Tarlós szerint  övé a budapestiek bizalma.

Hosszú cikket írt magáról a Magyar Nemzetbe Tarlós István budapesti főpolgármester, melynek a következő a címe: "Tarlós Istváné a budapestiek bizalma".

Tarlós magáról írt cikket a kormánylapba, és szerinte Karácsony forradalmat akar

Tarlós István főpolgármester beszédet mond Széll Kálmán szobrának avatóünnepségén az egykori miniszterelnökről, pénzügyminiszterről elnevezett téren a főváros II. kerületében 2019. június 27-én

Fotó, címoldali kép: MTI/Balogh Zoltán

A főpolgármester már cikke elején beleszáll Karácsony Gergely zugló polgármesterbe, aki ősszel a kihívója lesz, Tarlós szerint ugyanis Karácsony Gyurcsány forradalmát akarja elérni a fővárosban. 

Tarlós eztán hosszan sorolta fel, hogy mi minden épült-szépült meg 9 éves regnálása alatt fonódó villamostól a fővárosi vízmű visszaszerzésén és parkolóhelyek megépítésén át a Hol nem volt parkig.

Óvatosan arra is kitért, hogy az MTA függetlenségét csorbító kormánydöntés szerinte is elhamarkodottan lett meghozva. 

Majd ismét visszatér Karácsony Gergelyre és az ő ígéreteire, mindezt ilyen költői képekkel alátámasztva: 

Mindennap fel akarja szabadítani a szerinte rabigában sínylődő fővárosiakat. Az a rögeszméje, hogy a főpolgármester-választás egy szabadságharc. Mint 1703, 1848, 1956. Ő pedig Rákóczi, Kossuth és Pongrátz Gergely reinkarnációja. Városvezetés helyett forradalomfélével fenyegetőzik.

Vagy ez:

A legújabb népámítási kísérlet ez az állítólagos alkotmánymódosítás és a főpolgármester személye közti összefüggés víziója, ami már a tudatzavar határát súrolja. Semmi összefüggés nem lehetséges a kettő között, az alkotmánymódosítás kétharmados parlamenti hatáskör, és a főpolgármester még csak nem is parlamenti képviselő. Karácsony – mint valami Robin Hood – semmilyen parlamenti döntést nem tud megakadályozni, a Fidesz pedig több éve módosíthatna alkotmányt, ha akarna. Nem tudom, meddig merészkedik az ellenzék abban, hogy bármilyen degenerált kommunikáció elindulhat, csak nehogy jelöltek összehasonlítása irányába terelődjön a folyamat.

Tarlós szerint ilyen meccsen résztvenni tőle rendkívüli erőfeszítést jelent, mert sosem rajongott az ilyesfajta meccsekért. 

Tarlós felemlegette, hogy Karácsonyhoz mennyi necces ügy tapad Zuglóban, szerinte a "menekülő róka valóságos mongúz hozzá képest."

A fideszes támogatású főpolgármester leszögezte azt is, hogy ugyan a főpolgármesterjelöltek vitájától nem zárkózik el, ám abban csak úgy hajlandó résztvenni, ha azt nem az ellenzék szabályai alapján zavarják le. 

Végezetül még leszögezi azt is – miután hosszan ekézte Karácsonyt – hogy az ellenzéki jelölt csak a kormánnyal szembeni háborúskodásra akarja felhasználni Budapest vezetését.

Tarlós Istváné a budapestiek bizalma | Magyar Nemzet

Én nyugalmat akarok, és megvédem a várost. Karácsony Gergely (Gyurcsány nyomán) tüntetést, „forradalmat", szakadatlan háborúskodást ígér. Ráerőltetné a városlakókra a feszültséget. Karácsony gerillaharcról álmodik. Szeretném azzal kezdeni, amiről szólni kellene egy főpolgármesteri kampánynak! Mit valósított meg 2010 óta a hivatalban levő városvezetés? Tehát! Négy év munkával fejeztük be az M4-es metrót (közben több tíz milliárd ...

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ha azt nézzük,hogy sok embernek havi 22-30 ezerből kell megélni míg vannak 3-4 milliós fizetések - akkor itt az ideje a forradalomnak.
Jozefina
Tarlós hiába próbálja fényezni magat!!! A moszkolódásával és riogatásával semmire nem megy. Igen, kell "forradalom" a budapestiek és Budapest érdekében és ezt a csatát Karácsonynak kell megnyernie!!! Szép karácsonyt 2019-ban Budapest!!!
tudode
Az Y generáció akkor tenné jól, ha vita nélkül átadnák a helyüket azoknak, akik képesek a XXI. század kihívásival szembenézni.
.
Élethűbb lett volna a tett intézkedéseiről a beszámolója, ha némi önkritikát is gyakorolt volna, például a IV-es metró építésének a folytatásával kapcsolatban, valahogy úgy, hogy "folytattuk a IV-es metró beruházást, amelyet az Orbán kormány 1998-ban leállíttatott! Vagy arányban van-e a KIVÁGOTT FÁKKAL az ültetett fa. Budapest főmuftijaként nem hatott oda, hogy szociális lakások épüljenek a BETONTEKNŐ ERDŐK helyet, és nem tett semmit az ellen, hogy a világörökség részét képező részek ne legyenek az oligarhák martaléka. A hármas metró összegányolt járgányai árából új járgányokat lehetett volna beszerezni, ahelyett, hogy kis kockát kárhoztasson a felújítottak sorozatos meghibásodása miatt. stb. stb.
.
Aki kénézi Karácsony Gergelyből, hogy forradalmat képes csinálni, az egyéb aljasságra is képes!
justhpeter
Tarlós amerre áll, arra téved.
Budapestnek kell a forradalom, mert máshogy a NER-nek nem jön meg az esze és folytatódni fog az esztelen lopkodás.
Ám Tarlós megnyugodhat, ha lesz forradalom, akkor az biztosan nem az ő töketlenségei miatt lesz, hanem a gazdaállata
9 éves kormányzása miatt. Ő csak egy szükségtelen mellékszál lesz, akit a "forradalom szele" elfúj majd legalább a
Hortobágyig.
papa.49
Bolondistók na most is veszítettél pár ingadozó szavazót ezzel az ÖNTÖMJÉNEZÉSSEL !!!
Macskaszem
Öndicséret büdös, Tarlós úr. Főleg, ha az ellenfél pocskondiázásával jár együtt. A rögeszmés fakivágásokon kívül mit tud felmutatni? Ja, stadionokat meg egyéb betontengereket. Nem gondolnám, hogy ez a javára lesz írva.
namihami
Bízza másra? Hogy a végén még megírhassa róla a valóságot?
Bár, ahova írt, ott az öntömjén nem kuriózum.
namihami
@fideszes gyökér: Sikerült néhány szóban megfognod a dolgok velejét.
tulipan
Bár úgy lenne, de sajna nem valami reményteljes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.