A birkózás az érintkezési pont.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Na és??? Akárki is lobbizott Nováknál nem tud nemet mondani, hogy ezt azért már mégse???
Na ezért kéne lemondania a hülye picsának és úgy seggberúgni, hogy a lába se érje a földet és megvonni minden javadalmat tőle. Menjen pedagógusnak vagy nővérnek, de inkább takarítónőnek.
Szemét aljas becsicskult NER ribanc.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@Pusztai: Én már elfelejtettem számolni ezeket a magas labdákat. Milyen ziccerekre vár ez a töketlen ellenzék? Tudom már. Gyurcsánnyal nem megy.
Pusztai
@lusta: tragédia!
naponta csak én beteszek pár szar visszagyűrést, amit á milliós pénzért az llenzéknek kéne megtenni észrevegye, riposztozzon ütősen.
de nem.
kretén csürhe, SZARHALOM!
Pusztai
" Levélben tájékoztatta a Demokratikus Koalíció Ferenc pápát arról, hogy

Novák Katalin köztársasági elnök Őszentsége tavaly áprilisi, magyarországi látogatására hivatkozva adott elnöki kegyelmet a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének –
írja közleményében a párt.
A férfi, mint az ismert, eltussolta az igazgató pedofil bűncselekményeit, hamis tanúvallomások aláírására, a vádak visszavonására kényszerítve az áldozattá vált gyerekeket.

A Demokratikus Koalíció abban a reményben tájékoztatta Őszentségét a köztársasági elnök döntéséről, hogy módot talál abbéli közös meggyőződésünk kifejezésére, miszerint Jézus bármely szolgájára való hivatkozás sem nyithat utat a bűnnel és a bűnösökkel való együttműködésre. "
24.hu
simmering73
Az első pillanattól kezdve tudható volt, hogy itt lesz egy fidesz-szál is az ügyben.
balos
@simmering73: Az a szál a gordiuszi kőtélen lehetne a nyakán csomó a tetűköztúrhának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.