A birkózás az érintkezési pont.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Na és??? Akárki is lobbizott Nováknál nem tud nemet mondani, hogy ezt azért már mégse???
Na ezért kéne lemondania a hülye picsának és úgy seggberúgni, hogy a lába se érje a földet és megvonni minden javadalmat tőle. Menjen pedagógusnak vagy nővérnek, de inkább takarítónőnek.
Szemét aljas becsicskult NER ribanc.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Na és??? Akárki is lobbizott Nováknál nem tud nemet mondani, hogy ezt azért már mégse???
Na ezért kéne lemondania a hülye picsának és úgy seggberúgni, hogy a lába se érje a földet és megvonni minden javadalmat tőle. Menjen pedagógusnak vagy nővérnek, de inkább takarítónőnek.
Szemét aljas becsicskult NER ribanc.
Eladott Ország
„A gombócit is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap. Egy brancs maguk, ne is tagadja...” (Tanu)
coub.com/view/6j7ws
kereső
@Eladott Ország: Ne mond, hogy ő lett a fideSS " Ágnes asszonya",,,,,,,,aki mossa, mossa,,,,,,,,igaz, ezt már elkezdte Kijevben a képmutató "családvédő".
Nessy
@Eladott Ország: Miután hófehér bárány lett a pedofil támogatóból, holnaptól lehet testnevelő tanár, gyermekpszichológus, mintha mi sewm történt volna! Hű, de védik a gyermekeinket!!!
lampa laz
Kató, a lefóliázott kónyvek is kérik az amnesztiát!
Eladott Ország
@Nessy: Hát nem édes? Ki ne szeretne egy ilyen igazgató helyettest? Az ítélet szerint ő volt az
– akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált,
– aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében ezzel a szöveggel: „én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki.”
– aki ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel,
– és akit mindezért 3 év 4 hónap börtönre ítéltek első és másodfokon is. Egy nap lenne, amikor nem szarjak szembe saját magukat.
Idejön a pápa és rögtön bűnözőket kell szabadon engedni, érthető. Ez szégyen, és gyalázat, nemrég a náci, súlyos bűncselekményeket elkövető Budaházy kapott kegyelmet a közjogi méltatlanságtól, most pedig az az igazgatóhelyettes, aki a bicskei igazgató pedofil bűncselekményeiről tudott, és azt elhalgatta, számomra ő is ugyanolyan bűnös mint amilyen a felettese volt, hiába nem volt szexuális kapcsolata a gyerekekkel. Egyértelmű, hogy Novák Katalin óriásit hibázott a kegyelem megadásával, mert ezzel az áldozatokat gyalázta meg, szégyellje magát, tudom nem fogja. Ez nem hiba, hanem a rendszer aljassága. Annyit még hozzá, hogy: a rendszer aljassága, és hajtóanyaga.
rücsü41
Ez az amnesztia csak akkor durrant volna nagyobbat, ha Novák Katika alapít egy iskolát és az amnesztia után rögtön kinevezi a büntetett előéletűt igazgatónak vagy helyettesnek!Így az eredeti állapot is helyreállt volna.
lusta
@Eladott Ország: Ez egy nagyon téves megállapítás - Novák Katalin óriásit hibázott a kegyelem megadásával.
Ez nem hiba, ez maga a bűn. Az egyik indoklás rosszabb, mint a másik.
Önállóan úgy gondolta, megkezgyelmez. Hát nagyon sz@r az értékrendje.
Napi parancsba kapta a kegyelem kérdését. Hát nagyon sz@r az önállósága.
Eladott Ország
@lusta: Fentebb leírtam: ma 17:06 ♦ "Egyértelmű, hogy Novák Katalin óriásit hibázott a kegyelem megadásával, mert ezzel az áldozatokat gyalázta meg, szégyellje magát, tudom nem fogja. Ez nem hiba, hanem a rendszer aljassága. Annyit még hozzá, hogy: a rendszer aljassága, és hajtóanyaga." És még egy adalék:
"Kettős mérce: Böjte ugyanazért Becsületrendet, a bicskei tanár „csak” kegyelmet kapott. Semjén Zsolt után kiált az igazságtalanság, hogy Böjte Csaba ferences szerzetes Magyar Becsület Rendet kapott (az nagyon előrelátó volt, hogy a hivatalos elnevezés elé odakerült a „Magyar” kisebbítő jelző, mert a kitüntetés csak a „magyar” becsületet tünteti ki), míg a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese csupán kegyelemben részesült – ugyanazért."
nepszava.us/kettos-merce-bojte-ugyanazert-becsuletrendet-a-bicskei-tanar-csak-kegyelmet-kapott/
Pusztai
"Böjte Csaba is tudott az intézményeiben folyó pedofíliáról (erről hosszú írások voltak más oldalon), mégis kitüntették a Magyar Becsületrenddel, és pont Novák asszonyság adta át neki. (2023. augusztus 20.)
Véletlen?
Aligha..."

hvg.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 17:55 ♣ Patkány neked a román cigányod, te fideszes agyhalott! Név szerint melyik ügyre gondoltál, te idióta?! Egyébként takarodjatok a bánatos 3,14csába rohadékok, bűnözők, hazaárulók etc...!
Horizont
@Maccska: 17:44
Ha el se olvasta akkor pláne mondjon le, nem méltó a pozíciójára.
Horizont
Sógor, koma, rokon, testvér, haver, keresztgyerek xy-nak a haverja...Minden megy.
Undorítóak, mocskosak, rohadékok. orbán, Novák, Kövér, Szijjártó...meg a többi is.
Pusztai
@Horizont: ez olyan fideszes összmunka geczimentés körösztény támogatással.
balos
@Horizont: Ahol1 snitpaja doktoranduszit írt ott a novákrozi miért ne lehetne közutálatos elnőklő?
Pusztai
@balos: ráadásul most hallottam médiában ő mondta: " " pedofil büntettért elitéltnek nem jár kegyelem."
akkor ezt az undormányt gépkocs8lopásert ítélték el, ezé kapott kegyelmet?
baszod eze a csaj magát égette meg, de nem hallom az ellenzéki tíltakozásban az őngólt!!
mé nem??
lusta
@Pusztai: Én már elfelejtettem számolni ezeket a magas labdákat. Milyen ziccerekre vár ez a töketlen ellenzék? Tudom már. Gyurcsánnyal nem megy.
Pusztai
@lusta: tragédia!
naponta csak én beteszek pár szar visszagyűrést, amit á milliós pénzért az llenzéknek kéne megtenni észrevegye, riposztozzon ütősen.
de nem.
kretén csürhe, SZARHALOM!
Pusztai
" Levélben tájékoztatta a Demokratikus Koalíció Ferenc pápát arról, hogy

Novák Katalin köztársasági elnök Őszentsége tavaly áprilisi, magyarországi látogatására hivatkozva adott elnöki kegyelmet a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének –
írja közleményében a párt.
A férfi, mint az ismert, eltussolta az igazgató pedofil bűncselekményeit, hamis tanúvallomások aláírására, a vádak visszavonására kényszerítve az áldozattá vált gyerekeket.

A Demokratikus Koalíció abban a reményben tájékoztatta Őszentségét a köztársasági elnök döntéséről, hogy módot talál abbéli közös meggyőződésünk kifejezésére, miszerint Jézus bármely szolgájára való hivatkozás sem nyithat utat a bűnnel és a bűnösökkel való együttműködésre. "
24.hu
simmering73
Az első pillanattól kezdve tudható volt, hogy itt lesz egy fidesz-szál is az ügyben.
balos
@simmering73: Az a szál a gordiuszi kőtélen lehetne a nyakán csomó a tetűköztúrhának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.