A hatalomra törő ellenzéki konglomerátum azt üzeni: nincs kegyelem. Brutális precizitással oda ütöttek, ahol fájt Katának, vájkáltak a sebben, sózták két kézzel, hadd fájjon még jobban – írta Demeter Szilárd

Demeter Szilárd leterroristázta az ellenzéket, mely szerinte politikai pedofíliát folytat
Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója beszél a Prózamaratonon a Petőfi Irodalmi Múzeumban 2023. szeptember 21-én. A hét órán át tartó eseményen Az év novellái 2023 antológia 27 szerzője olvas fel műveiből, és beszélget újságírókkal. MTI/Soós Lajos

Demeter már azt is látni véli, hogy csakúgy, mint a Lengyelországban hatalomra jutott ellenzék, a magyar ellenzék is „ki akarja végezni” a nemzeti oldalt.

És ha ezt összeolvasom a lengyelországi történésekkel, ahol a leszámolás okán a nyugati elit hallgatólagos jóváhagyásával zárójeleztek minden jogállami megoldást, és erőből politizálnak a hatalomra került lengyel „européer demokraták”, akkor nagyjából sejthető, mi várna Magyarországra, ha ismét e Gyurcsány-vezette ellenzék kerülne hatalomra. Gyurcsány apósáék, Dobrev Klára apjáék hamvas zsúrfiuknak tűnnek ahhoz képest, amire a jelenlegi ellenzék mozgása alapján képes lenne. Gyurcsány némiképp létfeledett állapotban már delirált vagyonelkobzásról, egyéb virtigli kommunista megoldásokról, és hát ő lövetett is magyarokra, szóval nem ő a meglepetés ebben a kivégzőosztagban. Hanem a vérszagra összegyűlő többiek. Ezek ugyanazok. A történelem során láttunk már olyant, hogy a hatalomra kerülők a kormányzásképtelenséget vérfürdővel leplezik

- írta a Mandineren publikált írásában Demeter Szilárd.

Szerinte Magyarország akkor lesz jogállam és az Európai Unió teljes jogú tagja, ha az utolsó nemzeti érzelmű, hazaszerető magyar is ott töri a követ a recski bányában.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Inkább hallgatnál! Katalinnak fáj? Azok a gyerekek mit érezhettek? Eltitkolták, félrevezették, terrorizálták a gondjaikra bízott gyerekeket! Állítólag ti vagytok azok akik megvédik a gyerekeket és a családokat! Kérdezem én, hogy itt csak a saját gyerekeitekre gondoltok? A kiszolgáltatott gyerekeket ki védi meg? Tényleg csak Katalinnak fáj? Tudod ha fájt volna akkor ezt nem lépi meg hanem ellentmond annak aki erre utasította! Mert tévedés ne essék a főni nélkül nem így járt volna el!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SÍva
Inkább hallgatnál! Katalinnak fáj? Azok a gyerekek mit érezhettek? Eltitkolták, félrevezették, terrorizálták a gondjaikra bízott gyerekeket! Állítólag ti vagytok azok akik megvédik a gyerekeket és a családokat! Kérdezem én, hogy itt csak a saját gyerekeitekre gondoltok? A kiszolgáltatott gyerekeket ki védi meg? Tényleg csak Katalinnak fáj? Tudod ha fájt volna akkor ezt nem lépi meg hanem ellentmond annak aki erre utasította! Mert tévedés ne essék a főni nélkül nem így járt volna el!
kereső
Talán emlékszünk még arra, amikor 2015 táján Demeter (akkor még a Századvég izéjeként) kritikus újságírók ujjainak eltöréséről fantáziált, mert egyikük Sziló együttesén merészelt élcelődni:
"Ezért izennénk az illetőknek, hogy el fogjuk játszani az ujjaikon az Örömódát - kalapáccsal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ráütünk pl. a gyűrűsujjra, és az egyáltalán nem tisztelt zsurnaliszta kiadja a kívánt hangot, pontosabban: szolmizálva énekel. Arra kérnénk az urakat, hogy gyakoroljanak. Mert ahányszor elrontják, újrakezdjük."

Talán inkább takarodj haza- itt nélküled is bűzlik már minden.Hogy merészel ez a náci fajtárs igy beszélni magyarországi magyarokról? Orbán, te hatalmaztad fel erre?
Dr. Proktor
Szilárd, szilárd! Hát már megint a saját szarotokat akarod rákenni az ellenzékre?
Moiért nem állsz inkább alá, tátott szájjal?
Sakk Matt
Maszatol a román csicska! Kenné a saját szarukat másokra!
kakukkmadár
Ennek a figurának csak rá kell nézni a fejére, és már csak egy kérdés marad: valójában ki ez-mi ez az emberszerű térbeli képződmény? És még beszél is!?
namihami
És a sz@rf@szú román, miután felvette a Kmalac fejpénzét nekilát/hat beleugatni a MÁSország belügyeibe! Ugye Vitya, mi ezt nem hagyjuk!
Jaj, hiszen ez az ő román cselédje! Akkor mégis hagyjuk?
Clavigo
koszos román janicsár,,,lehet haza takarodni..! Silarda Demeterescu... a román óvónő..!!
csak úgy....
@KisTehen: nem csípem az átoperáltatott fideszes csajfiukat, ök a ti ideáljaitok, te buta ökör!
dr. prédikátor
Mi a román csicska kurva anyádnak ugats te pedofil barom!!!
Péter2
Megjött a pedofideszes bozgor , ! Az a kormány rég megbukott , aki 14 év után nem a saját sikereivel dicsekszik , hanem az ellenzéket szidja !
colibri
K endrével egyetemben lehet haza takarodni böjte atya szárnyai alá!
Nessy
Demeter! Otthon legyen nagy pofája! Itt az adófizetők pénzén élősködik, teszi tönkre maga körül a kultúránkat, miután neki nincs!
Aki Én
Az van balfasz román, hogy semmit nem kellett kitalálni.
Az ellenzék arról beszél, ami megtörtént.
csak úgy....
@KisTehen: untatsz! eriggy ki shikarival homokozni!
Dr. Proktor
@KisTehen: Megalakult már a pedofil baráti körötök?
sándorbence
holvan afőnöke 96órája megsem szólalt azügyben csak csicska járásvan
igazi bátoraz egyszemélyes kézivezérlő nyilatkozni semmer
hehehehe
balos
@Dr. Proktor: A vezetőjének adtál választ,csak ügyesen titkolja,hogy a feleségének pöcse van és a lánya azon szertornázik!
Nyírfa
Hogy az én hazámban ez a senkiházi így mer beszélni, az botrányos. Ennek a skandalumnak csak egy vége lehet, a távozás, vissza a szülőhazájába. Felszólítom a magyar kormányt, hogy utasítsa ki az országból Demeter Szilárdot!
Eladott Ország
"A hatalomra törő ellenzéki konglomerátum azt üzeni: nincs kegyelem." Ez a fideszről és Orbánról beszél. Hogy is mondta már 2010 előtt Viktor? "Megtanultam, hogy akkor kell megölni az ellenfelet, amikor alkalom adódik rá". Nem legyőzni, hanem megölni, és amikor alkalom adódik, tehát akár éjjel, hátulról, orvul, mint egy nindzsa. Hát igen, ezek a freudi elszólások... Egyébként úgy látom, hogy ezek az "édeserdélyiek" nagyon összetartók, ha pedofilok védelméről van szó: Böjte, Kónya Endre, most meg ez is, Demeter Szilárd. Édeserdélyből csak a magyarság szennye bírt betelepülni? Most komolyan! Ez a csúnya román lányból átoperált nyeszlett gyíkvállú kan tényleg erős érv a nemváltó műtétek ellen. De más mi haszna van? Oké, még érv az abortusz mellett is. Elég szomorú, hogy magyarország választott vezetői gyakorló elmebetegek, és elmebetegekből válogatják maguk alá a kiszolgálószemélyzetet is.
csak úgy....
@Nyírfa: demeter egy egyedi eset,ö otthon van csak nincs otthon!
Pusztai
@csak úgy...: De téllegh!
Egy migráncs szöcske hogy a pichába ugrálhat iylen pofátlanul???
Eladott Ország
Terrorizmusról ugat egy fideszes?! Akik mindenkit lekaraktergyilkolásznak, aki fel meri emelni a fejét? Eszem-f...om megáll! Köszönjük, Emese. "Magyarország akkor lesz jogállam és az Európai Unió teljes jogú tagja, ha az utolsó nemzeti érzelmű, hazaszerető magyar is ott töri a követ a recski bányában." (Demeter Szilárd) Elég, ha a fideszeseket küldjük Recskre. Valódi, nemzeti érzelmű, hazaszerető magyarokkal nincs bajunk. Demeter Szilárd helyében annyira nem forszíroznám a dolgot mármint a nemiség/pedofília bármilyen emlegetését. A főhőst nyilván átoperálták, emiatt az ilyedtség a nemzeti kórteremben. Lány korában Leokádiának hívták. Azért én még péklapáttal formálnám egy kicsit a fejét. Persze szebb akkor sem lesz. De csúnyán öregszik.
uploads.disquscdn.com/images/ac645dc3851de8cfd7bdb21f0954f1b6f3e20c2b3941cc88b374f82e233e4096.jpg?w=800&h=445
Na akkor a nagy megmondó ember másik arca. Bartos möster eltitkolt gyereke? A konyhapulton meg ott figyel egy tradicionális román férfimaszturbátor. No, megszólalt az egyik főjanicsár, érzi, hogy lassan harangoznak neki is. Egyszerűbb a történet: a főnök füttyentett, ő meg ezt kihányta...
uploads.disquscdn.com/images/a18d2fd983245455ced76d9d4f9be1b2e0cf8909f5b69fb887bae330d64ae1cc.jpg?w=800&h
csak úgy....
@Pusztai: szabad szájat kapott a kártékony fönökeitöl! kemény legény lett a csajból miután átoperáltatta magát!
uploads.disquscdn.com/images/ac645dc3851de8cfd7bdb21f0954f1b6f3e20c2b3941cc88b374f82e233e4096.jpg
simmering73
A tetves román retek, de kinyilt a szaros pofája.
Nyírfa
@csak úgy...: 15.28

Romániában otthon van, itt nincsen itthon.
kakukkmadár
@Nyírfa: Ez ott se kellett, áthányták ide.
Eladott Ország
@simmering73: Ez a román import náci bohóc akar mindig a leghangosabbat fingani aztán összefossa magát. Fujj! Nyilván a kegyelem mögött is az ellenzék bújik meg és persze Brüsszel. Nem kellett volna a Lipótot bezáratni! És még rosszabb lett, mert beindult a lipóti/orbáni janicsárképző, az MCC !
csak úgy....
@Nyírfa: pedíg a fidesz honosította, nekik nagy szükségük van az illyen és ehhez hasonló kétes alakokra!
Pusztai
Tényleg nem értem ezt a rohadék geczit, hogyan rakhat a magyar kultúra élére két migráns,
ráadásul zavaros előélettel??
Érti valaki?
kereső
@Nyírfa: 15:16 Nem elfelejteni, ez a gyütt-ment, a magyar "kultúra pápája",A Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója,aki x@rnak nevezte a kortárs magyar irodalmat.
csak úgy....
@Pusztai: ezt az erdélyi fajtát már a csaucseszku is szerette! könnyen kezelhatö,hüséges, nyalafinta fajta...
Eladott Ország
@Pegero: ma, 15:49 ☻ A magam nevében egyszer és mindenkorra kikérem magamnak, hogy ezek a hozzá hasonló senkik "nemzeti oldalnak" minősítsék a tolvaj, rabló, az országot lejárató NER-es csirkefogókat. Vádold az ellenfeledet azzal amit te magad követsz el, bravó jár a taps! Röviden összefoglalva: ez a lény egy istenverte kretén. Hazánkon kívül nincs még egy olyan ország, ahol a könyvtáros pozíciónál magasabbra juthatna. Isten, óvd a könyvtárakat! Az ilyenektől.
Takarodj vissza Erdélybe az anyádba, te mocskos uszító, gátlástalan phasz! @Pegero: nevű fidesz gennyláda, te meg a KESMA-ban böfögjél baromfajzat!
Nyírfa
@csak úgy...: 15.45

Nagy sóhaj, ennél jobban már nem tudom szégyellni a hazai állapotokat.
sokanvagyunk
Hátrább az agarakkal Demeter, a mocskotok kiderült, és most az a nyakatakba ömlik.
Nyírfa
@kereső: 15.50

Észben tartom. Ahogy azt is, hogy jelentéktelen szereplője volt a román kulturális életnek.
Billibácsi
Várható volt, dermegő demeter és a fidesz boszorkánykonyhája 0-24 ben üzemel. Most aztán mindenki be lesz támadva, korra és nemre való tekintet nélkül. Lesz itt soros, dollárbaloldal, gyurcsány, migráns, háború, brüsszel ésatöbbi.
Lepényleső
Kérdezhető ez te-te viszonyban;ez egy tű,- akár a kazalban,- ami előtte volt esetenként alomban?
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 13:40
Ezt az lmbtq oszlopos tagja a demeter nevü erdélyi gyerek a mesélte neked,te kis pedofilokkal táncoló.
surdilloFUJT
Ez a felemás tróger jobb lenne,ha befogná a mocskos román pofáját!!!
Dr. Proktor
@KisTehen: Kaletának pedig ajánld figyelmébe a gyermekedet... Tudod, szeretni fogja, igazi, önzetlen, fideszes nemzethy szeretettel!!
izéke
Ezt az alakot elnézve,olvasva bennem is feltör az " úgy odacsapnék a lapáttal " érzés...
Loksmith
Csak egy kérdés merül fel bennem, látva a tehetségtelen figura gyors emelkedését; vajon kinek a cerkáját tisztelhetjük a...személyben?
Pálinkás Pál
ezt a románt olyan románosan majd...'89 by romania...
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 22:42
Te kis pedilokat táncolva simogató...
Dr. Proktor
@KisTehen: Te tényleg olyan buta vagy hogy kevered a szezont a fazonnal?
Te tényleg olyan hülye vagy hogy elhiszed a fidesz mantráját arról hogy az ellenzék nemátalakító műtéteket szeretne már az óvodákban is?
Reménytelen eset vagy vagy csak fizetett csicska?
bence
@Dr. Proktor: ! SŐT !!! Minden bizonnyal !
Dr. Proktor
@bence: Elég ránézni a képére! Cesare Lombroso tanulmányt írhatott volna róla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok