Gyilkosságok, robbantások, keresztényüldözés, antiszemitizmus, bevándorlás. Lássuk milyen a svéd demokrácia! – mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán szombaton közzétett videóban.

Menczer Tamás a svéd demokráciáért aggódik
Fotó: MTI/Lakatos Péter

Én magyar vagyok, a svéd demokrácia helyzete nem érdekelne, de mivel a svéd politikusok és véleményformálók folyamatosan hazudoznak a hazámról, gondoltam, nézzük meg a svéd demokráciát. Megdöbbentő adatokat találtam

- mondta a politikus.

Közölte: a svéd mintademokráciában idén már 261 lövöldözés történt, tehát a lövöldözések mindennaposak, a halálos áldozatok száma 34 csak idén, az elmúlt években több gyermek is meghalt a lövöldözések során.

Hozzátette: a svéd mintademokráciában idén 124 robbantás történt már, tehát Svédországban 2-3 naponta felrobbantanak valakit vagy valamit.

A svéd mintademokráciában a svéd rendőrség jelentése szerint 61 no-go zóna van. Ők persze nem így hívják ezeket, de ezek a területek valójában no-go zónák

- jelentette ki Menczer Tamás.

Kiemelte: a svéd mintademokráciában a 25 év alatti fiatalok fele mondta azt, hogy érte már zaklatás keresztény hite miatt, tehát a fiatal keresztények felét zaklatták már Svédországban a hite miatt. Egy korábbi kulturális és demokráciaügyi svéd miniszter el is ismerte, hogy növekszik Svédországban a "krisztofób gyűlölet bűncselekmények" száma. Az Eurobarométer szerint a svéd lakosok 70 százaléka mondta azt, hogy az antiszemitizmus is növekszik Svédországban.

A bevándorlással kapcsolatban a svédek 76 százaléka mondta azt, hogy a bevándorlók integrálása sikertelen és a korábbi svéd miniszterelnök maga is elismerte, hogy párhuzamos társadalmak vannak Svédországban és a bevándorlók teljesen más valóságban élnek.

Nos, tehát ezek a svéd politikusok akarnak bennünket kioktatni demokráciából és emberi jogokból

- jegyezte meg Menczer Tamás.

Az államtitkár hangsúlyozta: van egy nagyon alapvető emberi jog: biztonságnak hívják. Ne lőjenek le, ne robbantsanak fel, ne üldözzenek a hitem miatt! A magyar kormánynak a magyar emberek biztonsága a legfontosabb, és minden tekintetben megvédjük a magyar emberek biztonságágát.

Ellenben úgy látom, hogy Svédországban baj van, aggódom a svéd demokráciáért

- mondta Menczer Tamás.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Menczel cinikus elbeteg barom, aki már sportriporternek is hülye volt! A fidesz nevű kleptokratikus, oligarchikus bűnszervezet és politikai prostik szektája/bandája a 'felcsúti csókával' együtt már kiírta magát Európából, nincs visszaút!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ennek is meg kell erölködnie a betevöért..., vagy tomi már így született!?
Eladott Ország
Menczel cinikus elbeteg barom, aki már sportriporternek is hülye volt! A fidesz nevű kleptokratikus, oligarchikus bűnszervezet és politikai prostik szektája/bandája a 'felcsúti csókával' együtt már kiírta magát Európából, nincs visszaút!
Peller Anikó
@csak úgy...: Atommencer a magyar demokráciáért aggódott és megnézte. Nem talált semmit.

Így akkor megpróbálta svédbe és nahát, ott minden van.
Péter2
Szerintem a magyar demokráciáért és a jogállamiságért aggódjál , mert miattatok nem kapja Magyarország a kohéziós alap felzárkóztatási euró milliárdjait amit a közjóra kellene fordítani , neked is a lámpavason volna a helyed , parazita agitációs féreg !
Nessy
@csak úgy...: Embernek született, csak mutálódott!
Toller Béla
Egy fenét aggódik ez a rosszarcú bármiféle demokráciáért !
Eladott Ország
Menczel az orosz demokráciáért nem aggódik, megnyugodtam. Menczer annyira szánalmas egy seggnyaló féreg, hogy a főnökei kegyeiért még a saját anyját is szembeköpné a ravatalon. Miközben nekrofíliát (szexuális vonzódás holttestekhez vagy aktus, amely holttestekkel történik) követett el rajta. És erről mi a vélemény Tomika? Valaki szóljon már ennek a szellemi nyomoréknak, hogy Magyarországon naponta történnek gyilkosságok. A demokráciáról meg jobb ha hallgat azt sem tudja mi az. Külön ironikus hogy miközben erről böfög ez a tetű a kormány ezzel az idióta barommal az iszlamista azerieket támogatja a keresztény örményekkel szemben...
uploads.disquscdn.com/images/7541e3afa34207fc51a5f7e14f647326e69112a0163bbd81d642346dfb3276c3.jpg?w=800&h=861
jáger laszló
Hogy biztos legyen a svéd demokrácia +újítása,költözzön Svédországba és ott terjessze a sikeres magyar demokrácia modellt!!
Én benne vagyok!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Menczel : "...növekszik a krisztofób gyűlölet-bűncselekmények száma és idéz egy kutatást, amely szerint a keresztény fiatalok felét érte már zaklatás a hite miatt..." Szerencsére nálunk a vallásos emberek száma csökken, így a velük szemben elkövetett esetek száma is remélhetőleg csökkenni fog. Mi ez, ha nem siker?! Nálunk már a templomban is a pártállamot/állampártot dicsérik a klerikálisok és a papok.
balos
@Nessy: Hát szerintem ezt klónózta a papa a guminőjénél!Ennyi tellett az illetőtől!
balos
@Eladott Ország: Vajon miért kell a papoknak a csili vili "kupikban" a "hitelt" terjeszteni?Arról pedig nem szeretnék tudni,hogy a fari-zeuszok között mekkora a pedofil hányadék?
Nyírfa
Így lenézni magatokat, Menczer, ez, tényleg hungaricum!
Macskaszem
Ne röhögtesd már ki magad, te szellemi toprongy.
Aki Én
A hazaiért aggódjon ez a langyosképű.
Nessy
@Toller Béla: Már csak azért se, mert fogalma nincs róla, az mi fán terem! Hallotta ezt a szót, és megtetszett neki, mint egy kisgyereknek, és most ismételgetik!
ómió
Pedig náluk még a "migráncsdúlás is demokratikus"!
Lepényleső
Ami van,azért lehet aggódni? A hazaiért teljesen fölösleges,hagytuk meghalni?
evacica
Te szerencsétlen senkiházi! ne a svédekért agodjál hanem az országért amit sikeresen tesztek tönkre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.