Legfeljebb négy évi javítóintézeti nevelés vár a szurkáló tinédzserre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Hiányos a történet, sok sebből vérzik (ha lehetek egy kicsit morbid). Nem volt a történteknek előzménye? Veszekedés, összeférhetetlenség, gúnyolódás, megszégyenítés, ami indokolná a "halállistát"? Mindennapos dolog arrafelé, hogy az uzsonna mellé becsomagolnak egy 20cm pengehosszúságú kést?
Otthon sem tűnt fel semmi furcsaság?
Az események után legalább elbeszélgetett egy pszichológus az osztálytársakkal?
Ahol volt egy áldozata a megszégyenítésnek, ott lehet(ett) több is.
vacsi
Ha ez igaz, akkor nagyon szégyenletes!
Pálinkás Pál
lefordítom...4 év bűnözőképző...a böri előszobája...
KisTehen
vajon a halállista ötletét az ukránoktól vette?
SÍva
Innen-onnan szemezgetve kezd csak kirajzolódni az igazság! A lányt aki megszúrta a másik lányt több zaklatás érte korábban! Erről valahogy nem szól a fáma! Azt a lányt csak akkor sajnálná a közvélemény ha a másik zaklatott gyerek útját választotta volna és véget vet az életének! Hány ilyen gyerek van még akit nap mint nap piszkálnak, csúfolnak a többiek? Mennyi ilyen esetnek kell még előfordulnia, hogy a felnőttek felfogják, megértsék az ilyen jellegű viselkedés következményeit a gyerekeik életében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.