"El kell gondolkodnunk azon, hogy a strasbourgi bíróság hatályát felfüggesztjük-e Magyarországon, az emberi jogok helyzete enélkül is biztosított". Így fogalmazott Vejkey Imre, a KDNP vezérszónoka csütörtökön a parlamentben, a börtönkártérítések felfüggesztéséről szóló törvényjavaslat általános vitájában. A képviselő erősen nyitott: azt mondta, "bűz van Strasbourgban", a bíróság precedens ítéleteivel támogatta a börtönbizniszt, magyar bíróságokkal együtt a bűnözők oldalára állt. Szerinte ez nem előremutató európai joggyakorlat. A bíróság ellen érvelve felhozta a bangladesi menekülteknek megítélt kártérítést is. "A strasbourgi döntések sértik az állam kompetenciáját, az ítéletek mögött globális csoportok érdekei húzódnak meg" – mondta. Éppen ezért szerinte "itt az idő, hogy az Európai Emberi Jogi Egyezmény felmondásáról, vagy bizonyos pontjainak felfüggesztéséről gondolkodjon el a kormány".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@nevemnick: (14:08)
..nem véletlen,hogy nem jönnek össze a német keresztény CDU/CSU-val sem!A H.Kohl-lal való egykori
"kapcsolatuk" is csak kamu volt! A keresztény "néppártos" M.Webernek is nekimentek !Hiányzik nekik
a rendszeres pofánvágás?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Az Úr szolgái. A keresztényi szeretet jegyében. Persze az Úr az Orbán nevet viseli.
---És mielőtt bármit mondanál:: ""Az Úr nevét szádra hiába ne vedd!"".
nevemnick
Meg a jó qrva nőnemű felmenőiteket, ti operettkeresztények.
Nessy
@namihami: Feltételezed státusz keresztényeinkről, hogy ismerik a Tízparancsolatot? Hogy papír nélkül el tudnának mondani egy hosszabb imát? Odáig még eljutottak, ha a főnök reprezentálni akar misén, vagy Istentiszteleten, akkor ájtatos pofával körül állják!
sokanvagyunk
"itt az idő, hogy az Európai Emberi Jogi Egyezmény felmondásáról, vagy bizonyos pontjainak felfüggesztéséről gondolkodjon el a kormány". - mondjuk "bizonyos" második vagy harmadik cikkét, vagy esetleg úgy rugalmasan, részletezés nélkül a negyven százalékát? - és átnevezik Félegyezménynek... (egyébként szerintem az egyezményben nagy marhaságok is vannak).
kokopelli
@nevemnick: (14:08)
..nem véletlen,hogy nem jönnek össze a német keresztény CDU/CSU-val sem!A H.Kohl-lal való egykori
"kapcsolatuk" is csak kamu volt! A keresztény "néppártos" M.Webernek is nekimentek !Hiányzik nekik
a rendszeres pofánvágás?
nevemnick
@kokopelli: egy is elég lesz, de az agyrengető, hogy örökre belevéssék az agyukba (?), hogy ,,Nekünk Magyarország az első!" és nem az utolsó!
Mocskos gerinctelen banda.
simmering73
Bűz van Magyarországon. Bűzlötök, b+.
Clavigo
Vazzze,,,,egy tîz személyes " néppárt " vezérszónoka... Bűzt meg talán azért érez,,mert túl közel van a szája az orrához...,,vagy az orra Orbán valagához..
kereső
Anyám borogass! Ezek akarnak az EPP-ben maradni? És egyáltalán Európában ???(nem földrajzilag gondolom).Hiszen ez a hülye, ezzel az Európai alapértékeket kérdőjelezi meg. " Menjünk vissza Ázsiába , úri véreim"!(Ady). De tényleg. Oda valók vagytok B+, kereszténydemokratanéppártostul.
kereső
Ráadásul, mindezt egy mérhetetlen támogatottságú párt mondja. Erről tartsatok "nemzethy konzultációt"!
kissé felnőttem
elmentek az emeletről?
és ti mért nem mondjátok fel a barátsági szerződésta figyesszel??
10-11 en többet költötök mint a fides.
Azért kis pofám hogy dőzsölhessetek ? kedvetekre pedig porba fingásnál tőbbet alig értek. fogat mosnátok ! .Rénszarvasra nem mentek vadászni helikopterrel?ja már nem? kár.
kereső
És csatlakozott hozzá a náci párt, dúró dóra hozzászólása szerint. Egymásra találtak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.