Balog Zoltán református lelkész, országgyűlési képviselő, 2010-től a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára, 2012-2018 között az Emberi Erőforrások Minisztériuma vezetője. “Ez egy ténymegállapítás. Nem örülök annak, hogy ilyen tényeket kell megállapítani. De az egészen biztos, hogy sérül az emberek igazságérzete, ha meghallják, hogy van egy önkormányzat, amelynek az évi 40 milliós költségvetésből 80 milliót kell kifizetnie valamiért, ami 2013-ban probléma volt, és nem orvosolták megfelelően – vagy talán elődeik hozták létre. Hogy ezt a miniszterelnök így tette szóvá, arról nem kérte ki a véleményemet. Én nem így beszéltem volna erről.”

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az önkormányzat hibáját fizesse ki Orbán, hiszen sok mindenre elfolyt már a közpénz, vagy az önkormányzat vegyen fel hitelt, ahogy annak idején Orbán nógatta az önkormányzatokat az eladósodásra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
...és ez papnak meri nevezni magát. Kapott egy olyan pozíciót orbántól, ahonnan a legtöbbet tudta volna tenni a cigányok helyzetének javítása érdekében, de nem tett semmit. Helyette beállt tolvajsegédnek a mester mellé, kedvenc szóhasználatukkal élve csak úgy a rájuk jellemző identitásból eredően, lopnak csalnak, hazudnak.
simmering73
A református egyháznak már rég meg kellett volna szabadulni ettől az embertől.
Eladott Ország
@simmering73: Mi tagadás, igen nagy kedvencem nekem Balog Zoltán betanított esztergályosból előbb isten, majd Orbán Viktor szolgájává süllyedt miniszter, akiről bármikor gondolkodás nélkül kijelenthető, hogy – ha eltekintünk a napi közpénztalicskázástól – messze a legnagyobb károkat okozó folyamatokat hozta tető alá, amióta a fidesz harmadszor is rászabadult az ország kormányrúdjára. Annál nagyobb istencsapása kevés van, mint hogy ennek az elcseszett lelkésznek bármihez köze lehet, bármire befolyása lehet, amiben az ember szó benne van. Balog Zoltán – pontosabban az egyház – szerint a papi hivatás, valamint a képviselői munka egymással összeegyeztethetetlen. Hogy ez azért van-e, mert nehéz azt prédikálni a templomban, hogy ne lopj, miközben az illető nagyban segíti a kormányt abban, hogy napi szinten lopjon el milliókat a magyar állampolgároktól, azt nem tudom. Viszont ha őszinte akarok lenni, nem hiszem, hogy ez az akadálya a dolognak. Balog Zoltán eddig is gond nélkül hazudott és asszisztált milliárdos mértékű csalásokhoz. A szeme sem rebbent.
Boldogan jópofizott a milliárdos csalással vádolt Farkas Flóriánnal. Ja, nem, Farkas Flóriánt nem sikerült megvádolni, csak a mindig ismeretlen tettest. De gond nélkül hazudott az egészségügy, valamint az oktatás helyzetéről is éveken keresztül és tett úgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Az Emberi Erőforrások Minisztereként pont annak ellenkezőjéről, vagyis embertelenségéről vált hírhedtté. Orbán Viktor parancsára gond nélkül nevezte hazugnak azokat, akik kritikával merték illetni a hatalom valamely döntését. Tökéletes báb volt.
Nessy
Tiszteletes úr! Hogy szól Isten parancsa? Ne hazudj, felebarátodra hamis tanúságot ne tégy!!!
Amit most előadnak a hívek, hazánk nagyjaival együtt "gyűlöletkeltés" témában, az hasonló egy régi reklámhoz: Igyál még egy pohárral és fogd a nyuszira!
human
Tegnap véletlenül 3 másodpercet láttam Bayer műsorából. Még akkori is éppen tolta a gyűlöletpropagandát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.