A szívtájékon szúrt hatodikos lány stabil állapotban van.

Életmentő műtét után stabil állapotban fekszik a kórházban az a hatodikos lány, akit osztálytársa szívtájékon szúrt a bőnyi általános iskolában. A 12 éves Kata az első óra után támadt rá Mirellára. A háta mögé állt, amikor már alig voltak a teremben és egy otthonról hozott 20 centiméteres kést a hátába szúrt.

A rendőrség szerint Katának halállistája volt, ezen pirossal vezette azok nevét, akiket ki akart végezni. Mirella volt az első helyen, két unokatestvére is szerepelt rajta, illetve több osztálytársa is.

A tenyek.hu információi szerint a késelő lányt sokan sértegették a testsúlya és a származása miatt, a családi háttere is problémás volt, a szülők miatt a hétvégén rendőröket is riasztottak az otthonukhoz.

Iskolai késelés Bőnyben: A 12 éves kislányak halállistája volt azokról, akiket ki akart végezni – Donáth Anna Orbánt és kormányát tartja felelősnek a borzalmas támadásért

Donáth Anna szerint a kormány a felelős a szőnyi késelésért/Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A történtekkel kapcsolatban Donáth Anna a Momentum elnöke Facebook-bejegyzésben reagált – szúrta ki az index.hu. A politikus a kormányt tartja a bőnyi késelés felelősének.

Ez a borzalom az összeomló magyar iskolarendszer, egy mentálisan leépülő, gyűlöletben szocializálódó társadalom tünete. A »családbarát« kormányzat iskoláiban nincs elég pedagógus, nincs iskolapszichológus, a gyermekvédelmi rendszer leépült, nincsenek vagy nem működnek az intézmények, amik közbeavatkozhatnának. Nincs prevenció, helyette a civileket üldözi a hatalom

- írta Donáth. Szerinte ilyenkor mindig felüti fejét a rasszizmus, amely mögé bújva a felelősök megússzák a számonkérést.

– fejtette ki Facebook-bejegyzésében Donáth Anna.

Forrás: index.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A gyűlőlet és irigység sajnos jól megjátszható "kártya" 1 debil vezető vezetésével!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A gyűlőlet és irigység sajnos jól megjátszható "kártya" 1 debil vezető vezetésével!
KisTehen
a halállistát meg az ukránoktól leste el?
Havanagi
Meg kell nézni az érem másik oldalát is.Hány tinédzser lett már öngyilkos,mert halálra szekálták és bántalmazták a társai?!SOK! Ez igen,a fidesz gyűlöletkeltésének és minden érték lepusztításának az eredménye.A sötét 2/3 nem képes felfogni,hogy mennyit árt a saját gyerekének,unokájának akkor,amikor 14 éve életben tartja a SÁTÁN-T !!!
Pálinkás Pál
no, azért tegyük tisztába a dolgot,... retek cigány, aki fajtájára jellemző környezetben nőtt föl...a közösségi oldalon pisztollyal a kezében pózol.. lehet itt pofázni, de egyszerűen, egy normális világ nem érezné meg e parazita lények hiányát...kicsit enyhít a helyzeten ,hogy cigó belügy az eset..
kuruc.info/r/2/273222/
NKF
Annácska elmehetne már a büdös picsába!
Yoda69
Ebben egyetertek Donattal. A pedofideSS megoszto es magyarokat egymas ellen uszito politikaja az egyik oka, ameirt igy leamortizalodik a tarsadalom. Nemcsak a felnottekben de a gyermekekben is no a feszultseg, e lecsuszas, es az elszegenyedes miatt, amit ez a dilettans es korrupt kormany okoz.
Itt az ideje levaltani es elszamoltatni orbant es a sleppet a buneikert.
Namely
Ez a Donáth egyre hülyébb. Persze, te hülye picsa, egy cigány leszúr egy másik cigányt, és "rasszizmus". Hiába no, amikor nincs semmi valódi mondanivaló, akkor "Brüsszel, Soros, rasszizmus, nácik, ufók, illuminátusok, stb" állandó kántálása maradt csak...
Nyírfa
A kormányzat felelős azért a militáns, agresszív attitűdért, amelyet a nap 24 órájában gyakorol itthon és külföldön egyaránt, paralel olyan gazdasági, társadalmi körülményeket teremtett, amelyek miatt, aki teheti,menekül az országból. Akik nem tudnak elmenni, és nem tudják kontrollálni a növekvő feszültségeket, azok, a kormányhoz hasonlóan, erőszakhoz folyamodnak. Örüljenek Orbánék, hogy még törtek rájuk az otthonaikban.
Géza
Nagyon elaprózta! Miért nem az egész Fidesz és a több, mint ezer éves magyar történelem a bűnös ebben? Annácska! Lehet tovább is gondolni!
Yoda69
@Géza: Bolond vagy sikari. A fideSS asta ki az arkokat, osztotta meg a magyarokat es uszitotta egymas ellen. orban folytat haborus veszhelyzetet mar evek ota, egyedulikent az egesz EU-ban. Ha te ezt nem latod akkor vagy vak vagy vagy egy rohadt roman fizetett provokator. Szerintem az utobbi, mert vakon nem tudnad idehanyni a tragyadat.
Géza
@Yoda69: Hablatyolsz! Orvos látott?
Lepényleső
...oktatáspolitika is fydes módra,- előbb-utóbb "gyümölcsét" hozza,- tragédia,- országos,mert a bánnak nagy az álma?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.