Tarlós István a saját farkába harapott – mondta a Klubrádió reggeli műsorában Kuncze Gábor, az egykori SZDSZ volt elnöke, aki a főpolgármester kirohanásaira reagált. Tarlós az SZDSZ alapítói között volt, úgy lehetett óbudai polgármester, hogy a képviselő testület megszavazta, akkor ugyanis még nem közvetlenül választották a kerületek vezetőit. Most pedig...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Megtagadja a múltját, mint a komcsi fideszesek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Megtagadja a múltját, mint a komcsi fideszesek.
reagens
Gáborka! Még nem felejtette el a magyarság az SZDSZ nevű magyarellenes pártodat. Kicsit még pihenjél!
csak úgy....
@reagens: a tarlósnak tapsikolsz,mert az nem volt SZDSZ...
dodóka
Kuncze... Kunczecske ! Ez a Tarlós csak ne a te farkadba harapjon baszkikám. Az nagyon fájna. Sokkal jobban, mintha ez a kis pöcs talán óvóbácsinak való Karácsonyka tenné veled ugyanazt.
csak úgy....
@reagens: valami, seggnyalafinta érdemér? ...persze a fidesz kritikáddal megint a sor végére kerültél. idézlek idézlek,libsi tibcsi: @görbetükör: "Azt hiszem, igazad van. Tényleg elfogult vagyok a Fidesszel. Ennek oka is van természetesen. A Fidesznek nincs jelenleg alternatívája. Naná, hogy sok mindent kutyaütő módon csinálnak. Az intézkedéseik alkalmanként bicskanyitogatóak és a gazdálkodásuk átláthatósága minimum kétséges, a kommunikációjuk agresszív, hódít a nepotizmus és még sorolhatnám..."
CsipkeRózsa
@reagens: Azért mer egy politikus és pártja nem Orbánt, általában nem a jobboldal elképzeléseit támogatja, nem azt jelenti, hogy magyar ellenes.
eretlen
@reagens: Tarlósét elfelejtetted :D Tarlós István politikai karrierje 1989-ben kezdődött,[4] amikor – saját megfogalmazása szerint „elsősorban markáns rendszerváltó hangvétele miatt” – belépett a Szabad Demokraták Szövetségébe (SZDSZ).[4][8]
Eriksson
Nem gondoltam volna, hogy a gyűlölt Simicska egyszer vissza lesz sírva.
reagens
@eretlen: Mindenki szép amíg ki nem ismerik. A szadesz programja és tettei köszönő viszonyban sincsenek.
reagens
@CsipkeRózsa: A nemzeti jelképeinket mocskolókat minek neveznéd?
CsipkeRózsa
@reagens: Most általánosítasz. Egyébként sokaknak nem tetszett, hogy ezt a címert választották Antallék, a Kossuth címer közkedveltebb volt, (van).
reagens
@CsipkeRózsa: Nem érdekel kinek mi tetszik. A magyarság jelképeit nem mocskoljuk. Ezt magyargyűlölö teszi.
Sámannus
@csak úgy...: Amennyiben a lopásra gondolt igaza van. Abban a fidesz verhetetlen. Gondolom az SZDSZ is ki bérelhette a dobogót, ezért is szopja be mindenki a fidesz mantrákat, mert "mások is loptak" . Mondjuk a sarija itt is munkaképtelenné tehetné a társadalmat, vezetői szinten is. Itt is sok zsiványt lehetne szurokban majd taluban hempergetni, és világgá zavarni
Jozefina
Tarlós jobban tenné, ha ennyi év után szépen nyugdíjba menne!!! Akkor még talán egy kis tiszteletet is kapna!!! A független jelöltségéből kilóg a lóláb, hiszen mindenkinek egyértelmű, hogy a fidesz-kdnp bábja!!! A többi jelöltek, - akik valamilyen csatornán keresztül valószínűleg anyagi támogatást is kapnak a kormánypártoktól - csak a szavazatok megosztását eredményezik, ami a fidesz-kdn-nek kedvez!!! Nem kellene nekik ezt csinálni!!!
simmering73
@durbincs: Mi van te mocskos kotonszökevény, előkerültél?
simmering73
@durbincs: Anyád meg volt mára? Faszfejkém (ez az én szövegem).
csak úgy....
@durbincs: a kedvenc publicistádat idézem : "szopj le" (bayer zsolt)
csak úgy....
@durbincs: a kedvenc publicistádat idézem : "szopj le" (bayer zsolt)
Qqberci
Gyönyörű képzavar, magam elé képzelem :-DDD...
simmering73
@durbincs: Apádat is felrántottad, te vérfertőző geci?
csak úgy....
@durbincs: oszt mitü lenne véres? jártál már az seggembe? te terry black ?
szegény atyád...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.