Nagyon úgy fest, hogy nem  mondott igazat.

Kiderültek az állami megrendelései, Trócsányi bukhatja az EU-biztosi pozíciót
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az Európai Parlament jogi bizottsága (JURI) összeférhetetlenséget állapított meg csütörtökön Trócsányi László biztosi pozíciója, valamint az Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda állami megrendelései miatt – közölte újságírókkal Sergey Lagodinsky, a JURI egyik alelnöke Brüsszelben csütörtökön.

A zöldpárti német EP-képviselő tájékoztatása szerint a szakbizottság 11 tagja az ellen szavazott, hogy az Európai Parlament külügyi bizottsága meghallgassa az Európai Bizottság szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős biztosi pozíciójára jelölt magyar politikust. Kilenc képviselő támogatta Trócsányi László meghallgatását.

A Momentum dokumentumokat is mellékelt az üggyel kapcsolatban:

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hazudott a geci, most bukik.
A fideSSben nincs olyan, aki atmenne a szuron. Mocskos korrupt geci mind.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Hazudott a geci, most bukik.
A fideSSben nincs olyan, aki atmenne a szuron. Mocskos korrupt geci mind.
namihami
Nem mondott igazat?!?!
Mit kell olvasnom? Lehet/létezhet olyan eset, hogy egy fideszes ne mondana igazat? Hiszen maga a Vezérük már évtizedekkel ezelőtt megmondta, hogy ő (se) hazudott még soha. Akkor a beosztottja még nála is becsületesebb és igazmondóbb kell hogy legyen.
Peller Anikó
Nem mondott igazat? A hír az lenne ha valamelyik fideszgeci egyszer igazat mondana.
Eladott Ország
Amit összeférhetetlenségnek neveznek, az gyakorlatilag a fidesz legfőbb politikája .Ezek nem szoktak hozzá, hogy be kell tartani a szabályokat. Így az is kellemetlen, ha megkövetelik rajtuk. "Ezzel kapcsolatban Trócsányi és társa, Nagy Péter is azt állította, hogy nem vett ki a cégből pénzt Trócsányi." És akkor mi van, ha nem vett ki? A cégben halmozódó nyereség attól tulajdonosként őt ugyanúgy gazdagítja, vagy azért, mert így a cég lett értékesebb, vagy pedig azért, mert ő várományosa a majdani osztalékfizetésnek. Egyébként meg az is lehet, hogy bekapcsoltak még egy céget, ami beszámlázott Trócsányi cégének, és a hülyegyerek ezen keresztül lapátolta ki a részét. És az ilyen szarházi bűnözők még szabadlábon van. Igaz nálunk megszűnt a jogállam!
jesz
Minden napra jut valaki...tegnap Karácsonyról derült ki valami csúfság, ma Trócsányira húzták a vizes lepedőt, holnap pedig? Vajon ki következik...Trump?...ja
bocs, ő nem itt lakik..
cikicakk55
Olyan Fideszes nincs is amelyik még ne hazudott volna.Talán iskolás korukban,az alsó tagozatban mondtak utoljára igazat
cikicakk55
@jesz: Nem baj ez! Így a Polgármester választások előtt ez kifejezetten jól jön.Remélem az ország megyei jogú városainak legalább a 705 független,vagy legalább is nem Fideszes képviselője lesz( bár megmondva az igazat,már nem is tudom melyik ellenzéki párt az,amelyik valami módon ne kötődne a Fideszhez. Hódmezővásárhelyen a Polgármester jelölt Grezsa Ferencs megpróbálja beadni az embereknek,hogy Ő nem Fidesze,Őt csak támogatja a Fidesz.Szerencsére a város lakóinak nagyobb része tisztában van vele,így nálunk nagyon esélyes Márki-Zay Péter újraválasztása. Ő tényleg független és az általa javasolt képviselők is azok.
nemkati
A megbízottnak kifizetendő ellenszolgáltatás nem haladhatja meg a 236.000.000,- Ft+áfát.
Nem voltak szűkmarkúak.
simmering73
Egy velejéig romlott, aljas kormányunk van. Ez tény.
Lepényleső
Meglepődik azon valaki,ha egy volt magyar igazságügy miniszter hazudik?
Akkor viszont milyen igaz lehet a gazda szava,hazug egész világa?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.