A Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, dalszerző azzal érvel, hogy 2006-ben súlyosabb volt az erőszak

Szalóki Ági szerint "tök oké", hogy gyerekeket fújtak le könnygázzal, vertek gumibottal
Kép: RTL

A 444 cikke szerint Szalóki Ági egy 2020-as interjúban azt mondta saját politikai megszólalásairól, hogy ha megszólal, olyan ügyekben teszi, melyek fontosak az értékrendjében. Amit képvisel, az jellemzően szembemegy a hangos és gunyoros, népszerű véleményvezérek által sulykolt elképzelésekkel.

Szerintem tök oké, hogy néhány kordonbontót lefújtak könnygázzal az egytől egyig sorszámot viselő rendőrök

- értékelte a Karmelitánál történt eseményeket egy nyilvános Facebook-kommentvitában Szalóki Ági előadóművész.

Szalóki a 2006-os eseményekkel így vont párhuzamot:

2006 október 23-án ahhoz, hogy emberek tucatjait gumibotokkal és viperákkal véresre verjék és fémbetétes cipővel a lábukon a földön rúgdossák a sorszám nélküli rendőrök, elég volt, ha épp hazafelé tartottak a Bródy Sándor utcában vagy a Károly krt-on. Az arányérzékem azt súgja, hogy az ellenzékiek mostani jajongása kissé túltolt. Akkor viszont nagy volt a hallgatásuk.

Forrás: 444

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
A művésznő rossz dologra fókuszál! Attól még, hogy viseli a rendőr az azonosítóját, még lehet aránytalan az intézkedése. Valamint a cselek.ényekben is erős eltérés mutatkozik. Míg 2006-ban a rendőrökre támadtak, most a jogszerűtlen kordont akarták elbontani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Még egy fidesz ribi, gondolom nincs gyereke...
jáger laszló
Ágika ergo minden rendben a könnygáz használatával l!!
Ez + miféle Véfdel1 vasrács esetében??
Így kell védeni 1 vasrácsot??
csak szerényen kérdezem
Legközelebb majd jöhet az éles is??
Mit tud et a vasrács hogy ilyen védelmet kap!!!??
Tisztelettel
J.L.
Nessy
Drága művésznő! Október 23-án a vandáloké volt a belváros! Ők borogattak és gyújtottak fel kukákat, telefon fülkéket, szedték fel az utcaköveket! Olyan kulturáltan vonultak fel a Károly körúton, ki a meztelen seggét mutogatta, ki a farkát lóbálta. Rendőr akkor még sehol!!
Sakk Matt
A művésznő rossz dologra fókuszál! Attól még, hogy viseli a rendőr az azonosítóját, még lehet aránytalan az intézkedése. Valamint a cselek.ényekben is erős eltérés mutatkozik. Míg 2006-ban a rendőrökre támadtak, most a jogszerűtlen kordont akarták elbontani.
izéke
Kossuth díjat a ribancnak,vagy lóvalag keresztet. Már úgyis annyit és ez a két díj,mióta a hasonszőrűek megkaphatják
FLETÓ
Gumilövedéket nem akarnak ráhazudni az eftássak???
jáger laszló
Ágnes asszony
Arany János
Ágnes asszony próbálja kimosni a fidex mocskos bugyogóját,de sikertelenül...
csak ennyi
barátilag
J.L.
DR PRÉDlKÁTOR
Liszt Ferenc díjas ez a nő??? Ki adományozta neki??? És miért???
Életemben nem hallottam róla...
Most is csak ezzel tudja felhívni magára a figyelmet???
Péter2
@Pálinkás Pál: Családja részben erdélyi roma eredetű. többgenerációs bevándorló roma család sarja !
Péter2
@DR PRÉDlKÁTOR: Családja részben erdélyi roma eredetű , orbán kapcabetyárja .
Toller Béla
@Maccska: Azt, hogy nektek akkor annyi ! Miért, milyen válaszra suámították ?
drrotf
Mert Szalóki Ági ezt gondolja, mi azt hisszük, hogy nála az igazság?Ez is vélemény, de vannak más vélemények is ,azoké akik ott voltak az incidensnél, de azok véleménye nem jelenik meg soha.Mi csoda egyoldalú tájékoztatás!Talán a bíróság dolga kideríteni hogy mi is történt, és annak a döntésnek kellene elfogadottnak lenni!
Toller Béla
Ágika, kedvs, maradjon a nótázásnál ! A társadalmi problémákat meg majd megoldja az idő, maga nélkül is, remélem ! Magácska csak rontana a helyzeten ! Fogalma nincs arról, amiről beszél. De nem baj, nem kell mindenkinek Einsteinnek lenni, elég, a ha a nehézkedés megértéséig eljut ! Odáig azért jusson el !
tothjani
Van ma már egy pár ilyen ősi foglalkozást űző művésznő, akik igy próbálnak köztársasági elnöki címet szerezni, és majd kikérik maguknak ha a kölkükre a rendőr majd rászól.
Nyírfa
Tavaly is a fidesz mellett kampányolt. Kormánypártiaktól tárgyilagosságot, tisztánlátást várni , abszurdum.
Nyírfa
@sgl: 09.02

Ezt Gyurcsánynak kéne. És már nem is akarom érteni, hogy miért nem teszi.
kereső
A "művésznő" miért nem marad a kaptafánál??? Danoljon! Azzal kevesebbet árt...
ómió
Hát, ha "eccer" az őket maguk előtt toló pedóknak ők képezték a "sáncot"!
Pálinkás Pál
@Maccska: te ocsmány barom...2006-ban egy csomó rendőr valóban megsérült,közölük sokan súlyosan..amikor toth laci, meg a budaházy féle csürhe balhézott...most mi volt , senki nem támadt rendőrre, de ez az orbáni, egyenruhába bújtatott csicskahorda még a gyerekektől is befosik...undorító féreg mind, aki orbánt bármi módon kiszolgálja...
Pálinkás Pál
@Maccska: egy felvételt mutassatok ahol gyerek támadt a renőrre..!
Pálinkás Pál
@Maccska: " - írja a rendőrség. "...ez aztán a hiteles forrás...mivel úgyis mindent kameráztok, lássam azt a videót...!...ja, hogy olyan nincs..?
jáger laszló
Előbb illene tisztázni mit is véd a vaskerítés,mert így csak a szarkavarás folyik a TEK részvételével!!
Kezd már bohózattá válni ez az egész ügy!!
Csak ezt kérném!!
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
@Maccska: mi bajod a maszkkal??? két évig azzal sanyargattátok az embereket,kötelező módon,...visszanyalt a fagyi..?
Havanagi
Van ennek a celebnek gyereke?Ha lenne nem mondana ilyet,legfeljebb hallgatna,mint a cinkosok.
SÍva
Megkérlek titeket, hogy mondjátok már el ki ez a hölgy mert egyáltalán nem is hallottam róla! Mondjuk a celeb világot nem olvasom!
Eladott Ország
Ahogyan egy normális országban történe. Már 2006-ban is megérdemelte volna ezt a puccs kisérletéért Orbán.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/182916646_1104041056742467_1774537537953886506_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=QRudVFK-KAkAX_dzxYb&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDzsNmYm0koc6bDBP0CMy_bPHb4dFA-oWrECYpBfZwLbw&oe=647EDCFA
Ez nem normális ország! Ez a korrupció és a dilettantizmus melegágya!Lassan de biztosan süllyed a hajó!
2006 - A baloldal levélszavazatokat éget a tévé székház előtt. Vagy nem tudom követni a fideszes narratívát. A Rákalja Filipnek meg éppen kilövik a harmadik szemét! A két Dunyhás testvér egyértelműen baloldalinak néz ki. Ez is Soros műve, ott van csak elbújt a képen. Az a fej...Mint aki minden héten készen áll a választásokra
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277667395_5441271359224597_2528161013260334801_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xxotEZmjBwYAX_DKkxr&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBONjPkGQ_vdo-oez9XnqnmtP3DAS5gZwrXQjpw-5u7Zg&oe=645B9472
A Kubatov brigád, a fidesz élcsapata , munkában 2006 tüntetés. A Rákalja Filipnek meg éppen kilövik a harmadik szemét! Intelligens a tekintete! Azóta biztos az Economistnál írja a vezércikkeket
uploads.disquscdn.com/images/871c5cc51244342f126af7c1f3cbce56880789508b28175629f313d4fb978da5.jpg?w=800&h=488
A kedves művésznőnek meg "tököt" a farhátba kívánom, extraprofittal
drrotf
@Maccska: Nem jól tudod kedves Macska!A rendőrségi eljárások nem döntenek el semmit, mert az Alaptörvény szerint is a vitás jogi ügyekben a bíróságok döntenek, akármit is állít a rendőrség.
SÍva
@Maccska: Bocsánat, de egyáltalán nem ismerem! Viszont egyáltalán nem tartom "tök oké"-nak, hogy gyerekeket fújjanak le könnygázzal!
kulabombaafityiszre
remélem,ha a megvilágosodott kölyködet verik a földig a rendőrök az is tök oké lesz.
jáger laszló
Ez a kordom a hülyeség csimborasszója,ugyanis nem véd + senkitől semmit csak haragot,indulatot gerjeszt teljesen fölöslegesen!!
Csak tudnám meddig védi még a TEK ezt a baromságot!!!??
Valaki kiadhatná már a parancsot a totális visszavonulásra!!
Mondjuk a Pintér Sanyi..
Hiszem az építkezésnek nincs rá szüksége!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
J.L.
barátilag
SÍva
@Maccska: Értem, hogy mire gondoltál de kérdezem én, hogy az ország népének kötelessége eltűrni mindent amit az általuk ---állítólag ---választott vezetők kitalálnak és véghez visznek az állampolgárok beleegyezése nélkül? Nem azért választunk vezetőket, hogy a saját javaikat gyarapítsák az ország kárára hanem épp azért, hogy az országot irányítsák, gyarapítsák a vagyonát és védjék meg az embereket és köztük a gyerekek érdekeit mindenek felett! Szóval nem kell a politikusoknak mindent eltűrni, mert nem a rabszolgáik vagyunk bár úgy bánnak velünk!
csak úgy....
@Maccska: ha te a hét mind a 7 napjában ,napi 12 -14 órát itt eszetlenkedsz, akkor ki neveli,ki foglalkozik az állítólagos 3 , még iskolába járó kölköddel?
tibi, te egy nagyon buta,hazudós,okoskodó,fontoskodó rongyember!
Nyírfa
@sgl: 09.16

Igen. Alkalmatlan. Hiába jó ember, hiába az intellektus, el tudom képzelni barátként, de , tényleg, jobb lenne, ha egyáltalán nem politizálna. Az egyetlen, szemmel látható hibája, hogy revansot akar venni, és nem hagyja, hogy akkor is elégtételt kapjon, ha ő a háttérben marad. Nem védem tovább, elég volt.
csak úgy....
@Maccska: egy hazug,buta aljadékkal szemben miért erölködjek? :)
Nyírfa
@sgl: 13.34

Nem könnyű belátni - elengedni még kevésbé - , hogy adott egy átlagon felül értelmes , tisztességes fickó, aki akár államfő is lehetett vpolna, de hiányzik belőle az a többlet, ami a karriere csúcsára emelte volna.
Csoda tudja, hogy ez a többlet a széles látókörrel párosuló felelősségérzet-e, amit talán bölcsességnek is nevezhetünk, vagy valami más, a megfelelő pillanat kivárásának és felismerésének a képssége...azt hiszem, már mindegy is, majd a történészek idővel a helyére teszik a munkásságát.
Csak attól tartok, és, úgy vélem, joggal, hogy magával rántja Klárát, aki lehetett volna, s talán lehet is az első női miniszterelnökünk. De kérdés, nagy kérdés ő is.
jáger laszló
Ágika ne feledd 2006-ban kormányt akartak dönteni nem kerítést!!!Különbség csak ennyi
barátilag
J.L.
CsipkeRózsa
@SÍva: "Szalóki Ági (Budapest, 1978. október 17. –) Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, dalszerző."

hu.wikipedia.org/wiki/Szal%C3%B3ki_%C3%81gi
Nessy
@CsipkeRózsa: Ismertem személyesen sok éve, de akkor egy nagyon szimpatikus, jó énekes,jó ember volt. Azóta ő is "megvilágosodott" úgy látszik!
Yoda69
Ugy latom ez a toprongy ringyo is Kossuth dijra acsingozik.
Hogy meri a diakok bekes tunteteset osszehasonlitani a csocselek utca zavargasahoz, ahol kocsikat gyujtottak fel, rendoroket dobaltak felteglakkal es betortek a TV szekhazaba?
Ez a riherongy kurva inkabb maradjon az eneklesnel, es ne politizaljon.
Istenakinincsen
@Maccska: ma, 08:47 Ezt írtad."Az ügyészség így minden olyan eljárást megszüntetett, amelynél nem derült ki, melyik rendőr volt az elkövető egy adott osztagból." Te normális vagy? 2006-ban a rendőrök voltak az elkövetők??? Nem inkább a fideSS-csőcselék, akiken nem volt azonosító jel?!? Fura kettős mérce, ha 2006-ban a rendőrök ellen kellett eljárást indítani, ma meg már a tüntetőkkel szemben! Arról nem is szólva, hogy ez a tüntetés semmi ahhoz képest!
laszlobihari
ki ez a bájolgó hm minek is nevezzem, ha leírom amit gondolok letiltanak!
Istenakinincsen
@laszlobihari: ma, 18:35 Minden vélemény számít:) Nem tiltanak le akkor se ha valami némethpistaságot írsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.