Folyamatos a sebészeti ellátás a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben – közölte Ralovich Zsolt, az intézmény főigazgatója hétfőn az MTI-vel.

Nekiment az Indexnek a Jahn Ferenc Kórház igazgatója a felmondott orvosokról szóló hír miatt
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

"Határozottan visszautasítjuk a kórház összeomlásáról szóló híreket. (...) A rémhírkeltés tökéletes példája az, amit az index.hu művelt ma a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházzal"

- olvasható a közleményben.

A cikkben egyetlen, a kórházra vonatkozó szám sem felel meg a valóságnak – írta a főigazgató. Közlése szerint a kórházban

nem 7, hanem 23 sebész dolgozik. A távozásukat bejelentő orvosok felmondási ideje két hónap, felmondásuk nem gátolja a folyamatos és magas színvonalú ellátást

- tette hozzá.

A kórház vezetése tárgyal a felmondási idejüket töltő kollégákkal, ugyanakkor megkezdte az egyeztetést más sebész szakorvosokkal is – olvasható a főigazgató közleményében.

Tudatta azt is, hogy az intézmény Pest déli térségének és az azt környező településeknek meghatározó kórháza, 1278 betegággyal. Osztályai közül a sebészeti, a szülészeti, a nőgyógyászati, a fül-orr-gége, a fej-, nyaksebészeti, a neurológiai, az urológiai, valamint az aneszteziológiai és az intenzív betegellátó osztályok a legmagasabb progresszivitású besorolásúak.

A fekvőbeteg szakellátás keretében ellátott betegek száma évente csaknem 38 ezer. Sürgősségi ellátása 24 órában üzemel, átlagosan napi 90-100 beteget fogad.

A sebészeti osztály 50 ágyas, egy 10 ágyas sebészeti őrzővel kiegészülve. Az elmúlt öt évben a kórház az ország egyik jelentős laparoszkópos sebészeti centruma lett – írta Ralovich Zsolt.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Gondolom ez az igazgató is a Fidesz seggéből bújt ki. Milyen párt az amely az igazság eltitkolásával és hazugságok gyártásával próbálja a hatalmát fenntartani?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Gondolom ez az igazgató is a Fidesz seggéből bújt ki. Milyen párt az amely az igazság eltitkolásával és hazugságok gyártásával próbálja a hatalmát fenntartani?
justhpeter
Ha minden rendben van miért izgul a direktor úr ? Kásler mekkmester magára hagyta ,
balos
@Pegero: Milyen minő-seggben próbálsz nyalatkozni?
Aki Én
@Pegero: akkor ma megszűnik a propaganda gyáratok, lúzer.
Várhatóan veled együtt.
namihami
A nekimenés tulajdonképpen helyes. A célt tévesztette el. A valódi illetékesnek menni viszont nem mer, a jólfizető posztja okán.
Aki Én
Nincs gond, hat sebészt csak úgy támogatásként tartottak pluszba. Az már csak hab a tortán, hogy nincs minden rendben ott, ahol egyszerre feláll hat ember, mert elegük lett.
Egyébként nem ez az a kórház, ahol napokkal később találtak meg egy hullát a mosdóban?
Málna
@Aki Én: Az a hat sebész még két hónapig ott dolgozik. Addig megegyeznek velük, vagy pótolják őket másokkal.
De nehéz ezt megérteni...
Aki Én
@Málna: ...te nem érted ellenzős aranyom, ahogy az már lenni szokott. Tehát a kérdés az, miért áll fel egyszerre HAT sebész? Nem az, hogy miért marad, ha marad.
Ne erőlködj, látom, hogy te minden szart önként próbálsz bután védeni. Nincs jelentősége a véleményednek.
Málna
@Aki Én: Hogyhogy miért? Amiért máshonnan is elmennek emberek. Elégedetlenek, jobb ajánlatot kapnak stb...Ezen már megint mit nem lehet érteni? Miért nem azt kérdezed, hogy miért marad ott 17 sebész?
Aki Én
@Málna: ...biztos nem hallottad az eü állapotáról szóló híreket, beszámolókat. Biztos nem hallottad, hogy tízezrével mennek el az orvosok... Nem erről a hat sebészről szól ez a történet, hanem a többi több tízezerről, akik már feladták. Biztos azért, mert minden a legnagyobb rendben. Pfff...
Értem én, hogy buta vagy, vagy annak akarsz látszani, ezért minden problémát elbagatellizálsz, mint minden egyes esetben kivétel nélkül, mikor csak megszólalsz. De miért nyilvánosan? Miért jó ez neked?
Tényleg nem vagyok vevő a butaságaidra. Messziről süt rólad a hazug propaganda erőltetése. Ha arra vagyok kíváncsi, majd megnézem az M1-en.
További jó butulást!
kereső
A Dél-Pesti Jahn Ferenc sürgősséggel keres sebész szakorvosokat! Ez egy mai hirdetés!
Kéretik minden tükröt összetörni, nehogy az "érzékeny" lelkűek bele találjanak nézni- mert meg találnak ijedni.
szegfue
Kiváncsi lennék a 23 sebész szakterületi megoszlására. Ugye van, nyak-, ér-, ortophéd-, kéz-, traumatológiai-, stb. sebész... tehát az is előfordulhat, hogy valamelyik speciális sebészeti területen volt 7 sebész, melyből 6 felmondott.
Málna
@Aki Én: Rögeszméd, hogy másokat butának nevezel. Tudsz róla? Pedig csak nem vagyunk olyan károgósak, mindenben a rosszat keresők, mint te. Nem is értem, hogy lehet így élni.
Híreket pedig látok, hallok, de sokkal többet adok a saját tapasztalatomra.
További jó károgást!
Aki Én
@Málna: Hogy miért vagy buta, Mert nem látsz túl a propagandán, hazugságokat terjesztesz, tényeket tagadsz el. Inkább hiszek neki, mint a magadfajta buta propagandistának.

hvg.hu/gazdasag/20191217_kincses_gyula_interju#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default
ómió
Csont nélkül már egy ilyen piti hazugságot se lehet "haladóilag" abszolválni? Mi lesz így, efftársak?
Aki Én
@ómió: ...efftársak, efftársak, efftársak...
Valami új, valami felnőttes, valami érdemi?
Egyébként ezt a kifejezést a komcsik használták, vagyis orbánék és felmenőik, a szoci éltetői és fenntartói akik foggal, körömmel védik az ügynöklistákat.
Rossz a címzett, gondold újra.
ómió
@Aki Én: Nem rossz a címzett! Máig is használjátok! Sőt! Beindulva időnként még az Internacionálét is eléneklitek! Hiába hazudnád le meg másra! De, ha már szerinted se elég "felnőttes", szólj az efftársaidnak!
Aki Én
@ómió: ...használjátok...???
Nem vagyok fideszes. Ti imádjátok a komcsibolsi fideszt :)
Aki Én
@Pegeromán: ,,zacsi fölötti odu"
Látom, nálad ez mindig központi téma, te mellőzött beteg fasz.
ómió
@Aki Én: Nem az a "komcsibolsi", akire ti ráhazudjátok meg, akit 30-40 éve valahogy a bandátokba kényszerítettetek, de az első adandó alkalommal otthagyott benneteket, hanem, aki ma is az (mint te) és a kongresszusán elénekli az internacionáléját (ahogy ti)! Innét hazudozz tovább!
Aki Én
@ómió: ...ostoba, egysíkú, tájékozatlan és vak ember vagy, ócska propaganda dumával. Az ilyenekből van elege a nagy többségnek. Te imádod a hazug komcsikat, de azt sem érted. Vicc ember vagy.
Aki nem látja mi folyik ma, az egy unintelligens fajankó. Ennyi!
Csizmás Kond
Amúgy ezeket nem ishírként közlik, hanem a beteges baloldal ébrentartásáért...
ómió
@Aki Én: Aki nem látja a bolsi hazudozást, mint te, az tősgyökeres bolsi! És, mint ilyet, nem "méltatnálak". Falra hányt borsó és időpocsékolás lenne.
Aki Én
@ómió: ...gondolom azért nem az efftársaidat szórakoztatod, mert már azok sem kíváncsiak rád.
Sajnálom, buta vagy a párbeszédhez.
ómió
@Aki Én:Efftársaid neked vannak, "Aki Én" efftárs! Ez onnan is látszik, amikor a kongresszusotokon az Internacionálétokat énekelitek! Már ezt is rám hazudnád? Tipikus bolsi vagy! Ahogy Lenin efftársad "megteremtett"!
Aki Én
@ómió: ...gondolom azért nem az efftársaidat szórakoztatod, mert már azok sem kíváncsiak rád.
Mondom, buta és tájékozatlan vagy a párbeszédhez.
Apropó, internacionálé:

orbán:
Politikai pályafutását Székesfehérvárott, gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte.
1989–1990-ben a Soros Alapítvány ösztöndíjas
1992-ben a Liberális Internacionálé alelnökévé, majd 1993-ban a szervezet végrehajtó bizottságának tagjává választották.
1992. január 31.
A Fiatal Demokraták Szövetsége Pécsett rendezi negyedik kongresszusát. A háromszázötven küldött mellett hatvan külföldi politikus is részt vesz a kongresszuson. A meghívottak között van Otto Lambsdorf, a Német Szabaddemokrata Párt vezetője, a Liberális Internacionálé elnöke, aki beszédet is mond abból az alkalomból, hogy a kongresszus megvitatja a Fidesz csatlakozását a Liberális Internacionáléhoz.

1992. február 8.
A Fidesz negyedik kongresszusa szombaton ellenszavazat nélkül elfogadta a pártnak a Liberális Internacionáléhoz való csatlakozását kezdeményező javaslatot.

a Fidesz-konferencián való megjelenése nem jelenti az SZDSZ-hez fűződő jó kapcsolatok gyengülését, s örömét fejezte ki, hogy Magyarországon a liberalizmusnem egyetlen politikai párt privilégiuma.

1992. szeptember 4.
A Fiatal Demokraták Szövetségét (Fidesz) pénteken, a kelet-közép-európai térségből elsőként, teljes jogú tagként felvették a több mint hatvan pártot és csoportot tömörítő Liberális Internacionálé (LI) teljes jogú tagjai közé.
ómió
@Aki Én: A tűfennakadásodat most hagyjuk! Egyéb! Nem az a KISZ-tag, meg párttag, aki 30-40 éve az volt, mert valahogy belekényszerült, de mihelyt módja volt rá otthagyta a rablóbandátokat, hanem az, aki - mint te - máig is az, vagy azok szekerét tolja! Liberális! Kossuth is az volt meg Széchenyi is, dereng? Csak, amig a Fidesz észrevette, hogy a mai "liberális" az valójában anarcholiberális, addig eltelt pár év, de utána pánikszerűen otthagyták az anarchistákat! Nem úgy, mint ti bolsik! Nektek elég volt a nevetekbe behazudott "M"unkás "kifelejtése", viszont minden maradt a régiben! Az tény, hogy Orbán Soros ösztöndíjas volt, amit a bolsevizmus lebontásáért küzdve kapott, viszont ma meg a nemzet felszámolása érdekében végzett "harc" az ehhez kötődő "kívánalom". Nagyon nem mindegy! Mára ilyen már csak nektek jár!
Aki Én
@ómió: ...gondolom azért nem az efftársaidat szórakoztatod, mert már azok sem kíváncsiak rád.
Mondom, buta és tájékozatlan vagy a párbeszédhez.
Nyalod a bolsi köpönyegforgatók hazugságát, és te vádolsz másokat. Én, vagy családom nem volt komcsi ,,valahogy".
Így nem kellett sem otthagyni, sem megnevezést váltani. Sokadszor. Aki nem látja mi folyik itt ma, és kik azok az ugyanazok, az egy szellemi toprongy. Ez a te esetedben nem is kérdés.
Amit mondtam, komolyan is gondoltam. Buta és tájékozatlan vagy a párbeszédhez.
ómió
@Aki Én:Nem voltál komcsi? Ahhoz képest ugyanazt a hazugságmantrát tolod, mint ők! Ehhez nem kell komment, se magyarázkodás! Önkifejező! Mint, ahogy saját magadnak az állandó másikra hazudása is!
SystemError
@durbincs: Hogy lett ez a meló? Az " Agyatlan, gerinctelen buzikat keresünk" jeligére rácápáztatok mi? Az a baj a közönséges paraszttal, hogy egy kis hatalomtól, pénztől elszál a kis ostoba agya és elkezd parádézni, mint egy 1*1 bunkó. Közben pedig elhiszi, hogy minden király. Sajnos attól még tudatosan választott közönséges parasztok vagytok csak akárminek gondoljátok magatok. Ne izgulj a beszervezők is ezen röhögcsélnek egymás között, miután leadták a 20 perces oktatást, ami a magasztos munkádhoz kell.

Kicsit olyan lehet ez, mint a Mónika show beszervezői. Keresnek valami tudatlan, proli parasztott, aki 20e-ért egy ország előtt járatja le magát, miközben elhiszi, hogy minden mennyire király volt...:)
nemzol
A kórházban összesen 23 sebész dolgozik, köztük rezidensek és szakorvosjelöltek, szakrendelőben dolgozó orvosok, nyugdíj előtt álló, ügyeleti munkát nem végző orvosok. Ügyeletvezető csak végzett szakorvos lehet. A kórházban ennek a hétfős szakorvosi gárdának a hat tagja mondott fel.
SystemError
@durbincs: Egzakt.. bizony az ellenség szó számotokra. Sok bajotok lesz mêg egzakt server log-ok és a BIX átmenő forgalmi összefüggések miatt. Jaj bocs, elfejetettem, hogy az odarakott fidesz csicskák nem szakemberek...és arról sincs fogalma hogyan épülnek fel hálózatok...
SystemError
@durbincs: IT-s fidesz felszopó szurikáta? Automatikusan figyeli, hogy szophat-e, most igen most nem? Rejtőzködő kis pöcs ITS nagy pofával? Azt igazából egy román IT-s 1000-re és csak néha jár be Hüvösvölgybe fizuért? Egy BeneRománBérnáciMediaworks csicskoid kis geci?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.