A Hódpress-t arról tájékoztatta Kovács Szabina, hogy a közösségi médiában mérsékelten politizál, minden olyan ügyet támogat, amely az oktatás szabadságát, a demokráciát, a jogállamiságot elősegíti.

A hozzád hasonlók eltakarodnak a pályáról – Üzente a fideszes képviselő egy pedagógusnak

Kovács Szabina, a Hódmezővásárhelyi Klauzál Gábor Általános Iskola magyar-könyvtár szakos tanára, aki már 22 esztendeje tanít ugyanabban iskolában, nem tagja és nem is volt korábban egyetlen politikai pártnak sem.

2019-ben egy Facebook-posztért bíróságon beidézték, életébe először, meghurcolták tanúként, Miklós Anikó iskolaigazgató és Márki-Zay Péter perében. 

Elmondása szerint most verbális abúzust érte a Facebookon és burkolt fenyegetés,miszerint a magamfajta pedagógusok el lesznek bocsájtva a Státusztörvénynek hála, simán kirúghatnak majd, mert el merem mondani véleményemet.

A Fidesz maffiapárt tehát kénye-kedve szerint bocsát el majd pedagógusokat a státusztörvény bevezetését követően. Ez a lényeg

– jelentette ki miután Cseri Tamás, hódmezővásárhelyi fideszes képviselő azt üzente neki, hogy a hozzá hasonlók eltakarodnak a pályáról.

Kovács Szabina gondolatait azzal zárta, emberként, tanárként, szakszervezeti tisztségviselőként mélyen felháborítja ez az aljas cinizmus, amivel a korlátlan hatalmat gyakorló Fidesz nyíltan visszaél.

Forrás: Hódpress

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"El lehet menni Magyarországról. Itt lehet hagyni bennünket...!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
"El lehet menni Magyarországról. Itt lehet hagyni bennünket...!"
Eladott Ország
@verőce21: ma, 15:25 ☻ A fidesz hazugságai tönkre tesznek minket
uploads.disquscdn.com/images/cc07ee779d56e1f8f1aecfdc8c3c317ed8657cdb4dcb9116a9e3bf957e216e3d.png?w=800&h=608
A demokráciáért tüntettem 1956-ban 17 évesen, 1989-ben 50 évesen, 2006-ban 67 évesen még mindíg tüntetek, 2023-ban 84 évesen vajon megélem a demokráciát?!
twitter.com/Jzsi18313051/status/1655448152747433989/photo/1
csak úgy....
@verőce21: te kelekótya, csak nem a kelekótya gyurcsányra hivatkozol, akitöl ti kelekótya fideszesek meg akartátok menteni a hazát, oszt még jobban elbaxkuráltátok!? :)
verőce21
@csak úgy...: Te szándékosan beszélsz mindig hülyeségeket? Vagy ilyen oktondi eszed van...?
verőce21
@Eladott Ország: Jól élnek a magyarok, hála kormányunknak!
Ettől is van, hogy van itt egy negyedik ciklusát stabilan kitöltő kormány…!
csak úgy....
@verőce21: sajnos, te már abban a stádiumban vagy,hogy már semmi sem jut el a fideszéktöl elbaxkurált,faxán kimosott agyadig, erröl nem tehetek! :)
kereső
@csak úgy...: De bizony attól idéz- hazug módon. Mert nem a tanároknak, mozdonyvezetőknek, esztergályosoknak, utcaseprőknek ...mondta, hanem széles gábornak, csányi sándornak, amikor méltatlankodtak a tervezett nagy vállalkozókat terheló adó miatt, és azzal fenyegetőztek, hogy akkor viszik a vállalkozásukat Szlovákiába.

24.hu/belfold/2006/06/15/gyurcsany_el_lehet_menni_magyarorszagrol/
Béla333
Mondjuk ha a politikus egy szakma, akkor a maffiózóknak el kell takarodni erről a pályáról.
Persze a hülyemagyar maffiahívőknek ha ezek a mocskos módszerek megfelelnek, akkor maradni fognak még egy ideig...
kereső
FideSSes képviselő" üzen"egy 22+éve pályán lévő pedagógusnak? És a választói még nem kinálták meg egy szivlapáttal ezért?
Eladott Ország
@verőce21: "2022-ben hivatalosan 26 500 magyar állampolgár vándorolt külföldre, ez a szám utoljára 2017-ben volt ilyen magas – derül ki a KSH adataiból. Az Európai Unión belüli migrációt nehéz, sőt gyakorlatilag lehetetlen pontosan mérni. Ahogy a Portfolio is felhívja a figyelmet, a KSH csak azt sorolja a kivándorlók közé, akik ténylegesen vagy terveik szerint legalább 12 hónapra elhagyják az országot, így aki hivatalosan nem jelenti be külföldre költözését a magyar hatóságoknak, az nem szerepel ebben a statisztikában. A Magyarországra költözők számát pedig a 2010-es évek eleje óta a határon túli magyarok kettős állampolgársága befolyásolhatja."
Borsó
Az jó lesz, ha a pedagógusok eltakarodnak. Külföldön majd négy-ötszörös pénzért vállalhatnak munkát, a magyar diákok meg majd tanulás helyett valami mást csinálnak. Talán gazdag politikusok házát rabolják majd ki fegyverrel.
nemkati
@verőce21: ma 15:25 Na, ez jó példa. Tudod mire és mikor mondta ezt Gyurcsány? 2006-ban mondta a munkaadóknak, akik tiltakoztak az adóemelések ellen. És amikor vállalkozók áttették a vállalkozásukat Szlovákiába hogy ne itthon kelljen adózni. És amikor Szlovákia még a nyomunkba se ért. Azóta viszont a szlovákok jól elhúztak mellettünk, azóta a vállalkozók az akkori adók többszörösét fizetik, és ugye nem kell mondjam, hogy 14 éve nem Gyurcsány kormányoz. Pontosan így hangzott amit mondott, és nem pedagógusoknak mondta:

„Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!”
Nessy
@kereső: A két faiskolát végzett bigott hívek ennek tapsikolnak! Lesz ennyi államtitkári státusz, ahol a semmihez sem értés, csak a lojalitás a kinevezés feltétele?
teuton
@verőce21: El bizony, el is mennek sokan, többen, mint elötte bermikor, a FITYMASZ MAFFIA MIATT!!! 700000 magyar ment el Nyugat-Europaba! Szerinted ök kinek fizetnek nyugdijjarulkekot meg adokat? Mennyi az atlageletkoruk, mennyi a születesi rata naluk?
verőce21
@nemkati: ez nemcsak a nagyvállalkozóknak szólt, számos kisvállalkozás is áttelepült Magyarországról...! Sőt egyének is...! Mutatta a sok szlovák rendszámos autó!

Ez mindekinek szólt, hiszen a nyugdíjaikról is beszélt...! mosdassátok csak a mocsokságot...

"El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!”
verőce21
Most pedig jól élnek a magyarok, Orbánék idejében...
Nyugdíjasokkal vannak tele a kávéházak, cukrászdák...!
kereső
@verőce21: Ezt azért ne emlegesd nagyon kishenceg- azt a szlovák rendszámot. Mert a legtöbb az magánszemély- aki amúgy mélyen nemzethy és nagy magyar. Csak csalt egy kis adót- mert megspórolta a regisztrációs adó+27% ÁFÁ-t. De most is ugyanúgy használja a magyar adófizetők pénzén kiépitett infrastruktúrát- szlovákiában fiztenedő gépjármű adó mellett, mint az a hülye magyar, aki becsületes-és itthoni rendszámmal autózik. Nem Gyurcsány miatt "mentek " el ezek- hanem csupa "hazaszeretetből". Meg tudod mondani, hogy 2010 után miért helyezte át a fideSS-es görény a tv -őt üzemeltető cégét romániába, és igy a befolyt állami hirdetések haszna ott csapódik le? Vagy miért van Szingapúrban csányi sándor holdingjának központja- amikor itthon bonafarm néven fut?? Soroljam még, te tudálékos f@xinger??
Nem csoda, hogy a szlovák nyugdijak, és bérek már verik a magyar jövedelmeket. Na, az ilyenek miatt -és még te ezt dicséred, te sehonnai.
jáger laszló
Fidexes üzenet!!???
Nem lep + ,mert a stílusa alapján könnyen beazonosítható...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
@verőce21: te ennyire ostoba vagy, vagy ennyire aljas hazudozó?
Szerintem egy ostoba, aljas hazudozó.
Te vagy olyan hülye, hogy mindenkit próbálsz hülyének nézni.
Aki Én
,,Európában Magyarországon a legmagasabb az infláció, bérek tekintetében viszont az utolsó előtti helyen állunk, megelőz bennünket Szlovákia és Románia is, ennek pedig nem más, mint Orbán Viktor és kormánya az oka"

Az agyhalott meg azzal ellenérvel, hogy nyugdíjasokkal van tele a cukrászda...
Nem az óceánjárók, hanem a cukrászda. Érted...
Húúú, de kibaszott buták ezek, és nem félnek bizonyítani.
balos
@Aki Én: Kár belé a "benzin"!Ezt a hülyesége hajtja ezerrel,meg a többieket,akik fordítva ülnek rá a budira!Soha nem szerettem a kívül hordott hitet,mert azzal mindig visszaéltek a hiteltelenek!
szaboria1
@verőce21: Vedd már a bátorságot és menj vidéki körútra, hogy lásd a valóságot.
szaboria1
@Horizont: Annyian járnak, hogy a neves Hauer cukrászda kénytelen bezárni a forgalom csökkenése a rezsi megnövekedése miatt.
Aki Én
@verőce21: "El lehet menni Magyarországról. Itt lehet hagyni bennünket...!"

El is mennek, baszod.
Ez a baj. A normális emberek elmennek, csak a magadfajta marad.
Ezért van életveszélyben az oktatás, egészségügy...
Aki Én
@Shikari: Te ebbe beleőrültél. Egy buta bohóc vagy!
Aki Én
@Horizont: Ha mindenki elmenne, akit ez az elmebeteg libsinek tart, maradnánk kb 1,5 millióan, és már másnap egymást támadnák.
gina
Na megjelent a sok agyhalott narancshivö hahahahaha, pedig a nönek igaza van a jelzök ezekre a férgekre még túl szépek is,,,
szegfue
@kereső: tegnap 17:25 Mennyire igaz!!! Lásd Bayer Zsolt nagymagyart is, aki szintén nem itthon adózik és a reg.adót is megspórolta a fidesz kormány elől!
gina
@Shikari: Ez a mai nap vicce retkes bocskoros román hahahahahah
Nessy
@Aki Én: Érdekes lenne, látva szavazó bázisukat, ha a híveik határon innen és túl tartanák el a sok léhűtőt!
FLETÓ
@Shikari: Leírtam neki(k) külön, egyenként! Tudathasadással 3 NICK egy személynél??? Jól gondolom?!
kereső
Valaki magyarázza már meg, hogy hogyan is van ez???!!! A kishenceg, idéz a fideSS által elhajlitott valóság módon a "patástól"- lájkolják a NER hülyéi, miközben a "maga az ördög hibás m mindenért" , és az "emmuttnyocév" alatt a magyarok nem fogadták meg a tanácsot. Ellenben a dicső vezénylőtábornok " a O1G" , a felkent messiás uralkodása idején az elmúlt 13 évben 700 ezren + gyermekeik hagyták el a fideSS , az orbán által teremtett magyar kánaánt.
És mutogat visszafelé a hülye maffia hivő- miközben a rongyos gatyája zsebében keresi a krajcárjait, nehogy azt is ellopja az ura és parancsolója. Ennyi hülyét- de komolyan!!!
Aki Én
@FLETÓ: ,,3 NICK egy személynél??? Jól gondolom?!"

Nem. De erre hamar rájöhetnél, ha lenne eszed. Ha már itt elakadsz, miért okoskodsz komolyabb témáknál?
Habár olyan vagy, mint egy gyerek.
ómió
Hát, az "efftársija" tényleg megszívlelhetné már!
Aki Én
@FLETÓ: Nem kértem engedélyt, vagy mi a bajod kisfiú?
Aki Én
@m73: ...a Shikaratyi minimum hatökör. Van bőven nickje az elmebetegnek. Ez az élete.
FLETÓ
@Shikari: Ezek együtt fekszenek a szanatóriumban: @Aki Én: , @m73:
FLETÓ
@Shikari: Képtelen rá @m73: ! Nem érti a kisbetűk funkcióját se! Ő nemecsek ernő szinten van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.