A Mi Hazánk Mozgalom a Betyársereggel közösen demonstrációt tart szombaton a Pest megyei Tápióságon, egy pedofíliával vádolt férfi házánál – jelentette be a párt elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Kivonul a Mi Hazánk és a Betyársereg egy pedofíliával vádolt ember házához
Toroczkai László – fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az ellen tiltakoznak, hogy a bíróság nem rendelte el a férfi előzetes letartóztatását, így akár naponta találkozhat korábbi áldozataival – közölte Toroczkai László.

Hozzátette, a tiltakozást

mindaddig folytatják, amíg a férfi, aki 6-10 éves kislányokat molesztált, nem kerül rács mögé.

A politikus közölte, a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely a büntető törvénykönyvbe foglalná a pedofil bűnözők esetében a kémiai kasztrálás lehetőségét. Ugyancsak követelik egy a pedofilok személyes adatait tartalmazó, nyilvános adatbázis létrehozását. A szülőknek jogukban áll tudni, ha egy pedofil él a környezetükben – érvelt a pártelnök.

Az érintett 66 éves férfit sajtóhírek szerint hat kislány molesztálásával vádolják.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Vajon kitől és honnét tudják a címet???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Hát ez betyáros. Miért nem mennek ki minden bűnelkövető házához?
Jozefina
Vajon kitől és honnét tudják a címet???
karma1
@Jozefina: Es az ujsagok (bulvar lapok) mitol tudnak mindent, amit hivatalosan nem is szabadna tudniuk? Egyebkent ha engedi tovabb ezen az uton ezt a gyulevesz nepseget orban, nem fogja mar tudni kontrollalni a tevekenyseguket, beindulhat egy olyan onbiraskodasi folyamat Magyarorszagon, ami iszonyu veszelyes - mint ahogy videken letamadtak es migransnak neztek a magyarorszagi gyakorlaton levo spanyol rendoroket, Veszpremnel egy sportolokkal telt buszt inzultaltak (szinten migransnak nezve), szoval ki fog majd bocsanatot kerni, ha mondjuk rossz cimre mennek, es egy teljesen artatlan nyugdijast lincselnek halalra?
Aki ezt megengedi (egyertelmuen orban) az a legnagyobb naci.
vacsi
Na, ez vezet az anarchiához! Ezt akarjuk?! Abban persze, igazuk van, hogy egy bűnelkövetőt előzetesbe kell tenni, méghozzá azonnal!
1magyar
Ha már ott vannak nézzék meg nem akar-e öngyilkos lenni a patkány?
karma1
@Dr plágium: Pontosan erre gondoltam! Mi van, ha valaki nem ott lakik, ahova a lakcimbejegyzese szol, de valakinek csak a hivatalos lakcime van meg? Nem vedek egyetlen pedofilt sem, de erre talaltak ki a birosagokat, hogy az ilyeneket bortonbe juttassak. Ha ez az orban kormany alatt valami miatt nem sikerul, akkor az nem a birosagok hibaja, hanem politikai kerdes. A pedofilt meg a rabtartsai ugyis agyonverik, mert a nehezbunozok kifejezetten allergiasak az ilyen bunt elkovetokre.
karma1
@vacsi: Tenyleg nem szabadna hagyni, hogy az onbiraskodas teret nyerjen, hiszen ezert vannak a birosagok es a buntetojog. Ha ezt engedelyezik, akkor a jogallam nem letezik. A Klu-Klux-Klan is egy hasonlo szervezet volt, csak ok meg erosebbek voltak, mint ez a bimbozo tarsulat, de ezek is kinohetik magukat, ha nem vigyazunk.
nezelodo
Mi van durbincs félsz hogy elkobozzák a párodat, a kecskét?
kokopelli
@nezelodo: ő is úgy van vele,mint a remete az egyedüllétben.Ránéz a kecskére és szomorúan mondja:
"..hátha még főzni is tudnál!!"
36
A liberális bíróságok, sajnos felmentik az ilyeneket, mert tudják, ha sittre kerülnek, ott végük.
jesz
Most vonuljatok...el kellene lapátolni a havat.
nezelodo
@durbincs: Na látod, ezért orroltam meg a Fletóra, mert bezáratta a sárga házat, és szabadon eresztett benneteket. Igaz megtalált benneteket egy gátlástalan aki nagyra tör, de de már nem sok van hátra. A győri trubadur bemutatta a NER társak mibenlétét.
csak úgy....
@durbincs: oszt hozzád is mehettek vóna,ha nem éber a zasszony és nem szabadítja meg elöled a kis mukit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.