Karácsony Gergely főpolgármester is megszólalt a köztársasági elnök botrányt keltő kegyelmi döntése kapcsán.

Megszólalt Karácsony Gergely a pedofil-botrányról: "Van aki, pedofil bűnözők kitüntetését vonja vissza, van, aki a bűntárs büntetését "

Karácsony Gergely főpolgármester csütörtöki Facebook-posztjában arról írt, hogy főpolgármesterként nem bújt ki egy korábbi elismeréssel kapcsolatos döntés alól, amikor kiderült, hogy az érintett pedofil bűncselekményeket követett el.

2015-ben az akkori fideszes fővárosi vezetés Bárczy István-díjjal tüntette ki Vásárhelyi Jánost, a bicskei gyermekotthon vezetőjét, akit később pedofil bűncselekmények miatt elítéltek. Javaslatomra a Fővárosi Közgyűlés 2019-ben visszavonta ezt a kitüntetést. Vásárhelyi bűnpártolásért elítélt helyettese viszont köztársasági elnöki kegyelmet kapott. Hát, igen. Van, aki pedofil bűnözők kitüntetését vonja vissza. Van, aki a bűntárs büntetését

– írta Karácsony Gergely közösségi oldalán Novák Katalin kegyelmi döntéséről.

Forrás: 24.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ez azért lehetséges, Gergely, mert te éled azt, amit a fidesz-garnitúra elutasít magától:

" Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben,
Ember lenni mindég, minden körülményben. "

Arany János
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@lusta: eggen, ez is lehet, elég tágan gondolkodom, de arra nem gondoltam, hogy valmék ellenzéki - ???- magát és pártját vagy csoportját hiszi a megváltónak, de tényleg, ez is benne lehet a pakliban.
.. Ha így gondolkodnak, azzal valójában a fideszt támogatják, lévén ezzel leszakadnak a többi párttól.
Csak sajnos egyetlen pártban sem látok valódi harcos arcot . - Juhász??? akik vezethetnének egy ütős ellenzéki csoprtot.
... Lengyeleknek ott van Tusk, nekünk nincs Tuskunk, senkik.
Szdsz-re szavaztam 2014-től, de Gyurcsány mint politikus egy röhej!
..Ha most lenne szsvazás, bajban lennék, biztos szavaznék, de most nem tudom mék pártra és vezetőre.
Egy ideje momentummal kokettáltam, de Anna visszarebbenése elriasztott, a többiek?? senkik.
Jobbik szóba se jöhet a Róna jelölés meg kabaré.
Szóval NINCS ELLENZÉK
ABBAN BÍZOM A FIDESZ MAGÁT NYÍRJA KI, MERT EZ AZ ELLENZÉKNEK CSÚFOLT SZARHALOM MAGÁT ÉGETI.
lusta
@Pusztai: Itt akkor másképp látjuk az ellenzéki összefogás esetleges lehetőségét. Tetszik, nem tetszik, Gyurcsány nélkül nem megy. Sőt, az ő személye és pártja megkerülhetetlen.
Akkor Tusk.
Nem olyan szép az a leányzó, mint ahogy ez Magyarországon látszik. Ellenben mindenki befogta az orrát, feltette a szemüveget és Tusk mögé álltak, mert a legnagyobb ellenzéki erő vezetőjeként a kormányzó pisiorkikat kellett elzavarni, nem pedig az ellenzéki tortát újra szeletelni.
A KLD, UW, majd PO, ahonnan a másik két alapítót Olechowskit és Płażyńskit szépen kigolyózta. 2007-15 között ő volt a kormányfő és tevékenységének volt köszönhető a pisiorkik győzelme. Kimenekítették az uniós Néppártba. Az látszott már 2022-ben is, hogy a psiorkikat el kell zavarni, mert Lengyelország kezdett a magyar szintre süllyedni. A lengyel ellenzékben a PO volt a legerősebb, de azt is látták, hogy vezető nélkül ez nem fog menni. Haza tért és megkezdődött az ellenzék szervezése. A párttömörülések létrejötte után nem betagozódni akartak, hanem külön-külön, egyeztetett, de a párttömörülésekre jellemző programmal és egységes stratégiával fellépni a pisiorkik ellen. A kampány során egyszer sem egymás ellen beszéltek. A TV vitában megkérdezték Tuskot, hogy nagyon sokan bizony ellene vannak, akkor mégis hogyan akarja a jövőt? Válasz egyszerű, rövid és gyors volt. Tessék akkor Hołowniara és az ő tömörülésére (Polska 2050) szavazni.
Pusztai
@lusta: Gyurcsányt még 18-ban is erősen védtem, mert tudom, szakmailag ok!!!
politikailag van baj!
élvezi a karaktergyilkot, és a fidesz ezz3l biztos 20-30%-ot szerez!
1 sec alatt visszavághatna a parlamentben a komcsizásra szemkilövetőzésre, bukottazásra, de kussol.
ezt nem tudom elfogadni .
lusta
@Pusztai: Na ebben valóban különböznek. Tuskot is megpróbálták karaktergyilkolászni. Nem mellesleg magyar tanácsadók hada tevékenykedett ez ügyben, de ellentétben Gyurcsánnyal, felvette a kesztyűt és nem hagyta magát. Az más kérdés, hogy a média egy része nem volt hajlandó beállni a magyar mintájú karaktergyilkolászásba. Apropó. Hol az ellenzékünk, mert erről meg ugyi nem avatkozunk bele mások belügyeibe, meg szuverrenyitás duma senkit sem zavar. Egy, de egyetlen ellenzéki sem indítványoz orrba-szájba senkinek sem. Ne csodálkozzunk, hogy itt tartunk.
RonaGyuri
a derék propi ezt sem:
nepszava.hu/3224745_fideszes-tereles

Több sokkal több, mint amit a cikk sugallani akar

nepszava.hu: „Fideszes terelés”

A cikk alapvető tévedése kettős, s mindkettő Dávidkához köthető:
óriási tévedés azt hinni, hogy a Vitézy Dávid –ot az ellenzéki LMP szemelt ki, de még az is, hogy nem döntötte el: egyáltalán hajlandó-e elindulni,
másfelől a fityesznyik terelés lényege, amiben a derék ellenzéki média ezerrel közreműködik Dávidka felépítése, s ami nagyon jól halad. Versenyben, sőt még azt is meghaladva, az orbáni propagandával a független szakember képét sulykolászva Orbán unokatestvérének, aki fityesznyik potentátként eddig is eszement baromságokat művelt a közlekedés területén! Bár a rokonságuk nem vérszerinti, de a tévedhetetlenségükbe vetett hítük nagyon közös!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.