Van aki sírva-nevetve reagált rá, míg más egyetért vele.

Az orosz mintájú lejárató kampány rákapcsolt – tette közzé Karácsony Gergely a Facebookon, miután Sulyok Tamás köztársasági elnök hivatalosan is kihirdette június 9-ét az önkormányzati és európai parlamenti választások napjának.

Karácsony Gergely máris féltékeny Magyar Péterre? Azonnal mondott egy nagyot

Fotó: Karácsony Gergely Facebbok oldala

A főpolgármester értesülése szerint egy fideszes ügyvéd az előzetesben lévő gyanúsítottakat próbálja rávenni vádalkura, hogy terhelő vallomást tegyenek ellene. A fővárosi Fidesz frakcióvezetője „sírva nevetve” reagált a városvezető posztjára. Arra a kérdésre, hogy az információ honnan van, Karácsony nem reagált.

Ám a kampány tekintetében, lehet, hogy Karácsony Gergely nem is téved akkorát.

,,Bármire és annál sokkal rosszabbra is számíthatunk az elkövetkező három hónapban"

– mondta Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Szerinte eldurvuló kampányra lehet számítani, amiben jóval nagyot teret kap az ellenfél lejáratása, mint az, hogy milyen Budapestet képzelnek el a versengő felek.

,,Én inkább azt látom, hogy most Karácsony Gergely most igyekszik felhívni magára a figyelmet" – véli a XXI. Század Intézet vezető elemzője. Deák Dániel azt látja a facebook-poszt indítékaként, hogy a Fidesszel szembenálló oldalon például Magyar Péter megjelenése tompítja Karácsony Gergely március 15-re beharangozott civilekkel és diákokkal közös rendezvényét, emiatt próbál a főpolgármester kommunikációs fronton előretörni.

,,Szerintem Karácsony Gergely attól fél, hogy más szereplők, akik akár most jelentek meg az ellenzéki oldalon, vagy már korábban is jelen voltak ezek el fogják vinni a reflektorfényt tőle, és hát gyakorlatilag az a kampányinditó, aminek ugye ezt a március 15-ét is szánja, az gyakorlatilag teljes mértékben érdektelenségbe fog majd fulladni" – magyarázta a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Forrás: https://www.atv.hu/belfold/20240314/lejaratas-kampany-politika-magyarorszag-karacsony-gergely

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Deák Danika, XXI. Század Intézet vezető főelemző, inkább a barátnőddel foglalkozzál kis harcos.
pbs.twimg.com/media/GGUJYaEXgAA5Dhv?format=jpg&name=900x900
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.41

Köszi, elolvasom.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 14:46 ♦ Nehéz ügy, reméljük Magyar Péter nem szélhámoskodik, neki sem könnyű, hogy kiesett pixisből , az állami csöcs a szájából, és egy lapra tett fel mindent.
Nyírfa
@Eladott Ország: 12.41

Ezt fontosnak tartom kiemelni, mert , szerintem ez a lényeg:

" Arra jó lesz, hogy megint elodázza az 1848-hoz való visszatérés lehetőségét, sok álmodozó és messiásváró embert meghülyítsen, a liberális demokratikus eszméket súlytalanná tegye, a politikai oldalak közötti különbségeket elmossa, és ezzel automatikusan elfogadhatóvá tegye az orbánizmust. "

Az orbánizmus, azaz a fasizmus elfogadhatóvá tétele, legalizálása olyan veszélyt jelent, amely véget vet a magyarság evolúciós fejlődésének. Ha ez a folyamat eléri a maga kritikus többségét, akkor elmondhatják, hogy a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadnak el. Magyarország visszakerül a keleti tömbbe, esetleg magával rántja Bulgáriát, és várhatóan kiújulnak , fellángolnak a délszláv ellentétek.
Teljesen mindegy, hogy Orbán vagy Magyar ezen az úton akar-e végig menni. Hogy a totális fasizmus volt-e a cél, vagy úgy gondolta Orbán, hogy mindig lesz ereje a pávatánchoz, az erők egymás ellen való kijátszásához, amelyből oly sokáig húzott hasznot, hogy már nem vette észre, hogy a folyamat , mint egy örvény, beszippantotta, s ő vált eszközzé a nagyhatalmak kezében.
Létrehozott egy gócot Európa közepén, amely berobbanthatja akár a III. világháborút is. Még az is lehet, hogy tetszene neki, hiszen az ő neve fémjelezne egy történelmi eseményt. Nem hiszem, hogy van rálátása a lehetséges következményekre, már csak sodródik, kapaszkodik, de azt még elintézheti, hogy a műve tovább éljen a magyarpéterek és a követőik által.
A cikk tartalmának a 90 %-val egyet értek. Abban nem, hogy szerintem Magyar nem sokallt be a rendszer túlkapásaitól, hanem csak védekezik, mert Judit által megtámadva érzi magát. S mint tudjuk, a legjobb védekezés a támadás. De az is lehet, hogy egy fideszes vádalku téglája. Akárhogy: kártékony.
Nyírfa
@Nyírfa: 15.30

Korrigálok: " mert Judit által megtámadva érzi magát " Nem által, hanem révén.
Horizont
@Maccska: jesszusom hogy te milyen lökött vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.