Lázár János szerint semmi keresnivalója a városvezetésben annak, aki szerint két férfi nevelhet egy gyereket. Márki-Zay Pétert teljesen zakkant embernek nevezte Lázár.

Lázár János szerda reggel a hódmezővásárhelyi Rádió7-ben beszélt arról, hogyan készülnek a jövő évi önkormányzati választásokra Hódmezővásárhelyen – szúrta ki a 444.

Lázár János kiakadt: Két férfira nem egészséges dolog egy gyereket rábízni, nem vezetheti a várost egy olyan "zakkant ember", aki szerint két férfira rá lehet bízni egy csecsemőt

Lázár János felszólal a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésén 2018. május 29-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Az építési és közlekedési miniszter az adásban többek közt arról beszélt, hogy szerinte a városa úgy döntött, hogy bezárkózik, a városnak pedig az egyik problémája a városvezetés, „ami teljesen magára csukta az ajtót, és elzárkózott az országtól”. Lázár úgy fogalmazott:

Nincs benne az ország gazdasági, politikai, társadalmi vérkeringésében. Hódmezővásárhelyre valójában úgy tekintenek, mint egy bukott városra és egy bukott városvezetőre. És ezért annak esélye, hogy itt valami előremutató dolog történjen, az lényegében a nullával egyenlő

Márki-Zay Péterre utalva azt mondta, hogy vele senki nem tud és nem is akar együttműködni, mert „kiírta magát a politikából”, másrészt a személyét is alkalmatlannak tartja. Lázár másik problémája, hogy egy olyan ember vezeti a várost, aki úgy gondolja, hogy két férfi nevelhet egy gyereket. „Ez szerintem egy nagyon súlyos dolog ebben a városban.”

Azt mondta, nem vezetheti Hódmezővásárhelyt egy olyan ember, aki abban a hitben éli az életét, „hogy két férfi nevelhet egy gyereket és két férfire rá lehet bízni egy csecsemőt”.

És nagyon szeretném, ha nem lenne szerepe, mert ez aggodalommal tölt el a gyerekek jövőjét illetően, hogy ha olyan ember vezeti Hódmezővásárhelyt, akinek az a személyes meggyőződése, hogy két férfire egészséges dolog egy gyereket rábízni. Szerintem ez egy nagyon veszélyes dolog, és szerintem egy ilyen embernek a hódmezővásárhelyi városvezetésben semmi keresnivalója nincs.

Én nem szeretném, hogy a vásárhelyi gyerekeket férfiak neveljék, nők nélkül, anyák nélkül.

- fogalmazott Lázár János.

Majd végül Márki-Zayt teljesen zakkant embernek nevezte. Lázár aztán elmondta, hogy őt nem érdekli, ki kivel bújik ágyba, de amikor felmerül, ki nevelje a gyerekeket, az számára elfogadhatatlan.

„De lehet, hogy én már idejétmúlt vagyok a politikában” – tette hozzá. Tavaly egyébként még Márki-Zay kampányolt azzal, hogy „a fél kormány meleg”.

Majd Lázár elmondta, hogy a helyi Fidesz a felkészülés jegyében Szél Istvánt, Székkutas polgármesterét nevezte ki helyi elnöknek. Eddig ő szervezte a kampányokat.

Lázár János néhány napja azzal verte ki a biztosítékot, hogy Horthy Miklós újratemetésének 30. évfordulóján nagy szavakkal méltatta az egykori ellentengernagyot. Lázár azt mondta, „Horthy kivételes államfő, igaz magyar hazafi és hős katona”.

Forrás: 444.hu, 24.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
akkor azokkal az apákkal mi van,akik egyedül kénytelenek ellátni a csecsemö korú gyermekeiket,mert az anyuka nem tért haza a kórházból ,öt onnan a temetöbe vitték ki,
- "hála" a hírhedt magyar egészségügynek ?!
bolod ez a pökhendi lázár,sosem volt normális.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Lézerdzsoni nem tudja megemészteni, hogy MZP leverte mint vak a poharat.
csak úgy....
akkor azokkal az apákkal mi van,akik egyedül kénytelenek ellátni a csecsemö korú gyermekeiket,mert az anyuka nem tért haza a kórházból ,öt onnan a temetöbe vitték ki,
- "hála" a hírhedt magyar egészségügynek ?!
bolod ez a pökhendi lázár,sosem volt normális.
kakukkmadár
Apa nevelheti, nagyapa nevelheti, keresztapa nevelheti, nevelőapa nevelheti, befogadó apa nevelheti, sőt a magyar gyámügy szerint bárki nevelheti a gyereket, aki elvállalja azt. Mert a gyereknek az csak jó lehet! Horthysta nagyarcú antiszemita jánosunk szerint KÉT férfi viszont nem nevelheti a gyereket! Tán azért, mert azok szeretik is egymást, és közösen vállalják, hogy megmentenek egy gyereket, több gyereket a magyar állam közismert minőségű "gondoskodásától"?? Primitív messziről jött gusztustalan uszító ez.
Sakk Matt
Lázárnak mi a valódi gondja azzal, ha két férfi gondoz-nevel egy gyereket? Alkalmassági hiányosságot gondol a helyzetbe? Ez csak két férfi esetében áll elő? Ha egy férfi gondoz-nevel gyermeket, az OK..mindjárt alkalmas a férfi?
Netán attól óvná a csecsemőket Lázár, nehogy egy 3 hónapos gyerek buzulást lásson?

Az a gond Lázárral, valamint a többi homofób marhával is, hogy valószínűleg sokkal többet foglalkoznak a homoszexuális párok szexualitásával, mint ők maguk. Nem tudják a melegeket emberként elképzelni mindennapos helyzetekben. Úgy vélik, kizárólag egymás nemiszervével kezükben (szájukban, seggükben) léteznek. EZ komoly pszichés defekt Lázárnál és a többi homofóbnál!

Az fel sem merül a beteg agyukban, hogy egy gyereknek sokkal jobb két szerető emberrel létezni családként, mint elvadulni egy intézetben. A heteró alkoholista, szadista és alkalmatlan párokról nem is szólva.

Nyilván a legjobb egy gyermeknek, ha édesanyjával, édesapjával és testvérei élhet szerető családban. Ez az ideális.
De vannak helyzetek, amikor másképpen kell jobb helyzetet és környezetet teremteni egy gyereknek.
csak úgy....
tegnap a facebookon osztotta valaki, hogy egy 18 éves srác ,miután nagykorú lett és kitették az állami gondozásból ahol a nem túl rózsás életét tengette,most vasútállomásokon alszik,nincs hova mennie.
szerintem ebben és hasonló helyzetekben a mai magyar kormány egy felelötlen buzi, aki csak úgy hagyja elkallódni az amúgy is nehéz sorsú de még becsületes fiatalokat!
csak úgy....
sokszor olvasni, hogy fiatal kiskorú intézeti lányokat futtatnak a stricik, ez miért nem zavarja janit?
kereső
Ezek ezzel kelnek, fekszenek- miért is nem lehet "embert", becsületes, tisztességes embert látni egy homoszexuálisban? Mennyivel "különb" ember egy alkoholista, agressziv család bántalmazó ? Nem a homoszexuálisok családja tölti ki a családon belüli erőszak eseteit- azokat hetero, netán keresztény férfiak követik el. Talán azzal kéne lázárnak és a többi hülye hülyitőnek foglakoznia, hogy miért is szaporodtak el a családon belül a gyermek bántalmazások, miért is menekül el egyre több nő a gyermekeivel az agressziv "apa" elöl? Ez a nagy probléma lázár, nem az ha két azonos nemú ember szeretetben, tisztességben fel akar nevelni egy gyermeket, bántalmazás és traumák elszenvedése nélkül.
Aki Én
Gyereke csak a fideszes buziknak és pedofiloknak lehet
csak úgy....
@kereső: de ha a póri nép csak erre vevö...,ezek a 2/3 ért a zannyukat is!
kereső
@csak úgy...: Dehumanizálni embereket- ezek ehhez értenek, ez a gyűlület beszédjük alfája-és omegája. Kipróbálták Gyurcsányon, folytatták Soros Györgyön, most meg már nem egyes személyek a célpontok- hanem emberek csoportjai. A más nemi irányultságuak, a liberálisok, a nem vallásosok( a fideSs szóhasználatában -a nem keresztények)...és lassan már mindenki más, akik nem ők.
Sakk Matt
Szájer Fanni egy férfi (Handó Tamás) és egy nő (Szájer Jolán) gyermeke ;)
csak úgy....
@kereső: hitler sem csinálhatná jobban! - 0rbán egy nagyon tehetséges utódja lenne,még szerencse,hogy csak egy bolhaszarnyi ország ura.
colibri
lézerjankónál nem kell zakkantabb ember! Igazán hagyhatta volna oránC a mezőhegyesi lovas tanyán!
jesz
két férfi pik-pak bemelegít egy kisfiút...és nagy örömükre az is buzi lesz...
csak úgy....
@Őrnagy: te egy termékeny faxi,az itteni örültködéseid helyett inkább szülhetnél,hiszen fogy a magyar, ezt tán te is tudod! keress magadnak végre egy ügyes kezü inszeminátort!
Nyírfa
Lázár szókincse nem Arany János-i, inkább mint egy papagájé.
vacsi
@csak úgy...: Te apákról beszélsz - de apa is csak egy van, ugyanúgy, mint anya! Kettő egyikből sincs!
rokker33
@csak úgy...: ma 13:55 te hibbant öregember! Nem az a gond ha 1 férfi nevel gyereket, hanem 2 férfi vagyis 2 buzi nevel gyereket!Súlyosan szellemi fogyatékosok lesznek, mert beteg aberrált környezetben fognak felnőni és nem fogják tudni mi az az anyai gondoskodás anyai szeretet.Te is marhák között nevelkedtél és ez lett az eredménye...idióta próbáld meg 3x elolvasni a cikket és értelmezni mert gondok vannak a felfogásoddal!!!
Nyírfa
@jesz: 16,06

Ennél azért felvilágosultabb, komolyabb embernek tartalak. A szexuális irányultság és a szülői érettség két teljesen más minőség, az egyik a társ, a felnőtt ember iránt érzett vonzalom, szeretet, a másik a gyermekről való gondoskodás igénye. A szülői érzések nem ferdülnek el csupán azért, mert férfiként férfit, nőként nőt választasz. Tessék utána nézni a szakirodalomban, volt-e valaha abúzus homoszexális párok és az általuk nevelt, nem egyszer saját, vérszerinti gyermekeik között. Aki összekeveri, -mossa a homoszexualitást a pedofíliával, annak látens hajlamai vannak akár mindkét irányba, avagy traumatizált egyén, feldolgozatlan pszichés sérülésekkel. Gyermekbántalmazás - ahogy erről már többen írtak itt is -, hangsúlyosan hetero családokban fordul elő, illetve egyházi berkekben. Ha elfogulatlan, tárgyilagos, korrekt akarsz lenni, akkor tájékozódás végett előveszel pszichológiai, szociológiai műveket, és nem bulvár-, meg KESMA-lapokból szeded össze a nyilvánvalóan rágalmazó, propagandacikkeket.
csak úgy....
@vacsi: baxod buta vénasszony,szülinapodra veszek neked egy értelmezö szótárat!
téged nem szokott az urad eltángálni a butaságaid miatt? - mert ha nem, akkor vagy nagyon jó és türelmes , vagy egy nagyon bugyuta embör!
rokker33
@csak úgy...: és kaptál 10 lájkot! Gondolom azoknak az aberrált embereknek vagyis korcsoknak is két apjuk volt...Szép világban élünk...Csak a buziságot nem lehet egy gyermekre ráerőltetni ezt be kell tiltani nem kell támogatni Szegény gyerekek ők szenvednek a legtöbbet...
Nyírfa
@sgl: 16.54

Jaj, nekem, szórom is a homokot a fejemre, szaggatom ruhámat, kedves jó papagájok, sok ezer bocsánat hagyja el ajkaim. :)
Nyírfa
@kereső: 15.51

Echte fasizmus, karnyújtásnyira a nácizmustól. Lázár gond nélkül összeiratná a nemfideszeseket. Kezdetnek. Persze, utasításra, de készségesen.
Nem kis kajánsággal nézem azonban, ahogy Orbán marionett bábuként rángatja. Kíváncsi vagyok, ki viszi el neki a selyemzsinórt.
Nyírfa
@sgl: Nem, az ajkaimmal beszélni és csókolni szoktam. Kielégítő a válasz? :)
csak úgy....
@rokker33: na meggyütt ósztria buznyák esze, öcsike te siralmasan buta! :)
te szegény gyerek, mit szenvedhettél a buta szüleidtöl mire sikerült még náluk is butábbnak lenned! mesélj még a szomorú sorsodról...
namihami
Viszont ""ereszartista"" párttárs esetén hasonló megszorítás, sőt mégcsak észrevétel sem merülhet fel! Magas hivatalt képviselő (pl frakcióvezető és társai) hasonló elbírálásban részesül!
szaboria1
A MÁV romokba van, de Janokának most az a problémája két férfi nevel egy gyereket.
csak úgy....
@Őrnagy: tudom,sokat kértem egy feledékeny idiótától! :) -hiszen te magad is szellemileg romos állapotban!
terlasz
Talán az államigondozott gyerek több szeretet és jobb lelkifejlődési lehetőséget kap, mint amit két férfi adhat?
Akkor még a rossz, alkalmatlan szülőkről nem is ejtettünk szót.
Egyébként Lázár és Márki is elmehet a búsba.
Csizmás Kond
@csak úgy...: Az a saját gyereke kelekótya...
ómió
Még "aberróiszonya" is van a "Janinak"!?
NKF
Kivételesen egyetértek a bájgúnárval!
rokker33
@csak úgy...: gondoltam hogy téged 2 férfi nevelt ezért vagy ilyen szellemileg visszamaradott szarkupac! Nem baj trágyának még jó leszel ha elpatkolsz másra már úgyse vagy alkalmas :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.