Lázár János szerint semmi keresnivalója a városvezetésben annak, aki szerint két férfi nevelhet egy gyereket. Márki-Zay Pétert teljesen zakkant embernek nevezte Lázár.

Lázár János szerda reggel a hódmezővásárhelyi Rádió7-ben beszélt arról, hogyan készülnek a jövő évi önkormányzati választásokra Hódmezővásárhelyen – szúrta ki a 444.

Lázár János kiakadt: Két férfira nem egészséges dolog egy gyereket rábízni, nem vezetheti a várost egy olyan "zakkant ember", aki szerint két férfira rá lehet bízni egy csecsemőt

Lázár János felszólal a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésén 2018. május 29-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Az építési és közlekedési miniszter az adásban többek közt arról beszélt, hogy szerinte a városa úgy döntött, hogy bezárkózik, a városnak pedig az egyik problémája a városvezetés, „ami teljesen magára csukta az ajtót, és elzárkózott az országtól”. Lázár úgy fogalmazott:

Nincs benne az ország gazdasági, politikai, társadalmi vérkeringésében. Hódmezővásárhelyre valójában úgy tekintenek, mint egy bukott városra és egy bukott városvezetőre. És ezért annak esélye, hogy itt valami előremutató dolog történjen, az lényegében a nullával egyenlő

Márki-Zay Péterre utalva azt mondta, hogy vele senki nem tud és nem is akar együttműködni, mert „kiírta magát a politikából”, másrészt a személyét is alkalmatlannak tartja. Lázár másik problémája, hogy egy olyan ember vezeti a várost, aki úgy gondolja, hogy két férfi nevelhet egy gyereket. „Ez szerintem egy nagyon súlyos dolog ebben a városban.”

Azt mondta, nem vezetheti Hódmezővásárhelyt egy olyan ember, aki abban a hitben éli az életét, „hogy két férfi nevelhet egy gyereket és két férfire rá lehet bízni egy csecsemőt”.

És nagyon szeretném, ha nem lenne szerepe, mert ez aggodalommal tölt el a gyerekek jövőjét illetően, hogy ha olyan ember vezeti Hódmezővásárhelyt, akinek az a személyes meggyőződése, hogy két férfire egészséges dolog egy gyereket rábízni. Szerintem ez egy nagyon veszélyes dolog, és szerintem egy ilyen embernek a hódmezővásárhelyi városvezetésben semmi keresnivalója nincs.

Én nem szeretném, hogy a vásárhelyi gyerekeket férfiak neveljék, nők nélkül, anyák nélkül.

- fogalmazott Lázár János.

Majd végül Márki-Zayt teljesen zakkant embernek nevezte. Lázár aztán elmondta, hogy őt nem érdekli, ki kivel bújik ágyba, de amikor felmerül, ki nevelje a gyerekeket, az számára elfogadhatatlan.

„De lehet, hogy én már idejétmúlt vagyok a politikában” – tette hozzá. Tavaly egyébként még Márki-Zay kampányolt azzal, hogy „a fél kormány meleg”.

Majd Lázár elmondta, hogy a helyi Fidesz a felkészülés jegyében Szél Istvánt, Székkutas polgármesterét nevezte ki helyi elnöknek. Eddig ő szervezte a kampányokat.

Lázár János néhány napja azzal verte ki a biztosítékot, hogy Horthy Miklós újratemetésének 30. évfordulóján nagy szavakkal méltatta az egykori ellentengernagyot. Lázár azt mondta, „Horthy kivételes államfő, igaz magyar hazafi és hős katona”.

Forrás: 444.hu, 24.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
akkor azokkal az apákkal mi van,akik egyedül kénytelenek ellátni a csecsemö korú gyermekeiket,mert az anyuka nem tért haza a kórházból ,öt onnan a temetöbe vitték ki,
- "hála" a hírhedt magyar egészségügynek ?!
bolod ez a pökhendi lázár,sosem volt normális.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Talán az államigondozott gyerek több szeretet és jobb lelkifejlődési lehetőséget kap, mint amit két férfi adhat?
Akkor még a rossz, alkalmatlan szülőkről nem is ejtettünk szót.
Egyébként Lázár és Márki is elmehet a búsba.
Csizmás Kond
@csak úgy...: Az a saját gyereke kelekótya...
ómió
Még "aberróiszonya" is van a "Janinak"!?
NKF
Kivételesen egyetértek a bájgúnárval!
rokker33
@csak úgy...: gondoltam hogy téged 2 férfi nevelt ezért vagy ilyen szellemileg visszamaradott szarkupac! Nem baj trágyának még jó leszel ha elpatkolsz másra már úgyse vagy alkalmas :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.