Hódmezővásárhelyen nem csupán a polgármesteri széket tudhatja magáénak az ellenzék, de a képviselőtestöletben is abszolút többséget szerzett. Így a Fidesz már képtelen lesz – ahogy tette ezt eddig – megköti Marki-Zay kezét.

Lázár is értékelt: lezárult egy korszak Hódmezővásárhelyen

Lázár János, a a térség országgyűlési képviselőjeként, valamint egykori polgármesterként értékelte az eredményt. Valamit bizonyára sejthetett már korábban is, hisz először neki ajánlották fel a polgármester-jelöltséget, de visszautasította.

"Tegnap az elmúlt évek egyik legizgalmasabb és legtanulságosabb választása ért véget Magyarországon. Mi, a választókerület 19 településén élő fideszesek a kép egészét tekintve akár elégedettek is lehetnénk; különösen az országos eredmények fényében. A szülővárosom választási eredményei miatt azonban csak az egyik szemünk nevethet. Vásárhelyen ugyanis tegnap lezárult egy korszak.

Tudom, hogy sokan, akik ezt a korszakot nem voltak hajlandók úgy látni, ahogy a polgármester úr láttatni igyekezett, mindez csalódással tölti el. Én azonban arra szeretném biztatni a támogatóinkat és mindazokat, akik értékelték az elmúlt időszak fejlesztéseit, hogy holnaptól már ne egy korszak lezárására, hanem az új korszak nyitányára összpontosítsanak.

Ígérem nekik: megerősítjük a szívünket-lelkünket, megtanuljuk a számunkra föladott leckét, és jobbak leszünk. Jobbak a versenytársainknál és jobbak a tegnapi önmagunknál is.

Az új helyzet tiszta helyzetet teremt a városban: politikai vetélytársainké a képviselőtestületi többség és a polgármesteri cím is. Ezzel megkapták Vásárhely működetetésének és fejlesztésének a jogát, és vele az oszthatatlan felelősségét is.

Szeretem a városomat, így azt kívánom nekik, legyenek képesek megvalósítani, mindazt, amit a vásárhelyieknek ígértek.

A Fidesz országgyűlési képviselőjeként egyúttal köszönöm a választókerületem településein kapott támogató szavazatokat. A Fidesz továbbra is a legerősebb párt Csongrád-Csanádban, ezt az erőt pedig az itt élők érdekében akarjuk és fogjuk is használni a következő 5 évben." – írta Lázár Facebook bejegyzésében.

(Kép: Wikipédia)

Forrás: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Pegero: Most jött meg az eszük! Ahol fideszes tolvaj mester van hatalmon ott a korrupció és lopás nem új keletű!A fidesznek a legtöbb embere pökhendi kis királynak képzelik magukat a faluban városban és lenézik és megvetik a kisember! Lásd Tarlósr!Soha nem érdekelte a budapesti emberek gondjai és ezt 9 év után unták meg! Megértem hogy leváltották Hódmezővásárhelyen, Budapesten és sok helyen is a fideszt mert mindenhol egyformán bunkón viselkednek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Lézeresszarjankó szoktasd magad a 6 m2 helyiséghez mert az lesz az otthonod !!!
rokker33
Haha büdös csicska János!Sirhat mind a két szemed a Vásárhelyiek nem kértek a fidesz tolvaj mesterből és a fideszes kép(mutatô )viselőkből! Természetesen gratulálok Szombathely új vezetőjének is végre ott is megtört a sok(k ) éves átok!
rokker33
@Pegero: Most jött meg az eszük! Ahol fideszes tolvaj mester van hatalmon ott a korrupció és lopás nem új keletű!A fidesznek a legtöbb embere pökhendi kis királynak képzelik magukat a faluban városban és lenézik és megvetik a kisember! Lásd Tarlósr!Soha nem érdekelte a budapesti emberek gondjai és ezt 9 év után unták meg! Megértem hogy leváltották Hódmezővásárhelyen, Budapesten és sok helyen is a fideszt mert mindenhol egyformán bunkón viselkednek!
simmering73
Nem kell ezt ragozni. Szarok voltatok Jankó, szarok is maradtok.
simmering73
@Pegero: Recseg a budi faszfej! Legközelebb rátok omlik. Fidesz a budi neve.
jesz
Kedves Lázár János! Ahogy elnézem, mostanában nem lesz országos befolyású politikus...ez a választási eredmény lett a politikai temetője ?
Aki Én
@Pegero: te egy nagyon ostoba ember vagy. Te még akkor is ezeket a butaságokat fogod puffogtatni, mikor egyedül leszel fideszes.
Sok sikert, lúzer.
rokker33
@Pegero: Nagyon negatív ember vagy mondták már? Majd kiderül hogy mi lesz.Ami az ellenzéket illeti nagyon szépen fejlődnek több fideszes polgármestert és képviselőket is leváltották több városban.Pl Hódmezővásárhelyen 2 X nyert Márk Zay és 2014 és 2019 ben is Ôzdon Janiczák Dávid nyert nem véletlenül még a kisebbség is elismeri a munkáját pedig jobbikos! Szombathelyen is megjött az emberek esze a fidesz amit ott művelt az elfogadhatatlan volt most unták meg! És ezek már nem kitalált mesék és találgatások hanem TÉNYEK!A Fidesz és több politikusa is erkölcsből és tisztességből megbukott! És igen lassan de fejlődnek az ellenzéki politikusok. Várják mi lesz 2022 Ben...
papa.49
Hogyan is hívta a Rapcsák András a lézeresszarjankót ,,TÁSKAHORDOZÓNAK,, vajon miért is ???
Sámannus
Janó jelentkezzél táskahordónak Péterhez, hátha megvilágosodsz mellette.
Eladott Ország
A lécet levenni, illetve a lécet leverni nem ugyanaz, ahogyan a mércének nem megfelelni és a mércét felszámolni is alapjaiban különböző. Jó, tehát akkor mától abbahagyják a kereszténységgel való öblögetést, és nem próbálják a társadalom torkán lenyomni azt, amitől ők maguk nem is állhatnának távolabb? Akkor mától nem zsibbasztanak a keresztény szabadsággal sem? Több kérdésem nincs. Sajnos ők levették a lécet, megszüntették a mércét a maguk részére, ennek ellenére még a láthatatlan lécet is leverik és a láthatatlan mércének sem felelnek meg. A kereszténységet is fel fogják használni, sőt a szélső jobboldalazást is. Nincs a tarsolyukban semmi új, ezért maradnak az eddigi sémák. Plusz hozzájön még az ellenzéki városok, kerületek vezetőinek a megtámadása, ellehetetlenítése. Nincs új a fidesz nap alatt.
Fantomasz
Magyarul azemberek normális baxtatás mentes életet szeretének élni és xarnak rátok magasról lézer .
Ez a nagy büdös helyzet hollóképű kamubajnok !
nezelodo
Jani, minek ez a körítés?! Elég lett volna annyit mondani, a választók kiismertek bennünket. Jöhet a következő párt és eszme átalakulás...
Fantomasz
@rokker33: A tarlós magasról lexarta a Budapestiek problémáit ,sőt még képes volt azt tetézni . Megcsinálta azt amit megparancsoltak neki lehetett az bármilyen marhaság is ,megcsinálta . Rettenetes mennyiségü őrületes baromságot
valósított meg .A jól élhető Budapestet korlátozó problémákat szőnyegalá söpörte . :-(((((((((((((((((((
Ezért mennie kellett . Hála a Budapestieknek . Mindenkit kitüntetnék aki ellene szavazott !
cikicakk55
Jani Jani! Piszok szarul nézel ki. Nem futja borotvára? Kikészültél,mert nem betonozták le a kastélyodig az utat? Jó is,hogy eltűntél Hódmezővásárhelyről,hidd el senkinek nem hiányzol.Sajnos még mindig van a városban 10.000 Fidesz nyalonc,de Ők is ráébrednek majd arra,mennyivel jobban megy a városnak korrupció nélkül élni. Sokkal többet is elért volna Márki-Zay Péter,ha nem hagysz itt a városra több milliárd forint adósságot. Szerencsére 1,5 év alatt sokat törlesztett belőle úgy a jelenlegi Polgármester,hogy közben épült,szépült a városunk. Az a disznóólat amit itt hagytál a tram-trén miatt így is megviseli az embereket,pedig azt ígérted,hogy 29 milliárdnál egy fillérrel sem adsz többet. Aztán mikor ez az összeg túl lépte még a dupláját is,szépen leléceltél és szarba hagytad a várost.Vitted azt a keveset is magaddal,ami még a perselyben volt. Nem baj Jani! Látszik rajtad,hogy totál leépültél. Megérdemelted!
Eladott Ország
Nekem az emberi végtermék jut eszembe, valahányszor ennek az emberszabásúnak a képét meglátom. Annak pedig a pöcegödörben a helye, nem pedig a Parlamentben. Ennek a Lúzerjankónak csak néhány kérdést tennék fel: - Mikor lesz az, hogy csak tizedannyi energiát nyomnak a valós problémák megoldásába, mint az ilyen okádék kirakat-háborúkba és nem létező, hamis szemfényvesztő kampányokba? - Mikor lesz fontosabb a közönséges magyar vállalkozó, a közönséges magyar állampolgár, a kivéreztetett oktatás és egészségügy (én vagyok a demagóg, persze), mint, az igazi csíki sör? - Mikor lesz az, hogy nem az absztrakt erkölcsi megfontolások és az állandó kampány, hanem a pragmatikus megfontolások vezérlik a közpénz két kézzel szórását? Mikor lesz olyan, hogy ezt az országot nem pillanatnyi, kreatív gazemberségek, hanem hosszútávú szakmai szempontok szerint kormányozzák? Amikor a hazafias melldöngetés az ország jövőjét és nem egy korrupt, erkölcstelen bagázs politikai túlélését szolgálja? Lehet, velem van a baj. De a palackon levő vörös csillagról egyáltalán nem jut eszembe a kommunizmus. Ugyanígy a bécsi Volkstheater tornyán levőről sem. Sokkal inkább Orbán idézi fel bennem a ceausescui elmebajt. Hogy a kedvében járjunk a mindentudó Tótum-Faktum elmagyarázásügyi Szarjankónak , ha már lúd ... Itt van még egy világcég, ami ellen a nagy szabadságharc szüneteiben szintén neki lehetne menni. Hiába agyafúrmánykodnak a piszkok, hogy fekete, meg fehér vöröscsillagokat rajzolnak a topánokra, kibúj a szög a lólábra valókból, mert azért az a fertelmes veres star is ott van, ha rejtekezve is. Ez pedig az illiberalizmus színtiszta komenista lábbal tiprása. és ezt a mételyt hazánkban is forgalmazzák, aminek lábak levágása lesz a vége (plusz börtön). Reszkess Converse, tudjuk, hogy ti ott a nyugaton fundáltátok ki a Lenint is.
uploads.disquscdn.com/images/8cfdf3ac820c74a6d9ad5fc0a6f2e47f0a6bc1364406bd2a1db7e3669e503b10.jpg?w=600&h=418
Eladott Ország
@Pegero: október 14., 16:49; Annak az állam- és kormánypártnak, amelyben a Kósa Lajos vagy Németh Szilárd típusú intellektuális vakondtúrások, valamint szellemi Mariana-árkok vastagon felülreprezentáltak, Lázár János kimagaslóan tehetséges – talán a legtehetségesebb – fegyverhordozónak számít. A Rapcsák András megboldogult hódmezővásárhelyi polgármester táskahordozójából kancelláriaminiszterré felkapaszkodott, minden hájjal megkent Lázár pont ezért a propaganda gépezetének legveszélyesebb és legaljasabb láncszeme. Nem segghülye, mint Kósa, nem primitív, mint Németh, nem kizárólag a szervilizmus tartja életben, mint Semjén Zsoltot. A kormányinfó megalapítója, akinek gyilkosan ravasz, szívtiprónak szánt vigyora hétről hétre egyre félelmetesebbé tette a kormányzati kommunikáció legmagasabb csúcsait ostromló korrupciós romelhárítást. Lázár expozéja minden egyes rezdülésében hozza azt, ami körmönfont sunyiságának lényege: a hallgatóság elbódítását célzó, korrektséget imitáló, kedélyesen cinikus lenézést és hülyének nézést. A hidegvérrel, viszont mosolyogva hazudozó, magát emberarcúnak képzelő technokrata úgy tesz, mintha egyszerű külső szemlélője volna mindannak, ami ebben az országban kilencedik éve történik, mintha ő lenne az erkölcs letéteményese, mintha beleszólása sem lenne itt semmibe és köze nem lenne ahhoz, amit pártja – mondanivalójával szöges ellentétben – művel. Ami nincs rendben, az nem az ő sara, az ideális párhuzamos valóságot pedig tessék ideképzelni, és minden fasza lesz. De ennek a szarjankónak nem fognak szobrot állítani a városban, mint Rapcsáknak. Neki is szint kell majd vallania a bíróság előtt az ellopott közvagyonról! A kedves Jánosodnak, vigyél be majd Gundel menüt.
Eladott Ország
@Pegero: Ma jötem rá, hogy nem tudok magam nélkül élni.
www.generadormemes.com/media/created/x3zryoo84x5xlhce3y99nh6dehmctl4ejdgmttgn7lksmtskwhc0fxoeve3sgopb.jpg.pagespeed.ic.imagenes-memes-fotos-frases-graciosas-chistosas-divertidas-risa-chida-espa%C3%B1ol-whatsapp-facebook.jpg
Tekintettel arra, hogy a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) lapjait nem olvasom, így vele még a seggemet sem tudom kitörölni, idézzél belőle te faszkalap. Nekem ez az igazi hírforrás és leszarom, hogy neked nem tetszik.Takarodj a 3,14csába, seggfej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.