Van aki sírva-nevetve reagált rá, míg más egyetért vele.

Az orosz mintájú lejárató kampány rákapcsolt – tette közzé Karácsony Gergely a Facebookon, miután Sulyok Tamás köztársasági elnök hivatalosan is kihirdette június 9-ét az önkormányzati és európai parlamenti választások napjának.

Karácsony Gergely máris féltékeny Magyar Péterre? Azonnal mondott egy nagyot

Fotó: Karácsony Gergely Facebbok oldala

A főpolgármester értesülése szerint egy fideszes ügyvéd az előzetesben lévő gyanúsítottakat próbálja rávenni vádalkura, hogy terhelő vallomást tegyenek ellene. A fővárosi Fidesz frakcióvezetője „sírva nevetve” reagált a városvezető posztjára. Arra a kérdésre, hogy az információ honnan van, Karácsony nem reagált.

Ám a kampány tekintetében, lehet, hogy Karácsony Gergely nem is téved akkorát.

,,Bármire és annál sokkal rosszabbra is számíthatunk az elkövetkező három hónapban"

– mondta Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Szerinte eldurvuló kampányra lehet számítani, amiben jóval nagyot teret kap az ellenfél lejáratása, mint az, hogy milyen Budapestet képzelnek el a versengő felek.

,,Én inkább azt látom, hogy most Karácsony Gergely most igyekszik felhívni magára a figyelmet" – véli a XXI. Század Intézet vezető elemzője. Deák Dániel azt látja a facebook-poszt indítékaként, hogy a Fidesszel szembenálló oldalon például Magyar Péter megjelenése tompítja Karácsony Gergely március 15-re beharangozott civilekkel és diákokkal közös rendezvényét, emiatt próbál a főpolgármester kommunikációs fronton előretörni.

,,Szerintem Karácsony Gergely attól fél, hogy más szereplők, akik akár most jelentek meg az ellenzéki oldalon, vagy már korábban is jelen voltak ezek el fogják vinni a reflektorfényt tőle, és hát gyakorlatilag az a kampányinditó, aminek ugye ezt a március 15-ét is szánja, az gyakorlatilag teljes mértékben érdektelenségbe fog majd fulladni" – magyarázta a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Forrás: https://www.atv.hu/belfold/20240314/lejaratas-kampany-politika-magyarorszag-karacsony-gergely

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Deák Danika, XXI. Század Intézet vezető főelemző, inkább a barátnőddel foglalkozzál kis harcos.
pbs.twimg.com/media/GGUJYaEXgAA5Dhv?format=jpg&name=900x900
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Deák Danika, XXI. Század Intézet vezető főelemző, inkább a barátnőddel foglalkozzál kis harcos.
pbs.twimg.com/media/GGUJYaEXgAA5Dhv?format=jpg&name=900x900
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:14 ☺ "Hosszú ideig úgy tartotta a köztudat, hogy Amerika a korlátlan lehetőségek hazája. Amerikában minden elképzelhető és elképzelhetetlen megvalósulhat. Ez az általános hiedelem igaz is volt mostanáig. Jelenleg azonban úgy áll a helyzet, hogy pártunk és kormányunk jóvoltából kis hazánk - legalább ezen a téren - átveszi Amerika szerepét és lepipálja a világ egyetlen szuperhatalmát. Ugyanis még Amerikában sem fordulhat elő, hogy vezető állami tisztviselőket sosem lehet a munkahelyükön munkaidőben elérni, valamint, hogy közérdekű kérdésekre ne válaszoljanak, vagy semmitmondóan reagáljanak."
Összefoglalva: "Magyarország a lehetőségek hazája." A NER geciknek, seggnyalóknak.
blog.barcelonaguidebureau.com/wp-content/uploads/2017/10/llengua-catalana.jpg
"A látens seggnyalás sírját Obersovszky Péter ásta meg az emlékezetes Schmitt Pál-interjúval. Abban a seggnyalás kutatói egyetértenek, hogy a legendás Schmitt-interjú mérföldkő volt nemcsak a hazai, de az egyetemes seggnyalás történetében. Vannak, akik ezt a pillanatot tekintik a nyílt seggnyalás forradalmának, Obersovszkyt pedig egy új korszak előfutárának. Ha túlzás is ennyire fontos szerepet tulajdonítani Obersovszky nyelvi leleményének, az tagadhatatlan, hogy egy rendkívül tehetséges és trendérzékeny emberről van szó, aki nyelvével nemcsak a beszélgetőpartnerének ánuszában, de a seggnyalási piacon is úttörőnek bizonyult. És az is vitathatatlan, hogy a látens seggnyalás halálával egy új kor kezdődött.
Ma már nem elég seggnyalónak lenni. Annak is kell látszani. (...)"
Nyírfa
Ha Magyar Pétert rádobták az ellenzékre - például annak fejében, hogy Varga Juditot kimenekítik a vádak alól - , annak van egy pozitív kicsengésű lehetősége is: a színvallás, a búza és az ocsú szétválása, a felelősségteljes felkészülés a választásokra. Lehetőség, amellyel élhetünk, s amelyet elmulaszthatunk.
Tegyétek ki a lapjaitokat az asztalra , magyarok, nincs tovább bűvészkedés, csalás, itt a piros, hol a piros!
Eladott Ország
Deák Dániel. Én vagyok a fidesz szuperpapagája.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273041994_1277081509438420_5381804182657527744_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=UtE9UcFlUDQAX9yk-ci&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDciONZ6vyzo4ZCXBw85ylsPqYmFb76G5nb1icnNKVgdA&oe=65F84A70
Ezek vagytok az összes hazugságaitokkal együtt.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273036713_1139913966772629_469216892543270899_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=Maen4-ePD1YAX9p5YvH&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfC68Q_yUi6Af82EN7u1WFhzYTQckua-ev_1qumPIAwp3Q&oe=65F6ED9B
Ezért vagy te Deák DÁNIEL és nem Deák FERENC, idióta fideszes nárcidsztikus kishülye !
Az hogy papagáj, senki nem vitatja! Esetleg még hozzátenném, hogy egy szerencsétlen, embereket ingerlő megjelenése van! Viszont az, hogy ez a valaki ennyibe kerüljön a magyar embereknek az már kétségbeejtő! Ez csak a fidesznek jó, hogy irritálja a más nézeteket vallókat!
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 10:24 ♦ Azt azért hozzá kell tenni, hogy a jelenlegi ellenzék alatt a fidesz annyira 'megcombosodott', hogy azt csinál ami csak akar. Ha tetszik, szarrá bünteti az ellenzéket tzetszés szerint százmilliókkal, és rendeletileg kormányoz. A totális diktatúra kutya f@sza ehhez képest. A Kádári egypártrendszer virágzó demokrácia volt a román tolvajcigány rezsimhez viszonyítva, sőt a nyugattal,USA-val való kapcsolatunk is ilyen mélyponton még soha nem volt , kettős adóztatás etc...
Nyírfa
@Eladott Ország: 10.45

Elég egyértelműen leírtam, hogy színt kell vallani.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 11:00 ♦ Az ellenzéknek (valószínűleg) nem tetszik egy új párt megjelenése, de a jelenlegi helyzet sem tartható fenn. Lassan, de biztosan mi leszünk Európa közepén egy ázsiai zárvány, katasztrófa turizmus céljából és lehet magyarkodni az ezeréves államalapító múltunkkal. Magyar Péter szint vallott, reméljük sikerül megtöltenie tartalommal.
Pálinkás Pál
karácsony miatt bukni fogja az ellenzék budapestet...
Nyírfa
@Eladott Ország: 11.29

Az ellenzék megújulása elengedhetetlen, magam is híve vagyok a nagytakarításnak. Egy új , haladó szellemű párt létrejötte ellen sincs kifogásom. De Magyar nem győzött meg. Szerinted színt vallott, nekem viszont mást mond a szimatom. Nem figyelitek, hogy pontosan a magára hagyott ellenzéki és bizonytalan szavazók szája íze
szerint beszél, és máris többen esztek a tenyeréből. Hogy mennyien, holnap kiderül.
Olvaslak benneteket, és eszembe jutnak a felszabadult haláltáborok foglyai, akik végre élelemhez jutottak. Hiába voltak köztük józanabbak, akik intették a kiéhezett tömeget, hogy óvatosan azzal az evéssel, mert a szervezetük nem fogja tudni feldolgozni a hirtelen belapátolt ennivalót. Ott voltak a szabadság kapujában, de annyira éhesek voltak, hogy végül nem az éhezésbe haltak bele, hanem a falásba.
És az ellenzéki szavazók, a jobbra vágyó, ám eddig hallgatag állampolgárok nagyon éhesek.
KisTehen
@Eladott Ország: te hülye... nem gyurcsányotok vett magának másfél milliárdos örökpanorámás luxusapartmant ... ős is NER b+?
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 12:00 ♦ Bízzunk benne, hogy Magyar Péter nem a fidesz megbízottja, hogy megosztja az ellenzéket.
Érdekességképpen ide teszem az Amerikai Népszava cikkét... majd meglátjuk lesz a végén.
nepszava.us/iden-az-orbanista-magyar-peter-vegzi-ki-1848-at/
Eladott Ország
@KisTehen:ma, 12:39 ☻ Nézd már meg a gecinek és a fatovejnek' mennyi ingatlanja van hülyegyerek! B+ már az Orbán család és sleppje az egész országot a nevére iratta! A qrva anyátokat! Lesz mit elvenni!
KisTehen
@Dollárért Eladott Ország: b+ nézd már meg, hogy az ellenzékieknek milyen vagyona van ... ott van gyurcsány, a kisgyurcsány, ... hadházi úgy vett lakást bécsben 400 ft-os euróval, hogy fél évig nem kapott fizut ... miről beszélsz te agyalágyult
Horizont
@Eladott Ország: Hát szinte semmivel se tudok egyetérteni a az Amerikai népszava leírt.
Lehet véleménye Magyarról, de azt, hogy buta, gátlástalan, műveletlen és önző lenne azért oltári nagy túlzás.
Ha nem robban be Magyar mi változott volna? Semmi. Minden marad a posványban jobbról is balról is. Megkavarta a pocsolyát alaposan. Amikor sokan azt mondták (én is) régebben, hogy az ördöggel is összeállnánk és bárki jobb lenne mint orbán...hát tessék itt van egy esély.
C_3PO
KariGeri is csak egy pici marionett bábu ebben a darabban...
KisTehen
@Horizont: mama ... most se változott semmi ... magyar csak kamuzik neked, hogy hagy ott a fercsit :)
Aki Én
@Eladott Ország: annyi ezek közt a buzeráns, hogy már számolni sem lehet.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 12:53 ♦ Én is kétkedve olvastam az Amerikai Népszava cikkét. @Nyírfa: miatt tettem nyilvánosságra a cikket, mert egyébként nem akartam. Én először bizalommal tekintek Magyar Péter színre lépésére és hamar el fog dőlni az igazság, mennyire őszinte és kinek dolgozik.
KisTehen
"Amerikai Népszava

Magyar Péter, Varga Judit volt férje, az Orbán-rendszer egyik lázadó klientúralovagja, aki tíz éven át élte a NER-lovagok kivételezett életét, mint a rendszer egyik fogaskereke. Ez az ember az országot felháborító kegyelmi ügy lélektani pillanatát meglovagolva ugrott ki az Orbán-maffiából, mert valamiért a számításai nem jöttek be vagy kifelé állt a rúdja.
Nem hozott ki magával semmi fontosat, semmi olyat nem mondott, ami alkalmas lenne a rendszer megingatására, a rendszer lényeges kérdéseinek megválaszolására. Nem tagadta meg a rendszer ideológiáját. Gondosan ügyel arra, ne lépje át az Orbán által meghúzott határokat, tökéletesen hiteltelen.
Ha valakinek kétségei lettek volna, a 444.hu interjújából meggyőződhet erről."

hát ... úgy tűnik, hogy nem az usa vonal indította

HAHAHA
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.41

Köszi, elolvasom.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 14:46 ♦ Nehéz ügy, reméljük Magyar Péter nem szélhámoskodik, neki sem könnyű, hogy kiesett pixisből , az állami csöcs a szájából, és egy lapra tett fel mindent.
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.41

Ezt fontosnak tartom kiemelni, mert , szerintem ez a lényeg:

" Arra jó lesz, hogy megint elodázza az 1848-hoz való visszatérés lehetőségét, sok álmodozó és messiásváró embert meghülyítsen, a liberális demokratikus eszméket súlytalanná tegye, a politikai oldalak közötti különbségeket elmossa, és ezzel automatikusan elfogadhatóvá tegye az orbánizmust. "

Az orbánizmus, azaz a fasizmus elfogadhatóvá tétele, legalizálása olyan veszélyt jelent, amely véget vet a magyarság evolúciós fejlődésének. Ha ez a folyamat eléri a maga kritikus többségét, akkor elmondhatják, hogy a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadnak el. Magyarország visszakerül a keleti tömbbe, esetleg magával rántja Bulgáriát, és várhatóan kiújulnak , fellángolnak a délszláv ellentétek.
Teljesen mindegy, hogy Orbán vagy Magyar ezen az úton akar-e végig menni. Hogy a totális fasizmus volt-e a cél, vagy úgy gondolta Orbán, hogy mindig lesz ereje a pávatánchoz, az erők egymás ellen való kijátszásához, amelyből oly sokáig húzott hasznot, hogy már nem vette észre, hogy a folyamat , mint egy örvény, beszippantotta, s ő vált eszközzé a nagyhatalmak kezében.
Létrehozott egy gócot Európa közepén, amely berobbanthatja akár a III. világháborút is. Még az is lehet, hogy tetszene neki, hiszen az ő neve fémjelezne egy történelmi eseményt. Nem hiszem, hogy van rálátása a lehetséges következményekre, már csak sodródik, kapaszkodik, de azt még elintézheti, hogy a műve tovább éljen a magyarpéterek és a követőik által.
A cikk tartalmának a 90 %-val egyet értek. Abban nem, hogy szerintem Magyar nem sokallt be a rendszer túlkapásaitól, hanem csak védekezik, mert Judit által megtámadva érzi magát. S mint tudjuk, a legjobb védekezés a támadás. De az is lehet, hogy egy fideszes vádalku téglája. Akárhogy: kártékony.
Nyírfa
@Nyírfa: 15.30

Korrigálok: " mert Judit által megtámadva érzi magát " Nem által, hanem révén.
Horizont
@Maccska: jesszusom hogy te milyen lökött vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.