Tarcal határában átadtak egy önkormányzati dűlőutat, ahová nem is tudtak volna több minisztert, miniszterhelyettest vagy államtitkárt delegálni. Arra a borvidékre, ahol Orbán Ráhel nemrégiben vásárolt több hektárnyi szőlőt.

Orbán Ráhel kedvenc borvidékén tobzódtak a miniszterek, miniszterhelyettesek, államtitkárok – Többen nem is vonulhattak volna ki a dűlőút átadására

Fotó: Facebook/gergely.gulyas

Butta László, Tarcal polgármestere, Posta György, Tokaj polgármestere, Bánné Gaál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei közgyűlés elnöke, Wáberer György, a Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanács társelnöke, Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szabó Tünde, a Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanács társelnöke is megjelent azon a 620 milliós állami támogatásból megvalósult, 3,5 kilométeres dűlőút átadásán, amely Orbán Ráhel kedvenc borvidékén található.

Gulyás Gergely hangsúlyozta: a kormány elkötelezett a térségben megvalósított vagy a megvalósításra váró helyi tervek és fejlesztések támogatása iránt, Tokaj-Hegyalja pedig, mint az ország egyik legszebb tájegysége, az ennek megfelelő elismertséget a következő években a turizmus területen is ki fogja vívni.

Gulyás Gergely szavai szerint a dűlőút átadása jól szimbolizálja azt a fejlődést, amelyet Tokaj-Hegyalja és Tarcal elért.

Az itt elindult fejlesztések jó bizonyítják, hogy gyorsan fejlődik a tokaji térség, ezzel együtt az ország egésze – hangsúlyozta a miniszter.

Hozzátette, a csaknem 620 millió forint értékű, a kormány által támogatott útfelújítás egy olyan új turisztikai fejlesztés, ami lehetővé teszi a szőlőültetvények biciklivel és gyalogosan történő megközelítését a gazdálkodók és a földtulajdonosok mellett azok számára, akik a turizmus miatt érkeznek Tokaj-Hegyaljára.

Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, a térség fideszes országgyűlési képviselője elmondta: az infrastrukturális fejlesztések, az út- és kerékpárút építések mellett az elmúlt években sokat bővültek és fejlődtek Tokaj-Hegyalja szálláshelyei és ehhez kapcsolódó szolgáltatásai is.

"Ez a dűlőút fejlesztés annyira kellett a településünknek, mint a koldusnak egy falat kenyér" – méltatta a beruházást Butta László, Tarcal független polgármestere.

Megjegyezte, Tarcalnak eddig egy kilométernyi szilárd burkolatú önkormányzati útja volt, a programon belül pedig jelenleg három és fél kilométer úttal gazdagodott a település. Mint elmondta, a tervek szerint a pénzügyi keret maradványösszegéből további egy kilométernyi szilárd burkolatú út fog megépülni a Tokaji-hegyen lévő adótoronyig.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Európa, de lehet a világ szégyene ez az ország.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Szánalmas. Mennyire komcsis már ez az egész.
Mondjuk annak is örülhetünk, hogy egyik zászló sem fejjel lefelé van.
Habár lehet, hogy túl vagyunk a korrekción...
sokanvagyunk
Ha ennyire magukénak érzik ezt az utat, visszajárhatnának útkarbantartónak is.
simmering73
Európa, de lehet a világ szégyene ez az ország.
balos
@ómió: nedveske!Tettszik a felhozatal vagy a keletának válogatsz?
jáger laszló
Többen lemondták a részvételt hivatalos elfoglaltságra hivatkozva!!
+értem a hölgyeket és az urakat!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
A mellékelt dűlőút átadása az alábbiakhoz képest semmi. Vajon erre az ünnepélyes átadásra hány "kék villogó" vitte a magas potentátokat? Három nemkormánygép' - fejenként, amit kísért a helikopter, és a földön a kékvillogós karaván. Ez a minimum ejrópa' helikopter államában, a gazdaság teljesítménye indokolja. Útátadó emberek útszéltől útszélig a padkáról is lelógva ” Nyitrai Zsolt, a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes országgyűlési képviselője (k), Benkő Tibor honvédelmi miniszter (j8), Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára (j7), Juhász Roland, a Miniszterelnöki Kormányiroda állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkára (j6), Nagy Róbert Attila, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. vezérigazgatója (j5), Zsiga György, a Colas Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója (j4), Tóth Sándor, a Colas Út Zrt. vezérigazgatója (j3), Sipos Zsolt, a He-Do Kft. ügyvezetője (j2), Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója (b11), Pajtók Gábor, Heves megyei kormánymegbízott (b10), Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke (b9), Mirkóczki Ádám (Egységben a Városért Egyesület), Eger polgármestere (b8), Habis László (Fidesz-KDNP) Eger volt polgármestere (b7), Nagy Csaba (Fidesz-KDNP), Füzesabony polgármestere (b6), Sári László (Fidesz-KDNP), Kerecsend polgármestere (b5), Vámosi László (Fidesz-KDNP), Andornaktálya volt polgármestere (b4), Orosz József, Nagytálya polgármestere (b3) és Hanuszik Csaba (Együtt Maklárért Egyesület), Maklár polgármestere (b2) átvágja a nemzeti színű szalagot az Egert az M3-as autópályával összekötő M25-ös gyorsforgalmi út átadóünnepségén Maklár közelében 2020. július 20-án.”
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277226976_501074504913674_4310115550630586940_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=otpGCQ30IrAAX9Z6wqA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAZSRpSK5nMv4J9g9k--KWrcO46KYse9vGgkSLXPWfVKg&oe=64CFB6CB
Dr. Proktor
Na, akkor megvan a közpénzből épült földút magángazdája!
Csodálkoztam is, hogy közútra miért is kell lakatolható sorompó...
szegény hazám
Nagyon bízom benne, hogy ennek a szép dűlőútnak a szélét nem fogja eldobott szaros pelenka díszíteni!!!
Eladott Ország
Ez az agyagos dűlőút egy rakás szart sem ér, mint azok akik rajta állnak. A zúzottkőpadka annyit ér, mint halottnak a csók.
Eladott Ország
És akkor csodálkozunk, hogy miért lettünk Európa koldusháza, ha ennyi parazita szarházit kell eltartanunk, több milliós havi fizetéssel , és akkor még az alkotmányos költségekről a túlárazott beruházásokról még nem is beszéltünk. Vajon hány milliárddal gyarapodik a fidesz pártkasszája állami (verseny nélküli vagy NER haverok által kartelezett) nagyberuházások során?! A jobbágyok meg elégedjen meg 200-300 ezer forint nettó munkabérrel. Lehet csodálkozni miért ment el cca. egy millió ember Orbanisztánból és helyette behozunk ázsiából munkaerőt, hogy lenyomják a magyar munkabéreket, mert ez e mi versenyelőnyünk a qrva anyátokba! Ráadásul a maffiaállam nekimegy Európának, mert mindenki hülye, csak a bűnöző és politikai prostituált román cigány és bűnszervezete a helikopter.
namihami
""Az itt elindult fejlesztések jó bizonyítják, hogy gyorsan fejlődik a tokaji térség, ezzel együtt az ország egésze – hangsúlyozta a miniszter.""
És valóban! Szárnyal a dűlőúti gyalogtúrizmus!
ómió
@balos: Bite efftársadat leszoptad már ma, bolsiék aberrója, vagy a prájdotoki "sikered" óta hiába üldözöd!?
Eladott Ország
@szegény hazám: ma, 09:46 ♦ Az agyagos dűlőutat egy eső a szaros pelenkával, a nyolcezer forintba kerülő cumival (ennyit kérnek egy cumiért Récsöl bababoltjában), padkával együtt lemossa a domboldalról.
Revans
@durbincs:Maga 1 genetikai söpredék és már 1 szaros farok,50IQ-s,alja fartúró! :))
Revans
@durbincs:Maga 1 genetikai söpredék és már 1 szaros farok,50IQ-s,alja fartúró is! :))
nemkati
@Eladott Ország: ma 09:12 Azért adták át 20-an a 20 km-es utat, mert mindegyikük megépített 1 km-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.