Megtámadták az oldalt, de már helyreállt.

Hackerek támadták meg a kormány koronavírusról tájékoztató weboldalát

A koronavirus.gov.hu oldal, amin keresztül a magyar kormány tájékoztatja a lakosságot a járványról a mai napon egy időre nem volt elérhető. Dömötör Csaba a Facebookon azt írta, hogy kívülről jövő támadás történt.

A Nemzeti Infkommunikációs Szolgáltató és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet munkatársai részletesen vizsgálják a támadás körülményeit, és a beazonosítás után büntetőfeljelentést tesznek. Bárki is kezdeményezte ezt a támadást, tudnia kell, hogy a büntetőjogi következményeken túl emberéletekről van szó

- írja a politikus.

Szerencsére az oldal most már normálisan működik.

Kép: koronavirus.gov.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
@Clavigo: Mindegy, ki volt, ebben a helyzetben ez életveszélyes is lehet! El kell fogni, és úgy megbüntetni, hogy leégjen a haja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Magyarok, férfiak és asszonyok, emberek, egészségesek és betegek! Hallgassátok a nagy kipcsak törzsfőnököt! Tudom, mindenki hócipője tele van a koronavírusról szóló hírekkel, a félelemmel, a valós és vélt, kreált áltudományos, alá nem támasztott mendemondákkal, de legfőképp a bizonytalanság az, ami az embereket pánikreakciókra készteti. Mert kitől remélhetnének megbízható információkat és megnyugtató szervezést, ha nem a kormánytól? Ahogy minden országban ez a kormányok dolga. Nálunk is, hiszen kipcsak vezérünk felállította az operett törzset, de mint mindent, ezt is olyan öregesre sikerült felállítania. Amin azért nem csodálkozom, mert amihez ez az ember eddig hozzányúlt, az vagy szarrá vált, vagy eltűnt. A kipcsak operett karmester mondta volt az ő magántulajdonú Kossuth-szócsövében, hogy mimagyarok bízzunk benne. És nem röhögte el magát az aljas gazember. Természetesen a hívein kívül ezen mindenki jól mulatott, mert sem köztünk, sem a rokonaink, ismerőseink, barátaink közt nincs olyan, aki ne járt volna kórházban. Olyan ember is egyre kevesebb van, aki különböző hírforrásokat böngészve napi szinten ne szembesülne a ténnyel, hogy a kipcsak vezér meztelen, bár felöltözve sem egy hejdehajj. Nem szeretem az elhízott katonákat-huszár típus, bár tenyerei mostanában eléggé leharcoltnak tűnnek. Ám mint tudjuk, évértékelő volt a Cinege utcában, pépesre verte az ő véraláfutásos töltőtollát, mert egyszerre két kézzel is képes írni. Sőt, már láttuk vízen is járni, felemás csizmában, ott is operatíve, mint Napóleon, megtervezve a sátorban a Waterlooját. Maga köré gyűjtötte a retkes körmű nemzeti kuruzslót, aki igyekszik mindenkit megnyugtatni, hogy – a mi nemzeti erősségünknek és a Bibliának hála – itt mindössze egy enyhe köhögés lesz országos szinten. Meg hát az összes többi alattvaló mellett ott díszelgett a Havasi is, aki nélkül a kipcsak vezér egy sort sem tud elolvasni.
Eladott Ország
KipCsak Norisz megígérte, kidolgozza az ellenszert, elkapja a vírust, egy koki, egy saller, annak annyi. Esetleg a koronát kéri jutalmul. De senki nem marad magára, mert a mi vásárolt diplomás keresztény orvvadászunk kihirdette a tutit: a templomokban minél több istentiszteletet és misét kell tartani. Eddig legalább Istent, mint megváltót a járvány legyőzése elleni izzadságos harcukból kihagyták, de ezek szerint rájöttek, hogy nagy hiba volt. Pedig egy híres retkeskörmű magyarságkutató megmondta még a Kékgolyóban: a Tízparancsolat az, ami kihúz bennünket minden szarból. Így valószínűleg az országot aktuálisan ellepő fekáliából is.
Clavigo
Asszem a soros volt,,,,,de gyurcsány biztosan...
verőce21
Boot@ phar@szt bholsevik hackererbanda...!
vacsi
@Clavigo: Mindegy, ki volt, ebben a helyzetben ez életveszélyes is lehet! El kell fogni, és úgy megbüntetni, hogy leégjen a haja!
SystemError
Biztos nem a szerver fosta el magát aztán most fideszesen össze-vissza hazudozva keresni kell, hogy ki vágta fel az oldalt.. Nyomorékok! :)
nezelodo
Akkor ez most nem gyerekcsíny volt, mint amikor a fijjuk törték fel a politikai ellenfelük honlapját? Akkor még a gülütóni tudta a tutit a gyerekcsínyről. Azzal együtt most a vezér lehúzhat neki egy kipcsák sallert.
Yoda69
Egy nagy szart volt támadás csak sokan néztek egyszerre és ez kicsapta a biztit. Pedig biztos erre a szoftverre is elköltött a fideSS par száz milliót. De mit várjunk ettől ha az 5 milliárdos szavazat számláló program se működött
1magyar
Ilyen rendkívüli helyzetben ezek a hackerek kaphatnának halálbüntetést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.