Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő lehet a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, az indulását a jövő héten jelenthetik be hivatalosan

Kormányközeli forrásokra úgy értesültek, hogy Szentkirályi Alexandra lehet a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a júniusi önkormányzati választásokon.

A tervek szerint Láng Zsolt, a Fidesz budapesti választmányának elnöke a jövő hét második felében hozza nyilvánosságra a döntést Karácsony Gergely kihívójáról. Szentkirályi Alexandra logikus választásnak tűnik, mivel korábban Tarlós István helyettese volt, és rendelkezik városvezetői tapasztalattal.

Megvan, hogy ki lesz a Fidesz főpolgármester-jelöltje – Mutatjuk!

Fotó: Szentkirályi Alexandra Facebook oldala

A helyzet annyiban meglepő lehet, hogy néhány hete Szentkirályi Alexandra egy Kormányinfón kapott egy ehhez kapcsolódó kérdést. Akkor azt mondta az újságíróknak, hogy megtisztelő lenne, ha felkérnék, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy még nem érkezett ilyen jelzés a kormánypártok részéről.

Korábban az övé mellett számos más név is felmerült, akikben Orbán Viktorék gondolkodhatnak: többek között Wintermantel Zsoltról, Sára Botondról, Fürjes Balázsról, Láng Zsoltról és Kubatov Gáborról is szóltak már hírek.

Érdekesség, hogy a Nézőpont Intézet jövő héten tart egy olyan rendezvényt, ahol a jelenlegi főpolgármester, Karácsony Gergely teljesítményét az intézet munkatársai mellett a kormányszóvivő is értékeli majd

Forrás: https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/03/09/szentkiralyi-alexandra-fidesz-fopolgarmester-jelolt-budapest-karacsony-gergely/?fbclid=IwAR3hrtDKYONkoWsqlkJf3k5goDxfV1BjtQVUEsDKCjXzi4adr0_vp_sFJBM

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Akkor Karácsonynak még kampányolni sem kell , simán nyer .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Géza: Mielőtt az epe elöntene Gézuci, ismételjünk egy kicsit. Karácsonyt meg hagyjuk, hagy készüljön az újabb ciklusra.
index.hu/belfold/2022/01/20/szentkiralyi-szovivo-vulgaris-rap-hatarkerites-tiktok/
www.youtube.com/watch?v=eGr8-cHXmMo
Géza
@simmering73: Nem igazán érdekel, mekkorát bukik Karácsony, de bukik.
rücsü41
Sz.Andrea amikor szóvivő lett, akkor az első szereplésén annyi volt a feladata , hogy jóformán érdemi megnyilatkozása nem volt, de most már eljutott odáig, hogy néha válaszokat is ad, amelyek egy két mondatosak.Arra, hogy fideszes bábubú szerepét betöltse biztos jó lenne ha megválasztanák, de most szerintem marad ott ahol van!
Cherry
Drakulina csak te hiányoztál...még egy ribi OV seggéből...
LászlKovács
Építkezni akar a korrupt banda? Ő is többe kerül, mint amennyit ér!!!@Cherry: @Cherry:
terlasz
Sose értékeltem túl sokra Karácsonyt, de inkább ő, mint a maffiabanda jelöltje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.