A miniszterelnök azt mondja, hogy ez egy nemzetfelemésztő vírus, ami a nemzeteket szétporlasztja.

Orbán Viktor szerint mindannyian támadás alatt állunk, a biológiai fegyvert liberális laboratóriumban fejlesztették ki

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor egészen sajátos beszédet mondott a csütörtökön kezdődő két napos CPAC Hungary konferencián.

"Amikor a mai alkalomra készültem, visszaemlékeztem, hogyan jutottunk el idáig. Hogyan kerültek a magyarok egy ilyen előkelő klubba. Nem vagyunk hatalmasok, félelmetesek, nincs nagy hadseregünk. Kit érdeklünk? Ma mégis itt vagyunk mindannyian. Ennek egyetlen oka lehet. Van egy dolog, ami a mi hazánkat fontos tényezővé teszi. Magyaroroszág egy inkubátor, ahol a jövő konzervatív politikáját kikísérletezik"

– kezdte beszédében Orbán Viktor.

Orbán azt is elmondta, hogy a magyar siker világhírnevét Soros Györgynek köszönhetjük.

A miniszterelnök szerint, „ha Soros nem támadja meg Magyarországot, nem hirdeti meg a programját, akkor soha nem kerültünk volna világsajtó címoldalára.”

Orbán elmondta, hogy mi magyarok nem támadunk, hanem védekezünk a globalista progresszív elittel szemben.

"De nemcsak Magyarországot támadtak meg, hanem a szabad világ minden szegletét. Mindannyian támadás alatt állunk. A támadás nem gazdasági természetű, egy biológiai fegyverrel van dolgunk. Ezt a progresszív liberális laboratóriumokban fejlesztették. Ez egy nemzetfelemésztő vírus, ami a nemzeteket szétporlasztja"

- tette hozzá a miniszterelnök.

A miniszterelnök szerint nem kell tovább keresni a progresszív vírus ellenszerét, itt van Magyarországon.

Szabadon vihet, bárhol működik. Csak választás előtt fel kell írni a zászlóra:

no migration, no gender, no war!

Orbán beszédét azzal zárta, hogy kétféle képpen lehet egy várost elfoglalni: vagy elfoglalják a várost falait, vagy a város szentélyeit. A miniszterelnök úgy látja, a modern demokrácia két fellegvára, Washington és Brüsszel még mindig a liberálisok kezében van, így ezeken a helyeken át kell majd venni az irányítást a jövőben.

Forrás: 24.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
...arra mikor fog rájönni, hogy mindig kisebbségből osztja az észt?
Ahogy itthon, úgy a világban is mást akar a józan többség, mint ő.
csak úgy....
lopni és hazudni, az kurvára megy nekik!
nemkati
A kísérletezésnek az eredménye viszont az a tapasztalat, hogy hogyan lopj szét, tegyél tönkre egy országot úgy, hogy közben te, a családod és a haverjaid degeszre tömjétek magatokat pénzzel. A fantáziátlanok most jöttek ide ezt kitanulni.
Alfa
a te zakkant hülye kommunista-keresztény-fasiszta narkós-pedofil agyad van biológiai fertőzés alatt,meg a fidesz-ner szekta választóié , a kecskebaszóké
Nyírfa
@sgl: 12.04

1. El tudsz képzelni annál nagyobb büntetést, mint leszedálva nézni ki a fejedből a semmibe?
2. Egy percig se gondold, hogy a familiájánál hagynám az általuk kisajátított közvagyont.
3. A veje sok évet kapjon, Récsölt minden tisztség viselésétől eltiltanám, a diplomáját felülvizsgálnám. Kérésére a gyermekivel és egy bőröndnyi ruhával szabadon távozhatna az országból, a külföldön nyitott folyószámlák eredményét lefoglalnám.
Lévai Anikót mint tettestársat vizsgálati fogságba helyezném.
És ez csak az Orbán-család, hol van még a többi!
csak úgy....
@Nyírfa: ha mindet kóterba akarnád vágni, akkor sürgösen állj neki börtönöket épéteni!
Sakk Matt
Na, ennek ellepte az agyát is a zsír!
Menőmanó
Fasiszta találkozó, ahol a magyarokból kifacsart százmilliókból egymást hülyíti a sok nácikeresztény. Nagy szükség lenne egy finom kis bombára, hogy írmagjuk se maradjon a mocskoknak. Ott pusztuljanak egy rakáson ahol vannak.
csak úgy....
@sgl: sokakból a börtön mártírt csinál, szerintem is jobb a viccház!
Aki Én
...még annyi, hogy a jelenlévők közül senkinek nincs olyan komcsi múltja, mint ennek a beteg embernek.
De, hogy egyik sem volt 9 évig libsi alelnök, az holt tuti.
drrotf
Érdeke eszmefuttatást hallhattunk és olvashattunk a mi Orbán Viktorunktól.Próbálta elmondani , mintegy magyarázatot adni arra a kérdésre, hogy hogyan és miért is járta be a politikai paletta szinte minden oldalát!Jól ismerjük a múltját.Volt ő ifjú kommunista, majd az Európai Liberálisok egyik vezetője, majd libsiből illibsivé vált valahogy, mert azt nem mondta soha hogy az eszméi amelyeket bejárt sokkolták volna és úgy megrémült tőlük, hogy egy 180 fokos fordulattal hátat fordított mind annak amit előzőleg képviselt.De volt ő már keresztény demokrata is és még a fene se tudja mi minden, csak égből pottyant cigány gyerek nem volt, mert arra mindig vigyázott, hogy ne azt lássák az emberek ami valójában.Aki gyerek korától ismeri ezt az embert az szerintem tudja és látja, hogy egyesül benne egy lókupec összes tulajdonsága, de egy igaz páva táncost is megismerhettünk benne.Ha ő lenne a politikusok példaképe, akkor szerintem róla ábrázolták volna a megbízhatatlanságot, a hazudozót ,aki egy két napon belül képes "szilárd " álláspontját az ellenkezőjére megváltoztatni, amit a szikla szilárd Alaptörvényünk is igazol, hiszen már nincs annyi hónap egy évben ahányszor ez az alaptörvény változott.Képzeljük csak el, hogy milyen ragaszkodó típusú ez az Orbán Viktor, ha az Alaptörvényt többször változtatta meg mint ahány hónap van az évben, akkor egy kis mezei törvényt hányszor képes megváltoztatni csak hogy az akaratát tükrözze a jogszabály?Orbán ezen magatartásából szégyen ide -szégyen oda ,azt a következtetést vontam már le, hogy a politikusoknál a legjellemzőbb magtartásnak a hazudozást tekintem és mindegyikre csak azért figyelek oda hogy mit hazudik már megint össze ez a "pali"!Ismerve a történelmet némileg már azon sem csodálkozom, hogy az emberek tömegei a hazudozóknak úgy hittek mintha az Isten szólt volna nekik, és követték az emberek ezt a nótorius hazudozót mint a birkák!Csak később jöttek rá hogy félrevezették őket, de ekkor sem magukat okolták, mert azt példa hiánya miatt nem...
csak úgy....
@Aki Én: 0rbánnak már az oviban a kaméleon lehetett a jele!
gyözöbácsi meg a hazudozásai miatt ütlegelhette!
polgarb
Ha azt mondom,hogy egy barom, akkor hízelgő vagyok!
Nyírfa
@csak úgy...: 12.26

Majd a köztörvényesek szorítanak nekik helyet. Sok rossz ember kis helyen is elfér.
Legfeljebb Lajcsit elengedjük.
Gazella
Ez egy zavgyált valami... O1G vár a kényszerzubbony. Ja te geci ehhez te olyan kicsi vagy, mint a mogyoró!
Nessy
Hiszi is, amiket itt felolvasott? Mert ha igen, az komoly probléma!
Qqberci
Jófajta anyag, a Potrohos Pojáca (Röviden: Popo) agyát már felemésztette...
Nyírfa
@sgl: 12.32

A Lipóton még volt, és biztosan van most is vagy a Nyírőben, vagy valahol, ahol pszichiátriai betegeket gondoznak.
Amikor beviszik, tudja, mi vár rá. Amikor megkapja az első szurit, akkor elbúcsúzhat az addigi életétől. A zártosztályon nem vidám az élet. Tudom, dolgoztam a Lipóton. Amikor a zártról kiengednek valakit rehabilitárcióra a gyógyulók közé, sokszor inkább hasonlít egy engedelmes gyermekre, mint egy felnőtt, saját akarattal és személysiéggel bíró felnőttre.
Ezek nagyon szomorú témák. Nem egy orvos, ápoló azért van ott, mert ő függ a hatalomvágytól.

Amit az ellenzékről írsz, az már egyszerűen érthetetlen. Vagy, ha érthető , magyarázható is, akkor elfogadhatatlan, és nagyon-nagyon tisztességtelen kapaszkodniuk a pozícióikba.
Nyírfa
@sgl: 12.40

A börtönben szervezkedhetne tovább. Az illegális mozgalom sem szűnt meg azzal, hogy a tagjai börtönbe kerültek, sőt, nem egy visszaemlékezésben olvastam, hogy a kommunisták, partizánok a haláltáborokban is sejteket hoztak létre, hogy minél több embert meg tudjanak menteni.
Orbán , persze, nem jótevőként tevékenykedne, a bosszú motiválná és éltetné tovább.
Nessy
@Nyírfa: Gyurcsányék legnagyobb hibája volt, bezárni az OPNI-t. Azóta beköltöztek a páciensei a parlamentbe, meg a karmelitába!
Menőmanó
@Nyírfa: Nincs más, keresni kell egy bérgyilkost. Szerintem pillanatok alatt összejönne a rávaló, bármennyit is kérne.
Nyírfa
@Nessy: 13.17

Ingadozom. Mert láttam olyan állapotokat, amelyekről magam is úgy gondoltam, hogy , édes istenem, ezt nem szabad!
Ugyanakkor a bezárás után szélnek engedték a rengeteg, ellátásra szoruló, azt igénylő embert.
Amikor egy drogfüggő elmesélte, majd igazolást is nyert, hogy a legújabb káb,szereket a Lipóton kísérletezik ki a laborokban, már nem éreztem, hogy feltétlenül maradnom kell. Értek olyan traumák a Lipóton,amit aztán én is pszichológussal beszéltem meg.
De ott hagytam valami nagyon fontosat, olyan fejlődési lehetőséget, amely később, sokkal durvábban köszönt vissza.
És ott hagytam a betegeket, akiktől szeretetet kaptam, bizalmat. Gondold el, egész kis csapatot engedtek el velem kirándulni, és, amikor visszaértünk, az osztály minden orvosa és ápolója összeszaladt. Egyrészt aggódtak, hogy elbír-e ennyi emberrel egy 50 kilós fiatal hölgy, másrészt csak bámulták a kipirult, jókedvű arcokat.:)
Szóval, nagyon vegyesek az érzelmeim, bánat, bűntudat keveredik a sokszor megdöbbentő hierarchikus viszonyoktól való menekülési késztetésemmel.
Nyírfa
@sgl: 13.21

Az elektrosokk valami szörnyű! Az egyetlen, amivel nagyon nem értettem egyet Benedej István életműve során, az a sokkterápia alkalmazása. Szinte minden könyvét olvastam, hihetetlenül felvilágosult embernek tartottam, de a sokkolást, azt nagyon nem pártolom. Az elektrosokk pusztítja az agysejteket, és nem kérdezi, hogy meilyiket és hányat szabad, ezen kívül hajlamosít az epileptikus rohamok kiváltódására.
Millió más megoldás van az egyensúly beállítására.
Nyírfa
@Menőmanó: 13.20

Ezt felejtsd el! Mi nem lehetünk, nem vagyunk, és nem leszünk olyanok, mint ők!
Nyírfa
@sgl: 13.48

Igen. És az volt a vélkeménye, hogy A tehetséget Gábor hordozta, nem Ferenc. Ezzel együtt én szerettem Ferenc visszaemlékezéseit, szerintem jól írt. Nem kell mindenkinek Thomas Mannak lenni.
Nyírfa
@sgl: 13.47

Egy ismerősöm csodaszép kislánya 16 évesen elveszítette magát. Megerőszakolták, belebetegedett. Skizoval diagnosztizálták, teletömték gyógyszerekkel. Az a szép fiatal lány olyan lett mint Orbán. Ma ő is "jól " van, leszázalékolták, dolgozik napi néhány órában...tönkre tették az életét.
Yeromos
Most már legalább tudjuk, hogy vannak liberális laborok, ott fejlesztenek minden féle gonosz fegyvert. És vannak keresztény konzervatív laborok ahol csak gyógyító vakcinákat fejlesztenek.
amortizáltok
bizonyiték után mond a kitalációdat, te sötét aljas a diákoknak könnygázt hát akkor te mit érdemelnél 600 évet a sitten
kulabombaafityiszre
viktor meghülyültél,agyadra ment a diktátorosdi.
Nyírfa
@amortizáltok: Az a 600 év nagyon rendben van!
Peller Anikó
Oszmán (osztán) mióta idióta liberális Vuhán?
ómió
Az efftársak, bizony, nemzetfelemésztő, internacionalista célzattal erőltetik az Európai Egyesült Államokat is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.