Jozefina
Ennyire tellik a diplomájából!!?? Érzi a vesztét ő is!!??
Aki Én
Ez az antidiplomata és suttyó stílus a jellemző rájuk. Ennek szellemében megy a kormányzás is.
dr. prédikátor
TE NYOMORULT PATKÁNY HIMMLER UTÁNZAT!!!Húzzál már el az anyád retkes picsájába!!!te szarházi! Te csak a magad nevében ugass, !!!
kereső
Azért én ezt meggondolnám a kormány helyében.A WP a legnagyobb példányszámú napilap és már elnököt is buktatott anno/Watargate .Nixon/- szóval befolyása van ,ha ez elkezd cikkezni orbánról-azt átveszik az európai lapok IS!.igy is elég roggyant a renoméja, és ez a hülye gőgös -tényleg himlerre hasonlit- beképzelt,ki tudja honnan jött,oda szólogat be?
tudode
A matyar ELIT HANGJÁT testesíti meg.
.
De HOL VANNAK A RÉGI CSIBÉSZEK, mintha MEGKUKULTAK volna!
csak úgy....
"A magyar kormányszóvivő mind a tízmillió magyar nevében üzent" :) ...és ebböl hány millio magyar kérné ki magának,hogy az ö nevében ne üzengessen senkinek,ez a többsincs királyfi !?
Yoda69
K1G! Az en nevemben te ne nyilatkozz, foleg ugy ne ne, hogy Mr.Cohen abszolut az igazat irta. Ezen nem kiakadni kellene te goreny, hanem valtoztatni a politikatokon, de leginkabb helyreallitani a demokraciat, utana pedig bortonbe kuldeni azokat, akik allami penzeket sikkasztottak el. Majd ha ezt megleptetek, akkor nyilatkozhatsz az en nevemben is. Addig csak hagyatkozz arra a 2 millio birkara, akit ilyen olyan modon a hatalmotokban tartotok.
Commenter
@kereső: A KZ féléket ez nem zavarja, André Goodfriend egykori ügyvivővel is közel hasonló stílusban tárgyaltak. KZ is volt az is aki minősíthetetlen hangnemben írt Heller Ágnesről is? Ez a KZ egy olyan szolgalelkű pária aki veszi a bátorságot és 10 millió magyar nevében üzenget (apropó miért nem 15 millió?) Akik nem rájuk szavaztak és biizony ők a hallgatag többség meg a passzív szavazók, azok nevében ne üzengessen. Egyébként pont kovács az aki elmehetne valahova, a gazdájával együtt...
Commenter
@csak úgy...: többsincs ilyen oligofrén kormánykommunikációért felelős az biztos...még hogy királyfi! Kénkő asszisztens, maximum!
relatív
Az intellektus jellemzi az embert.

Az a kétségbeejtő, hogy az országot hivatalból képviselő ennyire nincs hivatala magaslatán.

Sajnos a kormány képviselői köréből nem egy kitűnő megnyilvánulás ez a bumfordi stílus !
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Szerintem te is mindennap hozod a formádat...nem hagynál ki egyetlen barmolást sem.
teuton
@Shikari: Sajtoszabadsagrol hallottal mar? Egyebkent meg töröld le a nyelved, kicsit nagyon szaros maradt...
RonaGyuri
@Csizmás Kond: csak ellentétben a barátoddal sem KISZ sem Soros pribék nem voltam és vele ellentétben tényeket közlök!!! =))
csak úgy....
@Csizmás Kond: csak egy egyszerü kérdés , mit szólsz ehhez a két dísz lippsihez?

www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=crRGp7aL3Ow
Eladott Ország
Kovács az egyik legirritálóbb koszos csúszómászó a fidesz provokátorai közül. Gondolom amikor a CEU-n élősködött Soros pénzén kicsit máshogy képzelte el a jövőjét - de csak egy eldobható szolga lett belőle. Kedves Zoltán! Kurva jó lenne, ha elfelejtenéd ezt a 10.000.000 magyarra való hivatkozást. Sem veled, sem a fasisztoid kormányoddal semmiféle közösséget nem vállalok, ehhez tartsd magad. Az USA nagykövetét bekérették már?!
uploads.disquscdn.com/images/e786b54fc4ce68008e52728eaa0ebe1641bfcf7933e8f2c79d43a0e568f826c3.jpg?w=600&h=491
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793
Csizmás Kond
@csak úgy...: Mit kéne szóljak ? Te mit szólsz ahhoz, hogy ma minden ellenzék valaha szocialista volt ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: biztos vagy te abban ? OK, neked a szélkakas volt a jeled az oviba és ez úgy benned maradt...
csak úgy....
@Csizmás Kond: lehet,hogy te csak a szocialista pitscha szájúakat nem bírod elviselni? mondjuk a ferkót a viktoroddal kövérkésen?
Csizmás Kond
@csak úgy...: Nekem nem volt jelem az oviban...csak ott jelölték a gyerekeket állatjelekkel, ahol az idiotizmustól szenvedők nem értették a saját nevüket...és most elárulhatod te mi voltál.
csak úgy....
@Csizmás Kond: nem szeretnék a közeledben lenni,mikor le esik nálad a tantusz...,ríjjál otthon a szüléd vállán.
Csizmás Kond
@csak úgy...: Azt a legegyszerűbben úgy kerülheted el, ha nem írogatsz nekem marhaságokat.
csak úgy....
@Csizmás Kond: nem voltál óvodás? ha jól tudom a fidesz kötelezövé tette az ovit!? gondolom , még a fideszes ovikban is vannak még jelek a kis irástudatlan de nem butus csöppségeknek...
te az állatovodára gondolsz ? ott valóban nincs jel .
csak úgy....
@Csizmás Kond: OK! hagylak hülyén meghóni,...szerintem,ezt nekem még a Szent Péterbácsi is megbocsássa a menyországban,hogy nem tettem érted semmit...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...A hülyéknek az isten is megbocsájt.
Nessy
Kéretik Kovács álomtikár úr, hogy az én nevembe ne üzenjen! Egy ilyen megjegyzésért jó anyámtól akkora pofont kaptam volna, hogy a fogaim körmérkőzést játszottak volna a benn maradásért! Az hogy fidesz körökben ez a szokott stilus, ez őket minősíti! Tudja, a jó modort és illemet otthonról szoktuk hozni, az egyetemeken nem tananyag!
csak úgy....
@Csizmás Kond: ez lehet az utolsó reményed mert a 10 parancsolatból,naponta elszarsz legalább hármat...,Kásler szerint,már nem nyávogsz sokáig...
simmering73
Az én nevemben ne üzenj te tetű! Takarodjatok a francba ti! Ezt üzenem én nektek néhány millió emberrel egyetemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.