Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója videónyilatkozatában arról beszélt, hogy a baloldal a fizetések emelése ellen van.

Hollik István szerint a gyurcsányi politika miatt volt egekbe ugró államadósság, államcsőd-közeli állapotHollik István/Facebook

Hollik a videóban azt mondta: Gyurcsány Ferenc árnyékkormánya pénteken ismertette gazdaságpolitikai terveit. Az ott elhangzottak hitelét nagyban rontja, hogy a magyar emberek egyszer már a saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy milyen is az, amikor Gyurcsány Ferencék kormányoznak – közölte.

A politikus szerint a gyurcsányi politika valódi mérlege: több mint 200 ezer munkahely megszűnése, egyhavi bér elvétele a közalkalmazottoktól, a 13. havi nyugdíj eltörlése, elszálló rezsiköltségek, az egekbe ugró államadósság, államcsőd közeli állapot.

Hiába a szép szavak, valójában ők semmit nem változtak. Ezt bizonyítja, hogy a Gyurcsány-Dobrev páros árnyék-pénzügyminisztere, Bodnár Zoltán nemrég egy televízióstúdióban kifejtette, hogy nem támogatják a minimálbéremelést, s támadta a kormány reálbérnövelési terveit

– hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

"Tehát a baloldal a mostani nehéz gazdasági helyzetben a fizetések emelése ellen van, márpedig aki be akarja fagyasztani a fizetéseket, az szemben áll a magyar emberek érdekével. Ez a múlt gazdaságpolitikája, amire Magyarországnak nincs többé szüksége" – fogalmazott Hollik István.

Forrás: MTI

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Bammeg Likaspista, Gyurcsány 2 évig sem volt miniszterelnök, a geczi meg már 13 éve uralkodik egyhuzamban, és van pofátok még mindig gyurcsányozni?
Éppen most kerültünk Európa legaljára te randa kis hajasbaba, mert csak a lopáshoz értetek, máshoz nem is akartok.
rakitics41
Nem a jó édesanyád miatt?Ami Gyurcsány után következett egy két évig talán igen azért felelőssé tehető volt de utána már Csak a FIDESZ a felelős , hiába akarja most 15 évvel Gyurcsány után rájuk kenni a szar politikának az eredményét.Gyurcsányt 2008-ban leváltották, és Bajnaitól Orbán amikor átvette a hatalmat meg volt elégedve az ország gazdasági helyzetével.Azóta csak romlik az ország gazdasági és társadalmi helyzete, de három választási ciklus után visszamutogatni csak a felelőtlen emberek szoktak. Nem szenvedünk amnéziában még akkor sem ha Te szaros Pita nagyon akarnád ezt!A ti amnéziátok meg olyan amnézia, ami akkor jön elő nálatok amikor csak akarjátok!De ez nem is csoda, hiszen már egy éve úgy kormányoztok mintha mindenki a kormányban komában lenne. Még a magyarok által lenézett bocskoros románok is jobbak nálunk, pedig ők közelebb vannak az ukrán -orosz háborúhoz, de még sincs náluk háborús vészhelyzet, és az eus szankciók őket is sújtják, de gazdaságuk ennek ellenére mégis jobban működik mint a miénk, eredményesebbek!Talán szőrös talpú barátainktól tanulnunk kellene, hogy legalább olyan eredményesek legyünk mint ők!Ja hogy nekik könnyű volt mert az állami vezetők korrupciói miatt sok vezetőt lecsuktak, és tisztább lett a gazdasági élet Romániába, mi meg csak pátyolgatjuk, állami támogatásban részesítjük a nemzet fő tolvajait a semmiért azokat segítjük , mentegetjük akik akkor is gazdagodnak amikor az ország is és a lakossága is szegényedik oly annyira hogy az EU-ban a második legszegényebb nemzet lettünk.Ezért talán nem az Orbán kormány a felelős, ezért is Gyurcsány a bűnbak?Te kis normális !Gondolkodj már egy picit, ha nehezedre esik akkor is!
Qqberci
Figyelj, Segglik! Nem gondolod, hogy 13 év kormányzás után kicsit snassz még mindig az elődökre mutogatni?...
jáger laszló
Hollik úr
Akkor most hol is toporog az infláció,reálbér növekedés államadósság!!??
Csak érdeklődve kérdezem!!??
Ne hülyítsen,mert még L találom hinni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
izéke
Fogadjunk,hogy a brüsszeli szankciókat is Gyurcsány szavaztatta meg orbánnal? Ahhoz képest,hogy a hatalom közelében sincs ez a Feri,mégis mindig mindenről ő tehet,ő irányítja egész Európát...
rakitics41
@sgl: Azt írtam ,hogy talán!Megengedő voltam, lehet hogy volt felelőssége de miután soha nem számoltatták el semmivel sem , így most már tizenöt év elteltével olyan fölösleges mondani erről valamit is, hogy ez amit Hol-lik csinál, csak a szar kenegetésének tekinthető!
Yoda69
holaluk elvtars nem kellene mindig masra kenni a szarotokat.
Az orban inflacio miatt vagyunk technikai allamcsodban, rekord allamadosagon es zuhano forint arfolyamon.
Nyírfa
Ez a Hollik olyan szerencsétlen flótás, nézzétek az ijedt szemeit, az egész ember befeszül a szorongástól.
kulabombaafityiszre
Szerencsére a fidesz kormányzás megoldotta az államadósságot hiszen a magas gyurcsányi államadósság ami 21000 milliárd forint volt,sikerült a fidesznek leépíteni 53000millárd forintra.
Sőt a magas gyurcsányí hitelre megoldották az olcsó kinai hitelt is.Igaz a kinai hitel,a kinaiak érzékenysége miatt 30 évre titkosítva van,de nem azért mert egyes rossznyelvek szerint ezek jelzálog hitelek.Mindezek után ne csodálkozzunk amikor külföldről hazautazván a magyarország tábla helyett magyarország kina európai tartománya lesz kiírva.
szaboria1
Hollik az Internet nem felejt!! Mít is nyilatkoztatok az átvételről Bajnai rendbe tette nekünk csak folytatni kell .
Akkor most 13 év után, hogy van pofátok még mindig Gyurcsányozni.
Nessy
Mondja drága Hollik 2022 ki is volt a miniszterelnök, immáron 12 éve?? Mennyi volt 2010-ben egy euró, mennyi volt az államadósság? Nem tudja véletlenül, ki mondta, " ha egy kormán idején 300 forint lesz egy euró, az mondjon le, mert alkalmatlan" ! Mennyi volt tavaly ősszel egy euró? Segítek: 400 forint felett!
Sámannus
Beszarok én rajtad kisfaxom. Ki hivalkodott itt rendtétellel minden választás előtt. Leszophatnád már rég attól is magad amit ti elbaxtatok. Legalább egyszer nézd meg mit pofáztatok eddig, utánna rókázd össze magadat
Nessy
@KisTehen: Miután még így is olcsóbb volt Horvátország, mint a Balaton! Mennyi az euró zónában az infláció, és mennyi nálunk? Kéretik a kormánypropagandán kívül is tájékozódni!
Péter2
@kulabombaafityiszre: Ezek a hülye fideszesek az olcsó kamatú IMF hitelt amit a válság miatt kellett felvenni, azt visszafizették sokkal drágább kamatú hitelből méghozzá 50 milliárddal került többe , csak azért , hogy a bolond híveknek mutassanak valamit , ez a propaganda ennyibe került a magyar adófizetőknek ; ráadásul utána eltapsoltak majdnem 3 ezer milliárd forintot a magánnyugdíj pénztár pénzét , és államcsődközeli helyzetet vizionálnak , pedig most közel vagyunk hozzá, lásd a forint vásárlóértékét a magas inflációt , 2010-hez képest több mint megduplázott államadósságot , ezek a negatív mutatók az ország siralmas anyagi helyzetét tükrözik .
Yoda69
@KisTehen: Te bevetted a bolsevik agymosast. Az egesz Balaton orbanek kezeben van igy vagy ugy. Ezert dragabb minden mint kulfoldon. Ezert megy a magyar inkabb kulfoldre mint a Balatonra. Az ujabb tervezett szerint (by Lazar) eltorlik a szabadstrandokat es a kempingeket is. Na ez meg egy nagyot fog dobni az aron jovore.
Tehenész
Kis Tehénnek úgy látom jól fizet s seggnyalás. Balatoni nyaralás, Horvátország, állandó kommentelés. Munka, dolgozni, ja azt nem próbálta, mert nehéz. Meg persze talán ész is kell hozzá.
Péter2
@Qqberci: Ez a segglik úgy néz ki, mint egy berber makákó .
kulabombaafityiszre
@Péter2: ma, 13:07
Tudod én már ezeket a dolgokat nem is sorolom.
Egybites hülyéknek teljesen mindegy milyen tényeket írok.
Tehenész
@KisTehen: Mióta kiengedtek a karámból elszabadultál mint egy hajó ágyú, és írogatsz ökörségeket tehén létedre.
Péter2
@kulabombaafityiszre: Ezeket ész érvel sem lehet meggyőzni , amit mondanak nekik azt fúják mint bolond a sípot , ország helyzete tükrözi ezek értelmi szintjét , siralmas ! Én sem koptatom az ujjamat , felesleges , mert ezek a saját énjüket is feladták madzagon rángatott véglények .
gina
Elmebeteg kopasz fidesz szemét, elfelejtetted látom 13 éve a te cigány tolvaj OV d uralkodik ,,ezt etessétek csak meg a hivöitekkel alja patkányok
Yoda69
@KisTehen: Es te ennek orulsz te bunko?
kulabombaafityiszre
Hollik hiába végeztetett a fejére seggszőr beültetés,nem lett okasabb.Maradt egy seggszőr fejü hülye.
csak úgy....
Szili Katalin kiszámolta: Trianon óta nem volt ennyire egységes a nemzet
444.hu/2023/10/14/szili-katalin-kiszamolta-trianon-ota-nem-volt-ennyire-egyseges-a-nemzet
a kormányzó pártokban már mindenki totál hülye?
Eladott Ország
Hollik, a férgese. Gondoljunk bele, a fidesz javát hallottuk, aki nem mellesleg kommunikációs igazgató is. Az infláció Európa első , az államadósság 55 000 milliárd, korrupcióban elsők, szegénységben, bérekben a legvégén ,technikailag recesszióban a gazdaság, oktatás, EÜ szétbarmolva , egyre többen hagyják el az országot, a születésszám visszaesett, de ha a baloldal kerül hatalomra tönkreteszi az országot. Ez az ember annyi hülyeséget beszél, hogy soha se lehet tudni, hollikad ki. Ilyen hatású a "HOLLIKOLÁS" a METRON. - Nekem meg egy olyan férfi(?) jutott az eszembe, aki a seggszőrét (fanszőrt) ültettette a kopasz fejére, közpénzből.
uploads.disquscdn.com/images/1180b0ebcf0337fd29d3454019d7c74cc9be03e02fade3a459f209e11d291b97.png?w=800&h
izéke
@csak úgy...: " matematikus ön,hogy kiszámolta? " :))))
izéke
@sgl: ugye ez a kivegzendők listája? Ugye? Ugyeee?
Eladott Ország
Hollik reggel fölnéz az újságjából, és azt mondja a feleségének:
– Drágám, itt azt írja az újság, hogy a legtöbb híres embernek teljesen jelentéktelen apja volt!
– Na, hála Istennek! Akkor még a mi fiunkból is lehet valami…
Már a füleit is plasztikáztatja? Ennek hollik’ a haja? Hollott, ez már beültetés. „Lyézusom”. Hol haj, hol lik. Hollik a férgese. Ez már seggszőrzet. Ez az a csávó akinek mióta a seggéről a fejére tették át a szőrt nem csak hülye, de seggfej is.
uploads.disquscdn.com/images/bbee0cacef90c4624e3e50941da0768a48863e454b3785882c5413a7a352c52c.png?w=800&h=900
Holik előtte és utána. Eladta a gerincét egy kis szőrért a puncisima fején. A feje inkább Fucusima. Fanszőrzet lesz az, az intim zóna behatolásának helye. Hollik még arra sem fog rájönni, hogy hajat lehet beültetni , de agyat nem. Ez az a csávó akinek mióta a seggéről a fejére tették át a szőrt nem csak hülye, de seggfej is.
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/smirkingrevenge/hollik_1.jpg
Laár András: Hogyha birka lennék
Hogyha birka lennék,
ennék birkatápot,
birkaólnak nézném
a büdös világot.
Csatakos hátsómat
nem takarná gatya,
fejembe' kuksolna
egy hülye birka agya.
Csipás kis szememmel
ide-oda néznék,
ványadt kis hangommal
egyre csak bégetnék.
Azt bégetném egyre:
"be-be-be-be-bebbe".
Nofene, micsoda frizura, lassan diszkóba is mehet
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F64.media.tumblr.com%2Fa51726866a04e3587fc84325f2c15049%2Ftumblr_pk5lix1lCX1ro7ynio1_400.gifv&key=UfAxx2Cu1Sn7h3EDqwH2OQ&w=800&h=210
Ha valóban a kormánmyközeli sajtóban szeretne újságíróként dolgozni lenne még itt egy utolsó felvételi feladat.
uploads.disquscdn.com/images/99424409f251dc1a681af6e63edbd8a7d136c377748dcec9a8095e9a61685966.jpg?w=600&h=385
Hofi egyszer megjegyezte: "Öcsém, ezekhez képest a meztelen csiga egy gerincoszlop"
szaboria1
Hollik inkább menjen újabb hajbeültetésre, mert biztos zavarja, hogy újra kopaszodik.
laszlobihari
@kulabombaafityiszre: akkor ő ezek szerint egy seggfej! és mi jön a seggből, meleg de szagos "levegő" és az alapja a szar.
jáger laszló
Mi van veled Pista!??
Hová tűnt a frufrud!!
Ez az ami felőled igazán érdekel
A többi már nem is érdekes!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szép új világ
Halliknál a hajbeültetés sikeres volt, ezért megpróbálták nála az agybeültetést. Sajnos ez már nem járt sikerrel, ugyanis a szervezete kilökte az új agyat, mint testidegen anyagot.
ómió
Azidőtájt még nem sikerült a Fideszre hazudnotok, efftársak!?
kereső
kolozsvaros.com/rovidek/nem-a-baloldal-nem-a-gyurcsanyi-politika-nem-a-kad-szele/

"Ezért aztán szombat ide vagy oda, Hollik Istvánt, a Fidesz KDNP-s vallású kommunikációs igazgatóját taszajtották a kamera elé, hogy gyurcsányozzon egyet, hogy miszerint a baloldal a fizetések emelése ellen van. Márpedig mimagyarok tudjuk, hogy Gyurcsány mi mindent vett el, ezért soha többé Gyurcsány=baloldalt, mert a baloldal most is be akarja fagyasztani a fizetéseket. De mimagyarok tudjuk, hogy ez a múlt gazdaságpolitikája, amire nekünk nincs szükségünk."

Nem mellesleg nem Gyurcsánynak volt kormánya,(4,5 félév a "gyurcsány korszak") hanem a szocinak-és az szdsznek. Mostan meg nem a fideSS-kdnp-nek van kormánya/ nem a parlamentnek/, hanem orbánnak.És orbánnak van parlamentje, nem a parlamentnek kormánya.
Lepényleső
€ árfolyam: 2005 € 1 = 252 Ft Államadóság. 2005 60,5 % 54 075,6 millió €
2023 € 1 = 388 Ft 2022 73,3 % 121 827,8, millió €

Abban az esetben ha a tények és a számok sem hazudnak,- és ha nem ortodox módon számolnak - akkor ez az úr
nevezhető igaznak,vagy netán csak az i elhagyásával vélhetjük valónak?
telegdilaci
@Menőmanó:Agyhalott vad marha a mostani államháztartás csődjéről beszélj,ne a 13-évvel ezelőttiről valahogy mindig vissza felé mutogattok arról kellene beszélni mit nem csináltatok meg a 13-év alatti kormányzásotok alatt soha nem látott összegű Euró ezer milliárdokból mi lett mert nem az Ország fejlesztésére fordítottátok amire az Ország kapta,épülltek belőle Stadionok,még a határon túliaknak is Templomok felujítására is jutott a legtöbb a saját zsebbe figdesz közelieknek,a Vasut ami siralmas állapotban van arra nem lett költve semmi,Szerintem amiket össze hablatyolsz egy ilyen nem létező párt senkiházi nememberőtől hallani nagyon hazug és hiteltelen,semmi valóság tartalma nincs!
telegdilaci
@FLETÓIdióta most viszont ti vagytok kormányon és sokkal rosszabb állapotban van az Ország egyébként nem vissza felé kellene már mutogatni 13-éve vagytok kormányon arról bezzeg hallgattok hogy miért jutottunk ilyen adósság csapdába,és soha nem látott mértékű Államháztartási hiánnyal mit akartok kezdeni,kormányozni kellene Tisztességesen,mindenki megelégedésére,NEM-13-éve Gyurcsányozni!
Nessy
Brüsszel "megállítása" az orbáni politika eredménye!
FLETÓ
@Aki Én: rendesen táplálkozik, keveset mozog, igaz magyar! Churchill-korú lesz - meglátod!
FLETÓ
@telegdilaci: Kattints rá a nevemre, majd hagyj ki egy helyet utána! Különben véletlenül / esetleg észreveszem, hogy szólítottál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.