Dollárbaloldal, Soros-hálózat, Gyurcsány.

Deutsch Tamás így alakítaná át az EU-t: „Gyökeres változásokra van szükség”

Kép: Deutsch Tamás / Facebook

Gyökeres változásokra van szükség Brüsszelben Deutsch Tamás szerint: a közrádióban arról beszélt, hogy el kell zavarni azokat a bürokratákat, akik hatalmi pozícióikat kizárólag arra használják, hogy nyomás alá helyezzék azokat az országokat, amelyek az Európa-politikájukat szuverén módon alakítják.

A Fidesz európai parlamenti képviselője úgy vélte, a magyar európai parlamenti képviselők „kompániájában” ugyancsak gyökeres változásra van szükség , mert a nyolc, „dollárbaloldalhoz” tartozó magyar európai parlamenti képviselő folyamatosan Brüsszel oldalára állt minden olyan ügyben, amikor „a bürokrácia megtámadta a magyarokat”.

Deutsch az uniós pénzekre is kitért, melyekre nagyon vár a pártja. A politikus szerint bár kedvező hír, hogy „szabad szemmel is jól látható nagyságrendű” összeg érkezik Magyarországra, ugyanakkor a forrásokat évek óta jogellenesen tartják vissza. Valójában egyébként azért tartják vissza a forrásokat, mert az uniós szervek nem látják biztosítottnak, hogy megfelelő magyarországi jogállamiság híján valóban arra költené a pénzt a kormány, amire kapja.

A fideszes EP-képviselő úgy látja, e „zsaroló” brüsszeli magatartásban „nagyon intenzíven vesz részt a magyar dollárbaloldal”. Gyurcsány Ferenc volt szocialista kormányfő több mint egy éve vallotta be egy rádióinterjúban, hogy a „politikai zsarolásnak” érveket szállítottak. A magyar „dollárbaloldal, illetve a Soros-hálózat” politikai stratégiája megbukott, hiszen azt akarták elérni, hogy Magyarország egyetlen eurócentet se kapjon, továbbá nem sikerült rákényszeríteni, hogy megváltoztassa az illegális migrációt elutasító, a gyermekvédelminek nevezett, melegellenes törvényt fenntartó és az ukrán háborúval összefüggő „békepárti” álláspontját.

A politikus kiemelte, hogy Katarina Barley, az Európai Parlament alelnöke előterjesztésében egy újabb hetes cikkely szerinti eljárást, Magyarország szavazati jogoktól való megfosztását helyezi kilátásba – erről itt írtunk.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Így van!Az olyan győkereket tűzzel vassal kiírtani ,mint a fideSSes nyilasok,mert vissza vezetik az országot a megszállóink markába!orosz török kinai 1 szar a földön!+ a nemzethyes urak hordája!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Így van!Az olyan győkereket tűzzel vassal kiírtani ,mint a fideSSes nyilasok,mert vissza vezetik az országot a megszállóink markába!orosz török kinai 1 szar a földön!+ a nemzethyes urak hordája!
simmering73
A kép tanúsága szerint nagy érdeklődéssel hallgatják ezt a hajléktalannak kinéző figurát.
Clavigo
tompi,,te magad vagy ott ( az eu- ban ) a gyökér.a szaros társaiddal együtt..
jáger laszló
Gyökeres változásokra van szükség!!
Kezdjük ezt előbb Budapesten
Én nem vagyok semmi jónak az L rontója!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
Hogy Ducs mit alakítana és hogyan, az senkit sem érdekel. Legfeljebb annyiban, hogy amilyen javaslata van, azt még véletlenül se fogadja el senki, hiszen látjuk, hogy a sok hülye maffiózó ötletelése hová juttatta az országunkat!
Ilyen tárgyi tudásuk van, nem alkalmasak ezek semmire, csak a lopásra és az oroszok igényeinek a kiszolgálására!
Pusztai
szégyen párt, szégyen kormány, szégyen képviselő, szégyen embere.
Pusztai
Mindent elmond a fidesz -és benne tompi,- erkölcséről etikájáról, hogy hatalmi érdekből azt az embert szúrják hátba akitől pénzt tudást ezáltal hatalmat kaptak, hálából a legaljasabb módon hátba szúrták.
Tetves balfasz ellenzék ezt a magas labdát sem tudja lecsapni, hanem nyeli a xart mi meg szopunk.
tothjani
Az EU parlamentben gyökeres változásokra van szükség ilyen Tomika féle élősködő gyökerekkel kell beültetni. :(
Ezek tudják mire van szüksége a népnek és a gazdaságnak, hiszen ők eleve úgy építették fel az életüket hogy még véletlenül se kelljen dolgozniuk. Igy a tapasztalatuk megvan,... az élősködéshez és a lopáshoz.
human
A fidesz átalakítaná az EU-t :) Mintha egy hentes akarna órát tartani sebészeknek.
colibri
Ne erőlködj a változtatáson, nincs rátok bízva semmi! Inkább szipózzál, neked már úgyis mindegy.
Nessy
Tompika! Maga csak tudja! Hány éve él meg remekül ott Brüsszelben, mait állandóan szapul? Mit tud maga a való életről, a munkáról, a napi megélhetési gondokról? Hiszen még a diplomáját is kormány hátszéllel szerezte! A szuverenitásról meg pont annyit, mint a kormány! Az ő dolgaikba ne avatkozzon senki, viszont tisztelt pártunk és kormányunk sorba avatkozik más államok választásába, belügyeibe! Ja, a milliárdokért vásárolt levélszavazók jól jönnek a fidesznek!
Nyírfa
@simmering73: 08.41

Telitalálat! De még az üres teremnek is csak papírból tudja felolvasni, amit itthon ki is plakátoltak.
Horizont
"megfelelő magyarországi jogállamiság híján valóban arra költené a pénzt a kormány, amire kapja."
Ez a lényeg te tompa agyú kábszeres. Hány éve vagy hereverő ingyenélő az Unióban több millió forintért? Abból élsz, hogy egy tüntetésen elvertek Prágában. orbán nem akart seggbe rúgni nem hagyja az árokparton az ilyen seggfejeket se ha az ő kutyája kölyke. Elküldöd messzire jó pénzért, hogy ne égesd itthon őt. Jó lenne ha kussolnál. Csinálj még pár gyereket csak ahhoz értesz bár lehet már az se menne. Te barom.
Horizont
@jáger laszló: 8:52
Mi köze Budapestnek az EU-hoz?
Te fidesz hívő vagy mi?
barátilag.
namihami
Csak nem a tűzgyújtás elsajátítására akarná tanítani az EU-s társait ez a cro-magnoni?
Eladott Ország
Téged ki nem szar le, drogos alkoholista barom!
Cherry
Hahahah mondja ezt egy drogos roma,,,,
sándorbence
magukmegfavágokvagymiamikorberöffenanyolchengerzeneafülnek
ittott
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
ittott
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok