Minél több jelölt és program indul az ellenzéki főpolgármester-előválasztáson, annál nagyobb legitimitása lesz Tarlós István egyetlen kihívójának – mondta Karácsony Gergely csütörtökön, arra reagálva, hogy Kálmán Olga televíziós újságíró a Demokratikus Koalíció (DK) támogatásával, de független jelöltként részt kíván venni az elővoksoláson.

"Eddig azt hittem, én leszek a DK főpolgármester-jelöltje" – Karácsony Gergely is elmondta a véleményét Kálmán  Olga indulásával kapcsolatban

A Párbeszéd társelnöke a közösségi oldalára feltöltött videójában azt mondta, örül Kálmán Olga indulásának,

bár eddig azt hitte, ő lesz a DK főpolgármester-jelöltje. "C'est la vie, ilyen a politika, állítólag"

- fogalmazott.

Karácsony Gergely kiemelte, nemcsak az előválasztáson és a főpolgármester-választáson akar győzni, hanem a budapestiek legfontosabb problémáit is le kívánja győzni.

Példaként említette erre, hogy szeretné legyőzni a légszennyezettséget, amely szerinte évekkel rövidíti meg a budapestiek életét. Zugló polgármestere emellett szeretné legyőzni a "világon Budapesten legnagyobb mértékben növekedő ingatlanárakat", valamint felszámolná a "nyomort, ami egyre többeket veszélyeztet".

Hangsúlyozta, zöld és baloldali programmal indul, amely egyszerre van tekintettel azokra, akik a világvége miatt, illetve azokra, akik a hónap vége miatt aggódnak.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Pegero: @Eriksson: Nagyon helyes, hogy több jelöltből választják ki, hogy ki kaphatja a legtöbb voksot a húgyagyú patkányok támogatottja ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Pegero: @Eriksson: Nagyon helyes, hogy több jelöltből választják ki, hogy ki kaphatja a legtöbb voksot a húgyagyú patkányok támogatottja ellen.
Pegero
@F_Viktor: Igazad van!
Minél jobban osztódnak a tapasztalat nélküli húgyagyú baloldali jelöltek, annál hígabb lesz a szar, ami már így is fos!
F_Viktor
@Pegero: Akkor a menni, beszélni nem tudó fostos tarlósról mit is gondolhatsz...?! :-)))
csak úgy....
@Pegero: pont abba a híg fosba fog elmerülni a fidesz,mint amit említesz ! még , egyenlöre a te ,vergödcke,cirmos és a hibbant durbincs meg a sikari hátán lavíroznak , ha azt számolom,hogy nálatok marhára sokára esik le a tantusz,no meg azt is,hogy erdélyböl vagy ukrajnából böfiztek az okosakat ...,szomorúan közlöm,hogy dógoznotok köll menni,mert lejárt az eltartási szerzödés ...
Pegero
@csak úgy...: Én időben figyelmeztettelek!
Fordulj vissza, mert szarban vagy!
https://giphy.com/gifs/animation-cartoon-tv-s...
Pegero
@F_Viktor: Mi a véleményem Tarlósról???
Mindig csak annyit beszél, amennyit kell.
Az új DK-s főpolgármester jelöltnek is elmpondta az IQ-jára vonatkozó lényeget.
https://www.youtube.com/watch?v=aq5HAeuD_8c...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.