A "börtönbiznisz", a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, a migráció és Gyöngyöspata is szerepel a Fidesz szerdán kezdődő, kihelyezett frakcióülésének napirendjén.

A kormánypárti képviselőcsoport az MTI-vel közleményben tudatta, hogy szerdán kezdődik a frakcióülése Balatonfüreden. A tanácskozáson felszólal Orbán Viktor miniszterelnök, aki a kormány előtt álló feladatokról tájékoztatja a képviselőket. Emellett a frakció felkészül a tavaszi parlamenti ülésszakra.

Azt írták: az ülésen a tervek szerint napirenden lesz több olyan téma is, amely a magyar emberek igazságérzetét sérti.

Ilyen a milliárdos iparággá vált börtönbiznisz, a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, ami a győri gyermekgyilkossággal kapcsolatban merült fel, a gyöngyöspatai romák kártérítésével összefüggő kérdések, továbbá a bírói korrupció gyanúja, amelyet a Szeviép-ügy hozott felszínre

- ismertették.

Emellett a balkáni migrációs útvonalon erősödő feszültség, a közelmúltban szerveződött migránskaraván és röszkei áttörési kísérlet miatt várhatóan a bevándorláspolitikával és határvédelemmel kapcsolatos politikai kérdések is napirendre kerülnek – ismertette a Fidesz-frakció.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
3 napos birkamenet lesz. A vezérkos ismerteti az útirányt, a sok birka utána mekegi az áment, majd hazaterelik őket.
kereső
Ez az eddigiekhez képest semmi változás.Ezt nyomatják már jó ideje. Na de egy parlamenti frakciónak nem más dolgokkal kéne foglalkozni- NAT, Természettudományi múzeum, pedofil ügy- és a nemzetbiztonság, a forint mélyrepülése= az emberek kifosztása, az egészségügy csődhelyzete, ...???
kereső
És akkor ide meg egy kis ÉS-és Váncsa :

"Summa summarum ahol élünk, az a számunkra lehetséges vilá­gok legjobbika. Még le se zajlott a rendszerváltás, amikor már vissza­vágytunk a Kádár-korba, 94-ben pedig úgy siettünk az MSZP-hez, mint a gyermek anyja kebelére. Bokros rettentő bajszától a végén megriad­tunk ugyan, de 2002-ben újra megpróbáltuk, és a kiábrándító ered­mény dacára 2006-ban megint. Nem tudva, hogy a háttérben a nagy férfiú már két évvel korábban döntő elhatározásra jutott. A Kádár-rendszer 2.0-ás verzió­ját ő dobja piacra, ő üzemelteti, ő tesz vele min­ket boldoggá. Persze nem szimpla koppintásra gondolt, hanem egy le­tisztultabb, elegán­sabb, hajlékonyabb képletre, amelyben nincs KB, PB és más efféle szarságok, hanem csak ő van, ő és ő mindenütt. Az is fontos, hogy a termék által keltett összbenyomás a létező szocializmu­sénál is bárdo­latlanabb, gusztustalanabb, sötétebb, taplóbb legyen, aminek követ­keztében a tetszési indexe már az elején az egekbe szö­kik és mind­örökké ott is marad."
fahrenheit451
"általában jobbra szoktak fordulni, de néha elfelejtik ezt, és olyankor balra mennek."

444.hu/2016/07/08/eltevedt-egy-birkanyaj-norvegiaban
tudode
Aztán utána összeáll/ül a fideSS mag és jót röhögnek az átverő són:
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
Az az ország tragédiája, hogy KÖZJOGILAG NINCS IS KORMÁNY, csak egy bánat tudja mi ván, csak nem az igázi (Rajkim)!!!
.
Őfélesége nemisminiszterelnök!!!
.
Micsoda galeri!
.
Tévedni emberi dolog, DE EKKORÁT!
Nessy
Jó fantáziám van, de nem tudok elképzelni egy olyan frakció űlést, ahol valaki kérdezni, vagy ellentmondani merne!
Biztos ebéd után tarják majd a szövegelést, miközben a hívek csendben kérődznek, meg édesen szuszókálnak nyitott szemmel!
namihami
@Horizont: 13.08:: Mert a család ott vett szállodát és a kínaiak most nem jöhetnek. A bevétel viszont igen. És a szobák árai is a kötetlen árképzés kategóriájába esnek.
namihami
A fentieken kivül még kiemelt téma lesz a pedofília, a gyerekpornó , az adriai kirándulással egybekötött qrvázás, az állandóan mantrázott, de ha kell, minimálisan módosítható vezényszavak ismételt kiadása és a családfő (adóbevallása szerinti) mérhetetlen elszegényedése. A fontossági sorrend aszerint módosul, amilyen lábbal kel a Főnök.
És ezzel a frakcióülés, mint olyan, úgy új téma, mint idő híján, be is lesz fejezve.
Eladott Ország
-Valaki belökhetné őket a Balatonba. - Ezeket? Még a Marianna se lenne elég mély ezeknek.
Mivel a Füred már a félhülye Lölöé, biztosan kurva sok közpénzbe fog kerülni.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/81583785_704574159949320_8754748661994356736_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ohc=xubtG8f2Ld4AX8lmiO8&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=469ac351119d9216eef20eb929224244&oe=5E8D9B8E
Ez itt teljes valójában az orbáni plebejus, a népmesei hős, 2020 Magyarországának ideáltipikus megtestesítője, maga a rezignált bukolika és a szenvtelen ostobaság díjnyertes ötvözete. Mészáros Lölö. Az ember, aki nem oly régen 3 millió forint árbevételt kapart össze egy év alatt. Most 415 milliárdnál tart. Igen, ő az. Hát nem egy átlagember, az egészen biztos. Minden szava aranyat ér, szinte aranyköpetek sorozata, csiszolatlan gyémántok elénk hányt füzére, a harmadikos diák szellemi szintjén megrekedt, kétszámjegyű szavas szótárát büszkén lobogtató, öntudatlan nemzeti tőkés. És bár a legtöbb szellemi fogyatékos, vagy azt a benyomást keltő embertársunk tök szerethető, kedves figura, zavarbahozhatatlan Lölö lamentálása hallatán mégis ökölbe szorul a kezem. Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső-középosztály megtestesítője, a NER jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Már-már fizikai fájdalommal járt végighallgatni a sehonnan sehova nem vezető, végtelenül kínos gagyogást, a milliárdos lábtörlőnek használt téeszelnök primitív, mélysötét és öntudatlan küzdelmét a magyar nyelvvel. Pedig az ádáz küzdelem ellenére is kevesebben vannak, mint többen azok, akik erkölcsileg ilyen mélyre ásták magukat. Ahol egy ilyen zavart, hebegő-habogó tejbetök, óvodások szellemi szintjét megszégyenítő őstulok az ország leggazdagabb embere lehet, aki azt sem tudja mennyi a vagyona, ott nem kis bajok vannak a nép önértékelésével.
ómió
Se gázáremelés, se nyugdíjlenyulás, se "elkúrtuk"? Ja, azt majd Böszme efftárs!
Aki Én
@ómió: Gázáremelés volt 2010-től 3 éven keresztül, ráadásul az inflációt meghaladó mértékben. Azóta pedig a gáz világpiaci ára a felére csökkent, nálunk nem.
Vágod, buta bolsi propagandista?
A 3000 milliárdos manyup lenyúlásról pedig gondolom nem hallottál, te alulművelt, informálatlan, bolsi uszító., te fidesznek is szégyene.
A bolsi efftársaid nélküled üléseznek? Még oda is buta vagy?
simmering73
@ómió: 2013.01.21.gázpalack csere 5175ft, 2020. január 28 gázpalack csere 5175ft, miközben a gáz világpiaci ára 60%-kal mérséklődött. Miről pofázol itt kiscsákó?
ómió
@Aki Én: Érdekes! Én nem láttam a számlámon gázáremelést 2010. óta! Eszerint túl kevés, ha te azt hazudod! És mondd csak, tetüfi, melyik országban csökkent a lakossági gázár a felére? Hazudj ide egy öblöset - hátha megnyugszol! A 3000 milliárdos manyup lenyulásról hallottam! Pufajkás efftársadék ennyit nyultak le az állami nyugdíjkasszából és tereltek nyugdíjat nem fizető efftársi magánnyugdíjpénztárakba! Emiatt az állami nyugdíjkassza a nyugdíjfizetéseket is már csak államkölcsönből volt képes teljesíteni! Éppen azért, mert elloptátok, mocsadék, hogy ezt utólag a másikra hazudhassátok! Arra, aki a kilopott pénzt visszatette a helyére! Ez a te aljadékfajtád, amelyik a feka bolsiságát állandóan a másikra hazudná - még az Internacionáléja ajvékolása közben is!
Aki Én
@ómió a buta bolsi: ...mondtam már, eszméletlenül buta és tájékozatlan vagy. Nincs valami hazai román fórum, ahol kíváncsi rád bárki? Néha közlöm, hogy kretén vagy, ez nem jelenti, hogy beszélgetni akarok veled, vagy olvasni a bolsi hazugságaidat.
Attól, hogy te nem tudsz valamit, még létezik. Ahogy látom, te sokmindenről lemaradtál. A tények nem attól tények, hogy te a képességeiddel rábólintasz.
Bújj ki a fényre ánuszlakó!
ómió
@Aki Én: Ultima ratio-ként most se maradt más, aljadék, mint önmagadnak a másikra hazudása? Nézz valamit a Lenin-összesben, biztos van ott hozzádillő ocsmányság, hazugság elég, ami még az "újdonság erejével" is hathat!
ómió
@simmering73: Majd akkor vakkantsál, tetüfi, ha nem csak a "világpiaci", hanem a lakossági gázár is lement bárhol a felére!
Aki Én
@ómió: Mint mindig, most is te imádod látványosan hazug bolsi testvéreidet. Mit fárasztasz kretén, nincs haverod?
Buta vagy te a párbeszédhez, sajnálom. Vagy nem...
Eladott Ország
@ómió: Újra indul a szolfézs óra: Orbán Viktor és Bözsi néni. Elő a hangvillával!
Gyertek lányok, öltözzetek fehérbe,
Szórjatok rózsát Orbán Viktor elébe!
:Hadd járjon ő a rózsába’ bokáig,
Éljen, éljen Orbán Viktor sokáig! :
www.youtube.com/watch?v=DLb_EAUmU_o
Aki Én
@ómió a buta bolsi: Gyanítom, ez sok lesz a magadfajtának egyszerre, ezért csak adagolva kapod, hátha eljut valami. De gondolom bolsi hazaáruló hazug fajtád nem enged az ellenzőn túl.

,,Miközben a média tele van a kormány rezsiharcának hirdetéseivel, amelynek "megvédéséhez" a kabinet legutóbbi nemzeti konzultációjában a szavazók támogatását is kérte, a legutóbbi EU-statisztikák szerint az egész Uniót tekintve a lakossági fogyasztók szemszögéből Magyarországon változtak legkedvezőtlenebbül a földgáz tarifák, de az áramárak is kisebb mértékben csökkentek, mint az EU-ban. (Tekintsünk el most attól, hogy a brüsszeli tervek a földgáz árának módszertanát nem is érintenék, csak az áram hatósági ármeghatározását vezetné ki, leghamarabb 2022-től.) Az Eurostat legutóbbi árstatisztikája azt mutatja, hogy Magyarországon 1,5 százalékkal emelkedett a lakossági földgáz ára 2015 második féléve és 2016 hasonló időszaka között, miközben az EU-28-ban több mint 10 százalékkal mérséklődtek a tarifák."
simmering73
@ómió: Pofád lapos legyen te tetű. Anyáddal ugass így te köcsög.
ómió
@simmering73: Érv nyista, nyomika? Csak a pöcepofád fortyog?
ómió
@Aki Én: Magyarországon, a maga efftársiságát másra hazudni igyekvő idiótája, - bármelyik "rokonszakmátok" hazudja is - tíz év óta nem "változtak" a lakossági földgázárak. Akkor csökkentek több, mint 25 %-kal, mig ugyanakkor "az egész Uniót tekintve" még évekig lényegi változás nem történt bennük és majd csak jóval később "mérséklődtek" 10 %-kal! (A mi már tíz éves 25% fölötti "mérséklődésünkhöz" képest!) Ennyit a bolsi hazudozásról a témában! Az áram hatósági árszabályozása uniós "kivezetése" terve meg megint csak arra lenne jó, hogy a szolgáltató multi megint kénye-kedve szerint emelgethesse az árát - gondolom, a bolsi fajtád legnagyobb egyetértésével!
ómió
@Eladott Ország:Még Rákosi dédikéd idejéből ollóztad a "rigmust" - akkor volt az ilyen divat - hogy most másra hazudhasd? Ögyes, csak túl átlátszó!
Aki Én
@ómió a buta bolsi: Megint szembe mész a forgalommal te buta bolsi fajta. Szakadj már le rólam. Attól, hogy néha közlöm, hogy egy alulművelt bolsi felbujtó vagy, még nem vagyunk haverok.
Menj valami fideszes társaságba, habár talán ott is kilógnál a sorból a buta bolsiimádó hazug fajtáddal.
ómió
@Aki Én: Remélem, a napi Internacionálé kvótád eléneklésén már túl vagy, mert csak utána szoktál próbálkozni magadat a másikra hazudni!
Aki Én
@ómió: ...húúúúú, de kibaszott fejlődésképtelen, buta vagy ember...
A liberális internacionálé alelnöke a te imádott gazdád volt. Gondolom akkor cuppantál rá így a témára, és azóta is ennek gőzében élsz.
Bravó lúzer bolsi, bravó :)
ómió
@Aki Én: Megint átmentél múltban élő "haladóba"? Ki mi VOLT!? Te mi VAGY? Egy idióta, magát másra hazudni igyekvő bolsi tetü!
Aki Én
@ómió a bolsi tetű: Mi van bolsi, te munkásőrök igaz szerelmének gyümölcse? Ma nincs eligazítás? Menj kocogni, levegőzni úszni, könyvtárba... Ma vetkőzd le bolsi énedet, ne rombold a magyar közhangulatot.
Ép testben, ép lélek.
solidedge
Érdekes összefüggés van a Magyarországon élő csökkent értelmi képességű emberek és a Fidesz szavazók között. Pont megegyezik a számuk. Sokan közülük normális emberként születtek, de a megyei újságok és az M1 miatt arra a szintre csökkent értelmi képességük hogy megértik amit a felcsúti cezaromániás kis emberke pampog nekik.
ómió
@Eladott Ország: Tán egykori vérbíráitokra?
Eladott Ország
@ómió: ma, 15:04; Kövér Lászlóról :
A gazdag életrajzi elemekből kár volt kihagyni a legfontosabbat: Kövér László felvételi vizsga nélkül került be az egyetemre. No nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat). A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. Indoklás: "Az 1956-os ellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért." Kiváló "vérbíró" volt az apja. A gyermek nem felelhet az apa rémtetteiért. DE! Nem az apát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem idióta gyermekét! Ebből fakad minden aljassága. Mások élete, vére... ugródeszka a tuskónak. "Kutyából nem lesz demokratikus szalonna." ezt maga Kövér Köteles Laca mondta és milyen igaza volt!
ómió
@Eladott Ország: Ilyenek voltak a törvényeitek, tetüfi! Már, ha ez esetleg igaz! Ezekért az felel, akire a törvény hatályos, vadbolsi idiótája!? Vadabb baromságod nincs?
ómió
@Eladott Ország:Most, hogy már nem fuldoklasz benne, parkírozzál nyugodtan a bolsi latrinában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.