Az Orbán-kormánynak kell hálálkodniuk az autósoknak a Görbeháza közelében épülő autópálya-csomopónt miatt – derül ki Kósa Lajos Facebook-videójából.

Kósa Lajos 13 év kormányzás után: "a baloldal elfelejtette megépíteni"

A Debrecenben nagy tiszteletnek és népszerűségnek örvendő Kósa megjegyezte, 

ezt a csomópontot "felejtették el megépíteni" a "baloldali" kormányok.

Azt nem tette hozzá, a 13 éve kormányzó Fidesz mit csinált, illetve mit nem csinált.

Forrás: Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kupak, ma reggel is felszivtad a napi csikot?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Lajos ! Arról beszélj , hogy TI ! mi mindent elfelejtettetek és tudatosan mit nem csináltatok meg a 13 év alatt , pedig tonnaszámra özönlöttek be az EU milliárdok ami a baloldalhoz nem ! Csak ízelítő : Egészségügy amit 13 év alatt teljesen lerohasztottatok ! Pedagógusok béremelése , miközben a ti kölykeitek külföldön tanulnak közpénzen ! 13 havi nyugdíj amit csak az utolsó évben adtatok meg , holott a 14 is megígérte a vezéred ! de még folytathatnám csak kevés rá az oldal !!!
vitriol
Most sem ingyen csinálták, bár sokat nem kerestek rajta, de az aprópénzt is meg kell becsülniük, mert nem jönnek a pénzek az EU-ból!
Néro2
@percsi: fitymák szerint jóvanezigy.
kereső
Nagyon unom a fideSS "baloldalazását, bolsizását, Gyurcsányozását". A rendszerváltástól eltelt 33 évből 21 azaz HUSZONEGY évben jobboldali kormány volt Magyarországon. A 21 évból 17 azaz TIZENHÉT év kormányfőjét orbán viktornak hivták. Gyurcsány Ferenc 4,5 azaz NÉGY ÉS FÉL évig volt az ország miniszterelnöke. Az "emmuttnyocévben "épült 700 km autópálya.
Akkor most lehet számolgatni, meg mutogatni- , hogy ki mit nem csinált meg ebben az országban-, hogy európai ország legyünk, és nem egy balkáni lókupec szintje legyen az etalon.Lehet itt mutogatni visszafelé, de ott is csak orbán viktor van és a fideSS.
kereső
És, ha a fentiekhez hozzáveszem azt a tényt, hogy 2006 óta az önkormányzatokban narancs uralom van, akkor meg végképp nem értem ezt a visszamutogatást. Gratulálok a magyar jobboldalnak- ki tudta magából termelni a "narancs tálibokat"- a fasiszta, tolvaj , erkölcs nélküliek tömegét. Ez a magyar "nemzethy", jobboldali politika eredménye. És a fél-analfabéta ország, amely visszafelé halad az időben, önmaga paródiájaként- és mert nem szeret gondolkodni- az ollyan fárasztó, és megterhelő múvelet, diktárroa vágyik- aki majd mindent megmond a saját szája ize szerint. Mindegy, hogy x@r az egész, csak éppen gondolkodni ne kelljen. Mert jóa van az úgy , ugye narancs tálibok- vissza középkorig meg se álljatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.