Gyors és radikális változást követelnek a klíma védelmében a tiltakozók.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@verőce21: igen a rezsi elleni harc is ilyen vicces volt!:) Támad a rezsi, de a rezsibisztos... Gondolom most is röhögsz!:) Na dolgozz te is, nézd meg a kolléga már mennyit hazudott..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
@Shikari: Elég öngól és érthetetlen egy magánembernél, hogy ez miért fáj...:)

Ez csak egy politikai pártnak az érdeke, hogy ne a klíma, hanem a migráció legyen napirenden. Esetleg pártpolitikai érdekeket szolgál itt ki valaki 12 órában, napi 50-70 kommentben.

Tudod azért is bukó ez a fidesz részéről, mert ha belegondolunk, akkor a klímaváltozásnak egyenes következménye a népvándorlás. Tehát, ha valóban küzdene a fidesz a migráció ellen, akkor ez megelőzés is egyben

Persze úgy kell már egy kis migráns a fidesznek igazából, mint egy falat kenyér. Erdogant már fényesre szopta Viktor egy kis riogatásért.
Csizmás Kond
Valaki pontosítaná, hogy ott a rakparton most ki kitől és mit követel sűrgősen ?
Jozefina
Végre valami összetartja a fiatalokat!!! Elsősorban az ő érdekük a gyors és radikális változás a klimavédelem területén!!! Sajnálatos, hogy a fidesz-kdnp politikusai inkább kussolnak, minthogy érdemben tennének valamit, beleértve az államfőt is!!!??
SystemError
@Shikari: Gyíklények utalmát és azt, hogy Orbán nem az :) bizonyára egzakt hivatkozásokkal is alá tudod támasztani, ha már...? Komoly globális vádak ezek, hogy mondjuk minden kínai vagy hazai cég és a társadalmunk fogyasztói szokásai mögött mind Soros áll. Ha ez így lenne, akkor bizony nagyobb kutya baszik(fidesz demokrácia) törvények jegyében is el kell fogadnod, hogy ha nem is tetszik ez van. Ha ez nem így van, akkor az embert könnyen eladott lelkű fidesz bértrollnak nézhetik ám az gyíklényes érvelése miatt, főleg ha napi 12 órában ilyeneket mond alapvető környezet higiéniai kérdésekben is.

De még mindig nem értem a logikát..., ha már higénia. Szóval te ha szarba lépsz, akkor annak függvényében mosod le a szart a cipődről és mész haza a családhoz, hogy szándékosan került oda a szar vagy nem... A haza vitt szar és a család szempontjából mindegy, de te mégis azt mondod, hogy aki haza viszi az " zöld fasiszta" ?

Nincs nálatok nagy ganaj?:)
verőce21
"...a klíma védelmében a tiltakozók..."! - röhögnöm kell.
SystemError
@Shikari: Nem válaszoltál érdemben a kérdése.. Nem ám ilyen fizetett patkányosan terelgetünk meg áttematizulnk és fenyegetünk, ha nem tudunk válaszolni igaz?:) Az olyan hatalmi vágyas, de kis nyomis lenne..:))

Szépen érvekkel az eredeti állításodat fejtsd ki, amiket legalább valamivel igazoljál. Csak van egy álhired erről, origo, 888, csak van valami a fizetett szarok között. Ugy szoktátok nem, valamit hazudtok és megrendeltek egy álhír alábbi ámasztást, ami hamar elvérzik, de most ilyen is jó lesz.

Ha már globális összesküvésben való hit az utolsó fideszpatkánybértroll érved, azért mert környezetszerető és magukra is igényes magánembereket csicska, senkiházi troll módjára pusztán politikai megrendelésből minősíted, akkor erre gondolom komplex érvrendszered van nem, hogy mi alapján?:)
SystemError
@verőce21: igen a rezsi elleni harc is ilyen vicces volt!:) Támad a rezsi, de a rezsibisztos... Gondolom most is röhögsz!:) Na dolgozz te is, nézd meg a kolléga már mennyit hazudott..
kereső
@verőce21: Na most mond-Kishenceg! Hát nem röhejes? legalább annyira, mint a "katasztrófavédelem" !
nezelodo
@SystemError: Az ilyenekre szoktam megjegyezni, nem kell küszködni ilyen idiótákkal! Csak az a baj, ezek is szavaznak mások gyerekeinek és unokáinak a jövőjéről, ahogy a dakota vezér, mostanra már kipcsák, utasítja őket.
SystemError
@Shikari: " Vannak olyan dolgok, amiket nem kell körbe magyarázni,"...:) de azt nem az szokta eldönetni, aki a kétes állításokat fogalmazza meg.Mármint a fideszben ez megy, de hidd ugyanaz a fideszes is már csak próbálkozik mondjuk a bíró előtt, aki csak unottan nézi a hazudozást!

Ugyan az is hazugság, hogy állításaidat általánosnak és történelmi alaptézisnek állítod be. Hát akkor csak van erről valami hivatalosnak mondható forrás vagy csak félhivatalos. Valami csak van? :)
verőce21
@SystemError: (13:25) "a rezsi_bisztos..." :)?

Cambridge hercege, Strathearn grófja és Carrickfergus bárója 37 éves. Hónapok óta arról cikkeznek a brit lapok, hogy Vilmos herceg megcsalta Katalin hercegnét egy Rose Hanbury nevű nővel, aki nem mellesleg, közös barátjuk. Legalábbis mostanáig az volt. Az állítólagos szerető alig pár kilométerre lakik a hercegi pár Anmer Hall-i birtokától és ugyanazokban a társasági körökben mozog, mint ők. Amióta azonban kirobbant a botrány, igyekeznek nem mutatkozni együtt. Amikor Katalin hercegné először hallotta a feltételezést férje hűtlenségéről, azonnal megkérdezte tőle, igaz-e. Erre Vilmos herceg elvileg csak röhögött és azt mondta, kitaláció az egész. Ennek ellenére nem sokkal később már arról szóltak a pletykák, hogy Harry herceg berágott a tesójára, amiért szeretőt tart. Hiszen a megcsalás tette tönkre a gyerekkorukat, nem akarja, hogy György, Charlotte és Lajos ugyanazon menjen keresztül, amin ők…
A vezércikk tartalma három szóban összefoglalva ennyi: "Elég volt fiatalember!” – Én is ezt üzenem neked. Eddig elnéztük beszólásaid, néha mosolyogtunk, néha megmosolyogtuk, a fejünket ráztuk, sajnálkoztunk, elütöttük azzal, hogy gyerek vagy még..., de mostmár én is azt mondom: "Elég volt fiatalember!”
SystemError
@verőce21: Talán ez fordítva is így van nem gondolod, hogy elég ocsmány amibe átcsaptál pl konkrétan te... A vegetatív idegrendszerrel vannak egy kis bajok nem gondolod? Azon megsértődsz, hogy mi a válasz, de hogy mire kaptad azt a választ azt persze kritika nem érheti. Akkor elfogadom az intelmek stilisztikai részét, ha ezt kétoldalúan teszed és ilyen szépen képviseled mindkét oldalon. Nem ismerjük egymást, tehát teljesen fölösleges fiatalemberezni és olyan felszínes megkülönböztetések alapján urizálni és eljátszani a kultúrobjektívet, ha közben a véleményeiden keresztűl egy végtelenűl gonosz és bunkó ebert ismerhetünk meg akármilyen szépen fogalmaz. Érdekes, de a konkrét hgelyzetben nem jössz az érvekkel...Egyszóval majd ha azt látom, hogy nem azt folyik itt ami...és nem egyoldalú koncepciós felfogásban adsz intelmeket egyeseknek, akkor majd én is ilyen átmegyek ilyen ömlengős kioktatóba.

Kár, hogy a véleményeid nem tükrözik azt amennyit törődsz a kultúr látszattal, hogy milyen legyél. A véleményeid mögött egy gonosz és ostoba ember képe rajzolódik ki fiatalember, ami erősen bántó mások számára. Erről is szeretnél beszélni konkrétumok mentén"normálisan" vagy ebbe azért ne menjünk bele? Mint írtam, ha azt érzem, hogy a fejlett igazságérzékelésed nem egyoldalú, akkor belemehetünk ebbe a mi lenne a helyes egy közösségileg elfogadott közös nevező alapján. Persze beválthatok én is ilyen felszínes, kimértbe. Sajnálattal közlöm, hogy a vélemény akkor is megmarad!

Jó akkor kezdjük azzal, hogy szépen felszólítod az illetékeseket a közösségi kommu8nikációk íratlan szabályaira(amivel persze egyet is lehet érteni egy ideális környezetben)
SystemError
@Shikari: Köszi, ismerem a Szaniszló Ferenc, Bogaras proli mindent is tudás egyetemét. A feltételezésekből levont feltételezések aztán jogi alap. Konkrétan Szaniszlót elmebeteg szerintem, ez így tartalom nélkül is bárki számára egyértelmű. Persze nem a proliknak akik ezt az alapok nélküli agyfaszt akarják hallani, hogy értelme legyen a kőmüves(elnézéstt) múkuskerekének, ami miatt megkeseredtek. Ismerem, mindig más a hibás és inkább fogom gyíklényekre...Olcsó proli kenyér és proli műsor ez semmi más. Biztos van 10 hülyeség között három, aminek van némi alapja, de ha valaki random hülyeségeket beszél abban is lesz ennyi.. Amúgy érveket te sem nagyon írsz semmire, mármint olyat ami ne valami kamú külsőségre hivatkozva ne mentene fel azonnal a válasz alól:)
SystemError
@durbincs: Cambridge hercege, Strathearn grófja és Carrickfergus bárója 37 éves. Hónapok óta arról cikkeznek a brit lapok, hogy Vilmos herceg megcsalta Katalin hercegnét egy Rose Hanbury nevű nővel, aki nem mellesleg, közös barátjuk. Legalábbis mostanáig az volt. Az állítólagos szerető alig pár kilométerre lakik a hercegi pár Anmer Hall-i birtokától és ugyanazokban a társasági körökben mozog, mint ők. Amióta azonban kirobbant a botrány, igyekeznek nem mutatkozni együtt. Amikor Katalin hercegné először hallotta a feltételezést férje hűtlenségéről, azonnal megkérdezte tőle, igaz-e. Erre Vilmos herceg elvileg csak röhögött és azt mondta, kitaláció az egész. Ennek ellenére nem sokkal később már arról szóltak a pletykák, hogy Harry herceg berágott a tesójára, amiért szeretőt tart. Hiszen a megcsalás tette tönkre a gyerekkorukat, nem akarja, hogy György, Charlotte és Lajos ugyanazon menjen keresztül, amin ők…
A vezércikk tartalma három szóban összefoglalva ennyi: "Elég volt fiatalember!” – Én is ezt üzenem neked. Eddig elnéztük beszólásaid, néha mosolyogtunk, néha megmosolyogtuk, a fejünket ráztuk, sajnálkoztunk, elütöttük azzal, hogy gyerek vagy még..., de mostmár én is azt mondom: "Elég volt fiatalember!”

@verőce21: Én megpróbáltam! Bízom az igazságérzetedben és abban, hogy ennek minden helyzetben hangot adsz.! Félek tőle, hogy @durbincs válasza után rendet kell, hogy tegyél ebben a korlátok nélküli világban, ahol egyesek üzemeltetői/admin felszólítást sem kapnak az egyértelmű infokommunikációs felelősségek és jogkörök ellenére. Olyan ez mint egy szellem hajó, ahol egyesek mégis az eleje óta itt vannak. Amerikában hostolt oldal ugyan, de .hu-s domain, tehát a tartalmakat elsősorban egy adminnak kéne cenzúrázni átlátható tájékoztatás mentén. Te még nem tetted ferl ezt a kérdést, hogy hol az admin, akinek mindez a dolga és felelőssége lenne?:)
SystemError
@Shikari: Nagyon izgalmasak a hétközanpi ember számára ezek a körök és mindenképpen valami gyíkosat akarnak az emberek oda látni. Finoman szólva a látszik, hogy van ott valami vagy tudjuk jól kijelentésekre tövábbi következtetéseket levonni elég merész. Ezek alapján másokat elítélni finoman szólva nem helyes! :)

Szóval az aktuális nagyhatalmak mögött mindig mindenki azt lát, amit akar. Mindig le akarják váltani, aztán akik leváltják lesznek ebben a cipőben. Orbánt és a félmaffiozó körei a nagyvilágban ehhez kevesek és őszintén bunkó parasztok ehhez a szinthez. Ennél már jóval alacsonyabb szinten is meghülyülnek pár milliótól és közönségesek lesznek. Nagyon jó, amit írtál, tökéletesen illik Orbánék médiagépezetére:

"Ha pedig tudni szeretnéd, kik birtokolják a hatalmat, elég azt megtudnod, mit és kiket nem szabad bírálni! Egyszerű ez, csak látni kell! :-) "

Szóval én nem látom Szalvini, Orbán, Putyin stb tengelyen, hogy itt jobb világ lenne attól, hogy nem azok a gecik vannak hatalmon, hanem ezek. Őszintén szólva Viktorék simán primitívek ehhez. Még ha Orbán át is látná mit hogyan a klientúra nagyon egyszerű emberekből épült. A titkok megőrzésén és a helyi ügyek "lezsírozásán" kiívűl nem sokhoz értenek. Ez jó Borsodban, de nem igazán elég a nagyvilágban...:) Amúgy ez is lesz a vesztük, hogy az EU-ban már sarokba rakta magát a közönséges stílusa miatt, most dacból megy keletre és vinné az országot is, de az ország nem fog menni és ez lesz a szakítás pillanata. Él már néhány ruszkik fizette menekül miniszter az oroszoknál..:)
SystemError
@verőce21: Úgy érzem, hogy az érvek, párbeszéd és az objektív ítélkezésre való hajlandóság ismét elmaradt...
Így ha nem haragszol ezt egy egyoldalú kinyilatkoztatáson kívűl másnak nem tudom venni részedről. Annak tükrében, hogy itt mindkét oldalon bőven vállalhatatlan dolgok mennek, amiben messze nem én vagyok a kirívó és érdekes, hogy téged én zavartalak ennyire.. Szerintem neked az általam megfigyelt minták és azok személyi összefüggéseiből levont következtetések fájnak valójában, amit megértek...

Ezt kevesebb kultúr önigazolásos vontatott ömlengésből is megértettem volna, hogy számodra "elég volt". Tudod olyan helyeken, ahol valóban kvalifikált szakemberek dolgoznak lenézik a magasröptű, de sehová nem vezető önfényezezést, amiben valódi új megoldások amúgy nincsennek. Viszont 10 ember van berángatva a meetingre rabolva az idejüket.
SystemError
@Shikari: Meghagyom neked a proli ősszesküvés elméletekbe vetett hitedet, hogy legyen értelme a mókuskerekednek
Tudod a másik baj ezekkel, hogy biztos van valami a háttérben és biztos nem az van igazából, amire a legtöbb ember goondol.

Hangokat is szoktál hallani, látni is szoktad őket? www.youtube.com/watch?v=3h1JPd6Yfsw

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.