Azzal záródik a G7 legújabb cikke Mészáros Lőrincről, hogy a gazdasági portál egy meglepően magas, 2 milliárd dolláros, azaz közel 600 milliárd forintnyi vagyont saccol a felcsúti gázszerelőnek, amivel már a világ 1200 leggazdagabb embere lehet Orbán Viktor barátja.

G7: valójában 600 milliárd forint Mészáros Lőrinc vagyona

Ez pedig 800 helynyi előrelépés lenne a korábbi 2000.helyhez képest. Ez az összeg azért hangzik brutálisan soknak, mert Mészáros vagyonát a magyar Forbes 2018-ban “pusztán” 381 milliárdra tette.

A valós adat ennél tehát másfélszeres lehet, igaz, ez csak az a pénzmennyiség, ami látszik.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
A cím helytelen...az nem Mészáros vagyona, ő csak nyílvántartott kezelője, aki inkább a mesés vagyon frontembere szerény juttatásért...
Mint egyszer láthattuk is, szegény hogy meglepődött amikor közölték vele, mennyi a vagyona...azóta okosodott, és ilyen nem fordul elő többé.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A Zuckerbergtől is okosabb Lölő szerencséje akkor kezdődött, amikor Orbán Viktor hatalomra került, Felcsút gázszerelője pedig hamarosan állami megbízások tucatjait kezdte el bezsebelni. Noha már korábban a felcsúti foci akadémia kuratóriumi elnöke lett – erre maga Orbán Viktor kérte fel, akivel egy iskolába járt, baráti kapcsolatuk mégis csak évekkel később, egy újbóli találkozás alkalmával alakult ki – a mesés vagyon azonban ekkor még nem az ő bankszámláján landolt. Ehhez az kellett, hogy Orbán Viktor és pártja kormányra kerüljön.Mészáros mindent a kemény munkának és az eszének köszönhet saját elmondása szerint. Emellett abban is biztos, hogy ő semmi törvénytelent nem tett, hiszen nem szólt neki erről senki. Ez persze egy olyan országban, ahol maga Orbán Viktor írja a törvényeket még igaz is lehet, de ez nem feltétlen jelent biztonságot számára, ha egyszer a büdös életben eljutunk oda, hogy mindenki, aki közpénzek ellopásából gazdagodott meg, el lesz számoltatva. Ez egy olyan álom, amelyet magyarok milliói dédelgetnek egy esetleges kormányváltáskor. Elszámoltatás nélkül ugyanis képtelenség megtisztítani ezt az országot a mocsoktól. Azok mocskától, akik magukat felhatalmazottaknak gondolva ellopták több millió magyar jövőjét.Tiborcz István ELIOS milliárdjai, a Rogán Antal letelepedési kötvény üzletéből befolyt milliárdok, vagy Mészáros Lőrinc/Orbán féle megszámlálhatatlan adóforintok kerülhetnek az NBB (orosz) bankszámláira úgy, hogy azt már sem az EU, sem pedig Magyarország polgárai nem fogják viszontlátni soha ebben az életben. A jogtalanul ellopott milliárdok, amelyek hozzásegíthették volna az országot ahhoz, hogy végre a fejlődés útjára lépjen el fognak tűnni örökre. Bizonyíték hiányában pedig még a legjobb ügyészek sem képesek arra, hogy rácsok mögé zárják ezeket a tolvajokat. Az óra ketyeg, a kérdés már csak az: ki tudja megállítani?
jesz
A cím helytelen...az nem Mészáros vagyona, ő csak nyílvántartott kezelője, aki inkább a mesés vagyon frontembere szerény juttatásért...
Mint egyszer láthattuk is, szegény hogy meglepődött amikor közölték vele, mennyi a vagyona...azóta okosodott, és ilyen nem fordul elő többé.
jesz
Ez egy anekdota, de valószínű van alapja..

A helyszín Anglia, egy településektől távoli kastély, melynek könyvtárszobályában a tulajdonos és neje kávéznak, olvassák a Post-ot..
-nézd drágám...szól a férj...-azt írják, hogy a világ leggazdagabb embere egy arab sejk... és mindketten jót nevetnek...
-méghogy egy arab a leggazdagabb?..-ezért szeretem a könyvelőnket...tud titkot tartani.
Gauntlet
ez magának Orbánnak a vagyona ! és azt bele se vették amivel a keletiek megkenték - tételesen tudjuk hogy a kínaiak kilóra megvették. Meg ott van az si amit átmosott a Zöld-foki szigeteken, Kazahsztánban, etc.
Az így már ezer milliárd ft, legalább !
Csizmás Kond
Az senkinek sem tűnik fel, hogy ma minden baloldali sajtó csak saccolásból, álhírekből, feltételezésekből kindulva alkot meghatározást ?
Aki Én
@Csizmás Kond: És az nem tűnik fel, hogy a fideszes sajtó abszolút nem foglalkozik a mesebeli vagyonosodással?
Egyébként nem saccolás, olvasd el a cikket. Egy része csak tippelhető, de ami biztos, az is maga a csoda.
Egyébként a nyilvános cégadatokból tudható, anno cikkek jelentek meg róla, hogy Mészáros önerőből a csőd szélére került 2010-ig.
Nyugtass meg, hogy annyira nem vagy elvetemült, hogy tagadni próbálod orbán szerepét.
Eriksson
Ekkora pártapparátus fenntartása bizony nagyon sokba kerül.
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: A pénzszerzéshez a cigán okosabb mint a magyar.
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 09:43; Ha még sokat is lopnak, akkor meg különösen sokba kerül. Kísértet járja be Európát – a fidesz lopásának kísértete.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/tolvaj%C3%B3.jpg
Yoda69
"...igaz, ez csak az a pénzmennyiség, ami látszik."

Ez a lenyeg. Szerintem O1G mar a vilag leggazdagabb embere.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...akarod mondani, a lopáshoz.
Ludas Matyi
ebböl a penzböl magyarok jo par korhazat, iskolat, ovodat epiethetnenek, de valoszinü ,hogy a nepnek ilyenre nincsen szüksege, mert hagyja ,hogy mindig több es több legyen a vagyona. Nem is tudom, miert tüntetnek a cseheknel több szazezres tömeg az elnökük Andrej Babis ellen? Nem is ertem amikor ez nalatok magyarorszagon legalis!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.