A Demokratikus Koalíció is csatlakozott az ellenzéki pártok és civilek alkotta szegedi összefogáshoz – tájékoztatta az Összefogás Szegedért Egyesület szombaton az MTI-t.

A közlemény szerint így már hétre – az MSZP, a DK, a Momentum, a Párbeszéd, az LMP, a Jobbik, valamint az Összefogás Szegedért Egyesület – bővült a Botka Lászlót és programját támogató szervezetek száma.

A DK mégis csatlakozik a szegedi összefogáshoz

Az összefogás a Demokratikus Koalíció érkezésével a teljes ellenzéki palettát lefedi, ami tovább növeli a szövetség sikeres szereplésének az esélyét az őszi önkormányzati választáson.

Az összefogásban részt vevő civilek és politikai szervezetek közös célja, hogy Szeged a jövőben is szabad, független város lehessen, amely békében tud fejlődni. Ezért minden körzetben egyetlen jelöltet állítanak, és együtt támogatják Botka László újrázását – áll a közleményben.

(MTI)

(Fotó: Botka László/Facebook)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@kereső: Minden elképzelhető a DK-ról, még az ellenkezője is. Néhányszor bizonyította már, legutóbb a számukra sikeres EU-s képviselő választás után.

Különösebben engem se érdekel, csak a DK álnokságára akartam rávilágítani.
CsipkeRózsa
Ha valóban kihátrált volna a DK Botka mögül, azon sem csodálkoznék. Botka évekkel ezelőtt egy közös fényképről lesatírozta Gyurcsányt, tehát nem igaz, hogy Gyurcsány álnok vagy bosszúálló.
evacica
@namihami: Nem az eszük jött meg,ha nem felülemelkedtek a sérelmeiken! Botka nem volt korrekt Gyurcsánnyal, még a képét is kisatíroztatta anno a kiadott albumba és rendesen ekézte!
evacica
@Eriksson: @Eriksson: Na Neked is Gyurcsány fóbiád van! Te is beveszel mindent az Orbáni propagandából, fél Gyurcsánytól a "nagy" vezér ennyi!
verőce21
Aztán majd együttesen lepattannak a "függetlenségről", mint az egyszeri szocialista a lengőajtóról! :)
Eriksson
@evacica: Miért Gyurcsányfóbia az, ha felemlítem a DK-t?
Nézz bele ebbe a hírcsokorba, szerinted minden lap egytől egyig az orbáni propagandát nyomja?
www.google.com/search?client=firefox-b-d&channel=crow&q=Kih%C3%A1tr%C3%A1lt+botka+m%C3%B6g%C3%BCl+a+dk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.