Lassan három hónapja történt, hogy kirabolták a tévést.

Demcsák Zsuzsát augusztus 14-én rabolták ki otthonában, ahonnan egy gyűrűt és egy több milliós órát vittek el a máig ismeretlen tettesek.

Az ügyben a rendőrség lassan három hónapja nyomoz, de egyelőre nincs gyanúsítottja az esetnek.

A rendkívül értékes ékszerek egyelőre sem az interneten, sem ékszer-kereskedőknél nem bukkantak fel.

Demcsák Zsuzsa, egy nyár végi reggelen észlelte a lopást, akkor azonnal értesítette a hatóságokat akik nyomozók bevonásával kezdték vizsgálni az ügyet.

A Budapesti Rendőr- főkapitányság lopás büntette miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, a nyomozók viszont azóta sem jutottak előrébb az ügyben.

A műsorvezetőnő lakása egyébként sértetlen volt, az ajtókon behatolás nyoma nem látszott, így vélhetően az elkövető kulcsot használhatott a bejutáshoz.

A BRFK a Bors megkeresésére azt válaszolta: Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az ön által említett ügyben a III. Kerületi Rendőrkapitányság folytat nyomozást lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A nyomozás folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatás válaszadásunkig nem történt.

Dr. Fialka György a Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke a lapnak továbbá elmondta, amíg nincsenek nyomok, addig nincsen gyanúsított. Kell egy szál, hogy el lehessen indulni, akár egy ujjlenyomat vagy videofelvétel. Nyom szerinte mindig van, csak azokat nehéz megtalálni.

Az idő múlásával a szakértők szerint is egyre kisebb az esély az ügy megoldására, mivel a hasonló bűneseteknél az idő az egyik legfontosabb tényező . Félő, hogy az értékes ékszerek már sosem kerülnek meg.

A Bors az esettel kapcsolatban kereste a műsorvezetőnőt, aki nem kívánt válaszolni a kérdésekre, röviden csak annyit mondott, hogy az ügyben a rendőrség kommunikációja számít mérvadónak.

Címlapkép: Facebook/Zsuzsa Demcsák

(borsonline.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Lehet, a pasija elvitte emlékbe. Neki nem kellett hozzá kulcs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Ez a hölgy maga a káosz, zavaró ez a sok negatív esemény körülötte. Sajnos, bennem is felmerült, hogy nem rabolta ki senki.
Közben ott van a két gyermek, mit élhetnek át?
moareka
...érdekes sokan leírták a gondolatomat..
Sámannus
...akkor egészen biztos hogy megvan, csak nincs rá kilövési engedély. Olyan nincs hogy Pinytyő két hét alatt ne oldja meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.